DELFI Monika patikino, kad atėjo padrąsinti dalyvius, tačiau išgirdusi klausimą, ar dar kartą norėtų dalyvauti šiose atrankose ir vykti į „Euroviziją“, ji turėjo konkretų atsakymą. „Pernai viskas buvo labai gerai, tikrai buvo puiki patirtis, buvo labai smagu, tačiau šįmet vėl to daryti nenorėčiau, – patikino Monika. – Dabar yra kiti darbai, kiti reikalai ir veikla.“

Pasidomėjus, ar ji viską darytų taip pat, jei galėtų laiką atsukti atgal, ji tarė tvirtą taip.

Šįmet „eurovizinėse“ atrankose dalyvauja ne vienas atlikėjas jau atstovavęs Lietuvą „Eurovizijoje“. „Galbūt po kažkiek laiko ir aš norėsiu dar kartą pabandyti, tačiau šįmet tikrai ne“, – šyptelėjo M. Linkytė.

Nacionalinėse atrankose šiemet galima išvysti Donatą Montvydą ir Ericą Jennigs. Donatas „Eurovizijoje“ dalyvavo su daina „Love is blind“, o E. Jennings su grupe SKAMP „eurovizinę“ publiką bandė sužavėti daina „U got style“.

2012 metais Lietuvai atstovavęs Donatas finale pasiekė 14 vietą, 2001 m. „Eurovizijoje“ dainavusi Erica gali pasigirti trylikta vieta finale. Geriausias rezultatas, kuriuo gali didžiuotis Lietuva – šeštoji vieta, kurią 2006 metais pelnė Lietuvos grandų projektas „LT United“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (60)