Nuo 2001 m. grupė pradėjo rengti pasaulinius turus. Dideles žiūrovų simpatijas jau pelnė JAV, Izraelyje, Suomijoje, Prancūzijoje, Švedijoje, Estijoje. Taip pat 2001 m. „Bize Lizu“ pirmą kartą pasirodymą atliko su garsia žvaigžde Dana International. Dana (tikrasis vardas Sharon Cohen) ypač išgarsėjo 1998 m. Eurovizijoje su daina „Diva“.

„Bize Lizu“ šou papildys grupė „Nacija“ su Vladu Kovaliovu priešakyje. Vilniuje susibūrusi, dvylika metų grojanti grupė „Nacija“ atlieka populiariausius 40 metų periodo šlagerius – nuo tradicinio rokenrolo iki šiuolaikinių Lietuvos ir užsienio dainų.

Be šio šou viešbutyje “Le Méridien Vilnius“ organizuojamas dar vienas Naujųjų metų sutikimo renginys – „All you need is love“, nukeliantis į šeštąjį dešimtmetį ir įtraukiantis į legendinių „The Beatles“ dainų skambesį. Jas atliks operos solisto Rafailo Karpio suburtas projektas „Didžiulis karpis“, daugiausia susidedantis iš klaipėdiečių muzikantų, tarp kurių – Algis Didžiulis ir Romas Žvaigždinas.

„Bize Lizu“:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją