odė Valinskų mokiniai – Donatas Balvočius ir Donatas Čižauskas su daina „Juodoji orchidėja“. „Pajutau jaudulį. Bet jūs šaunuoliai. Ir žiūrovai tai pajautė“, – sakė D. Montvydas. Paskutinieji vaikinų pasirodymą komentavo jų mokytojai. „Man smagu, jog pasiryžot atlikti šią dainą, nes ji buvo vertinama dviprasmiškai. Gražiai skambėjot. Tai buvo kitokia juoda orchidėja. Ačiū Jums“, – dėkojo I. Valinskienė.

Gražuolis boksininkas Daugirdas Šemiotas atliko lyriškąją „Quando quando“ lietuviškai. „Jei dainuotum ne šokėjai, o žmonai – atliktum kitaip“, – sakė Katažina. Buvęs Daugirdo mokytojas Merūnas negailėjo pagyrų: „Fantastiškai atrodei. Stilingai. Padarei maksimumą. Bet ne visada to užtenka.“

Paskutinysis Valinskų mokinys tiesiai iš dvikovų deleguotas Aleksandras Dirmantas su Studijos kūriniu „Spindulys“. „Net neabejoju, jog Aleksandras eis toliau. Šimtu procentų įsitikinęs tuo, ką darai“, – sakė Merūnas. Vyriškio mokytojas A. Valinskas: „Padainavai taip kaip turėjo padainuoti patyręs atlikėjas. Tau ne taip kaip Daugirdui netrūko pasitikėjimo savimi. Tu šaunuolis.“
50 procentų savo balsų Valinskai skyrė Donatams, 30 – Aleksandrui, 20 – Daugirdui.

Pirmasis iš Katažinos komandos žengė panevėžietis Benas Muraška su daina „This love“ . „Aš siūlau kuo greičiau mesti visus Maroon 5 ir ieškoti savęs. Tu tikrai perspektyvus“, – po pasirodymo pasiūlė Merūnas. I. Valinskienė buvo sužavėta Beno pasirodymu ir pratrūko: „Mes tave įsivaikinsim, Benai.“ Katažina atsakė jai: „Inga, noriu priminti – jis turi mamą. Mane.“

Abiturientė Greta Kvederaitė atliko Natalijos Oreiro „Combio dolor“. „Jei būtum Lotynų Amerikoje – tave surytų. Tu blizgi, judi. Viskas nuostabu”, – sakė Merūnas. Jūrą komplimentų užbaigė Gretos mokytoja Katažina: „Tavo pozityvumas ir ekspresija pakerėjo visus.“

Šeimyninis duetas Indrė Launikonytė ir Vladas Kovaliovas pasirodė su daina „Here I go again“. „Sveikinu Katažiną, nes man atrodo šis pasirodymas kol kas geriausias“, – teigė D. Montvydas. A. Valinskas teigė, jog projekte susitiko dvi branduolinės bombos ir sukėlė branduolinį sprogimą.
Savo 50 procentų Katažina skyrė Benui, 30 – Gretai, 20 – Indrei ir Vladui.

Keistuolė Agnė Juškėnaitė atliko Vaja Con Dios dainą „Ne na na na“. „Tu apgavai mus. Sakei stovėsi kaip stulpas“, – po pasirodymo Agnei sakė vedėja. I. Valinskienė pridūrė: „Negaliu paaiškinti, kodėl jums jaučiu simpatiją. Jūs prikaustot dėmesį.“ „Atsiminkit jos pirmą atėjimą. Kur dingo tas jaunas kareivukas?“ – klausė A. Valinskas. „Tau vieta čia, tu turi tapti viena iš finalisčių“, – pagyrų pliūpsnį vainikavo Agnės mokytojas Merūnas.

Muzikos ir teatro akademijos studentas Eimantas Bešėnas atliko Karel Gott kūrinio „Lady karneval“ lietuvišką versiją. Eimantas pasirodymo metu koketavo su Katažina. „Tai kaip suprasti? Tu merginą turi. Išties, man patiko. Nuotaikinga ir spalvinga“ – sakė K. Zvonkuvienė. „Tu dideliame pavojuje. Nors padarei viską gerai“, – įspėjo A. Valinskas. Merūnas vainikavo komentarus: „Tikiuosi kituose etapuose žibėsi labiau nei šiandien.“

Paskutinioji Merūno Vitulskio mokinė latvė Samanta Tina suspindėjo su Laros Fabian „Je T‘aime“. „Nepykit, bet šiandien jūs manęs nesujaudinot. Nebuvo jausmo“, – negailėjo kritikos Katažina. „Jei būtum lietuvė, tu būtum projekto nugalėtoja. Svetimoje šalyje pranašu nebūsi. Turi būti dešimt kartų geresniu“, – gyrė A. Valinskas. Samantos mokytojas tikino, jog žino, kiek Samanta dirba ir savęs įdeda į muziką. Samanta neištvėrė ir pravirko.
Merūnas 50 procentų skyrė Samantai Tinai, 30 – Eimantui, 20 – Agnei.

„Justina, buvai, nuostabi. Šiurpuliukai vis dar laksto“, – gyrė Katažina. Merūnas prisipažino, jog jaučiasi kaltas, jog Monika ir Kristina nebe jo komandoje. „Jūs atlikot Andriaus Mamantovo dainą. Andrius gali jau eiti į pensiją“, – Liana žavėjosi A. Valinskas. Merginų mokytojas reziumavo ir teigė, jog nepasikeitė trejeto lyderis – Justina: „Tokia privilegija klausyti tavęs. Šioje vietoje pradingsta konkurencija. Justina, tu buvai mano favoritė.“
D. Montvydas 50 procentų skyrė – Justinai, 30 – Lianai, 20 – Monikai ir Kristinai.

Susumavus žiūrovų ir mokytojų rezultatus Gretos Kvederaitės galutinis rezultatas 43 procentai, 39 – Beno Muraškos. Deja, šeimyninis duetas Indrė ir Vladas paliko projektą.

Galutiniai D. Montvydo mokinių rezultatai: Justinos – 58 procentai, Liana – 22 procentai. Deja, Monika ir Kristina atsiliko tik dviems procentais ir turėjo palikti muzikinį projektą.

M. Vitulskio mokinių galutiniai rezultatai: Samantos Tinos – 41 procentas, Agnės – 35, Eimantas, deja, paliko projektą.

Valinskų mokinių galutiniai rezultatai: 41 procentą surinko du Donatai, Daugirdas surinko 39, o Aleksandras – 20. Deja, jis paliko „Lietuvos balsą“.

Susumavus žiūrovų ir mokytojų rezultatus Gretos Kvederaitės galutinis rezultatas 43 procentai, 39 – Beno Muraškos. Deja, šeimyninis duetas Indrė ir Vladas paliko projektą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (230)