Į “Dangų” Linas atskubėjo vos grįžęs iš “Golden Stag‘ 2005” tarptautinio festivalio Rumunijoje, kur kartu su savo scenos kolege Simona laimėjo pagrindinį apdovanojimą už geriausią vaizdo klipą. Iki pat Naujųjų su “Dangaus” talentais dirbs atlikėjas, kuriam teko koncertuoti ant tos pačios scenos, kurioje dainavo tokios žvaigždės kaip Joe Cockeris, Natalie Imbruglia ar "Boyz II Man". Šiuo metu radijo stotyse galime išgirsti jo dainą, įrašytą kartu su Ruslana. Pikantiška detalė: su lietuvaičiais Linu ir Simona geranoriškai dirbusi “Eurovizijos” žvaigždė atsisakė panašaus Filipo Kirkorovo pasiūlymo!

Iki šiol Linas yra ne tik pats sukūręs per 200 dainų, bet ir prodiusavęs nemažai kitų atlikėjų kūrinių – Arinos, Česlovo Gabalio, Hokshilos, Violetos Riaubiškytės... Dabar savo patirtimi Linas yra pasirengęs pasidalyti su “Dangun” užkopusiais jaunaisiais talentais.

Dirbdamas su “Dangaus” akademijos studentais L.Adomaitis stengiasi įsigilinti į kiekvieną asmenybę – ir bendraudamas tiesiogiai, ir stebėdamas jų gyvenimą per TV transliacijas. “Kalbant apie sceninę ir kūrybinę ateitį, labai svarbios žmogiškosios savybės: jumoro jausmas, jautrumas, ryžtas, reiklumas sau ir kitiems”, - sako jau nuo šešerių muzikos keliu žengiantis kūrėjas ir atlikėjas. Jo manymu, vokalo technika ar scenos baimė – kone antraeiliai dalykai, reikia paprasčiausiai daug dirbti. Svarbiausia – pati asmenybė. Jam pačiam dar paauglystėje buvo lemiamias susitikimas su dainininke Arina. Tuomet populiari atlikėja septyniolikmečiui Linui patarė: “Užlipai ant scenos – ir dainuok drąsiai, žiūrėdamas į minią tarsi į vieną žmogų – savo draugą”.

Panašaus įkvėpimo šiuo metu jau patyręs atlikėjas norėtų palinkėti ir susirinkusiems į “Dangų” – juk čia jie kasdien turi galimybę bendrauti su ryškiausiomis Lietuvos muzikos įžymybėmis.

Susitikimuose su “Dangaus” studentais L.Adomaitis stengsis padėti atrasti savo stilių, savo muziką, laužyti stereotipus, kol galiausiai pavyks atrasti patiems save. “Jeigu pasibaigus šou neleisite apie save užmiršti, tuomet jūs rodysite kelią kitiems”,- sako žinomas atlikėjas, o gal ir būsimas “Dangaus” žvaigždučių prodiuseris. “Mes ateinam nugalėti” – taip skamba Lino sukurtas ir prodiusuotas Kauno “Žalgirio” krepšinio komandos himnas. To paties belieka palinkėti ir kylantiems “Dangaus” talentams.