Operetės teatro žvaigždės Svetlana Varguzova ir Jurij Vedenejev – du pripažinti teatro talentai. Spauda apie Svetlaną Varguzovą: „Teatras turi savo Heroję, o tai ypatinga vertybė. Jeigu artistės vardas gerbėjų atmintyje asocijuojasi su jos sukurtais charakteriais ir vaidmenimis, vadinasi, ji įvykdė savo didžiąją paskirtį teatre – būti artiste. O, be to, ji scenoje sugeba būti gražia moterimi [… ]. O jeigu dar prisiminti, kad ši graži, patraukli aktorė dar ir talentinga, tai galima drąsiai teigti, kad ji yra primadona.

Spauda apie Jurij Vedenejev: „Rusijos nusipelniusio artisto vardas – tai natūralus pripažinimas tos didžiulės kūrybinės atsakomybės, kurią turi herojus teatre.” „[…] Vedenejev - vienas iš retų aktorių, kuris dirbdamas operetėje išaugo į operos dainininką. Ir jeigu anksčiau tai buvo laikoma neįmanomu dalyku, Jurij Vedenejev paneigė šią tiesą.” „Puikus artistas, inteligentiškas, geras žmogus. Lengvai bendraujantis, įdomus dirbant […]”. „Scenoje Varguzova ir Vedenejev ideali pora, vienodai reiškianti grožį ir didžiulį talentą.”

Maskvos operetės teatro žvaigždžių pasirodymas Vilniuje – tikra šventė operetės mėgėjams. DELFI portalo skaitytojai turi puikią progą laimėti kvietimą dviems į šį spektaklį - tereikia atsakyti į kelis klausimus. Žaidimas vyks iki rugsėjo 5 d., laimėtojai bus atrinkti iš teisingai atsakiusiųjų į žaidimo klausimus dalyvių.

Žaidimas jau baigėsi. Kvietimus dviems asmenims laimėjo Rita Pelanienė ir Indrė Barisevičiūtė. Laimėtojoms jau pranešta el. paštu, kviečiame jas į DELFI redakciją atsiimti kvietimus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją