3; „Lietuvos balso“ ringą žengė Katažinos mokinės Evelina Beivydaitė ir Algė Matekūnaitė su daina „Pavasaris gimtinėj“. „Man pritrūko kovos“, - teigė D. Montvydas. Trys mokytojai – Donatas, Merūnas ir Valinskai savo simpatiją parodė Evelinai. Deja, lemiamą žodį tarė merginų mokytoja Katažina – ji pasirinko A. Matekūnaitę. Evelina paliko „Lietuvos balsą“.

Du kauniečiai – berniukas-saldainiukas Audrius Janonis ir rimtuolis Julius Kmitas ringe pasirodė su lietviška daina „Mano kraštas“. „Jūs abu labai skirtingi. Julius tvirtas artojas, gana "grubavotai". Audrius pradėjo labai saldžiai kaip tikras saldainiukas. Tai jo privalumas“, - sakė I. Valinskienė. „Į sekantį etapą su manimi keliauja Audrius“, - savo sprendimą pareiškė D. Montvydas. Deja, J. Kmitas paliko muzikinį projektą.

Trečiasis duetas lyg vaivorykštė aklosiose perklausose nutvieskusi „Morning Deww“ ir Eurovizijos nugalėtojos Lenos kopija Jurgita Belinytė. Dalyvės atliko dainą „Wake me up“. „Jurgita, per repeticiją dainavai žymiai geriau, - po dvikovos teigė Merūnas – o mūsų Ryto Rasos aukštos natos buvo subrinkintos – tokių seniai negirdėjau.“ D. Montvydo lemiamas žodis buvo aiškus – jis pasirinko Morning Deww, Jurgita paliko muzikinį projektą.

Ketvirtoji nuotaikinga dvikova tarp Mildos Vitkauskaitės bei dvynukių Jovilės ir Dovilės. Merginos atliko visiems žinoma dainą „Boys boys boys“. Nuotaikingą pasirodymą K. Zvonkuvienė pavadino „Milda ir jos vaikai“. M. Vitulskis neapsikentė ir paskambino kolegės vyrui D. Zvonkui. Katažina tik dar labiau įsiaudrino: „Noriu dvynukų.“

„Visos merginos dainavo ne be priekaištų, tad tos, kurios keliaus į kitą etapą, turės nemažai pasistengti“, - sakė A. Valinskas. Visgi D. Montvydas savo komandoje išsaugojo Mildą, o dvynukės turėjo atsisveikinti su „Lietuvos balsu“.

Penktasis duetas profesionalus boksininkas Daugirdas Šemiotas ir aktorė Rūta Žibaitytė džiugino „Lietuvos balso“ žiūrovus nuostabia daina „Something stupid”. Po jų pasirodymo salėje tiesiog meilė tvyrojo ore. Žavingas duetas užhipnotizavo visus. „Jūs geriausiai dainuojantis boksininkas“, - sakė Merūnas. Vis dėlto aiški lyderė buvo Rūta – ją pasiliko savo komandoje Merūnas. Džiugu tai, jog D. Šemiotas po vagysčių įsiliejo į Valisnkų komandą.

Dvikovas vainikavo M. Vitulskio mokinės latvė Samanta Tina ir kaunietės Monika ir Kristina su kultine Whitney Houston daina „I‘m every woman“. Merginų dvikova priminė tikras laukinių kačių peštynes. „Nenorėčiau, Merūnai, būti tavo vietoje nė už ką“, - po pasirodymo sakė vedėja I. Jankauskaitė. Kai jų pasirodymą pradėjo komentuoti D. Montvydas, Monika neatlaikė įtampos ir susigraudino. „Numeris pastatytas įspūdingai“, - teigė I. Valinskienė. „Vulkanas, bomba“, - tokiais žodžiais apibūdino kaimynę latvę katažina. Vis dėlto Merūnas pasirinko Smantą Tiną. Džiugi žinia kauniečių duetui – jas pavogė D. Montvydas

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)