Gabrielius Vagelis

Pirmajame projekto sezone sužibėjęs Gabrielius Vagelis pasibaigus jam nusprendė keliauti į Angliją ir savo muzikines žinias gilinti prestižiniame BIMM universitete. Nuo to laiko atlikėjas įrašė 5 dainas, o prie vienos iš jų – „Paaukoti tau“, kūrybos prisidėjo ir tarptautinė įrašų kompanija „Universal Music“.

Visgi vaikinas pasiilgo tėvynės ir joje likusių klausytojų, todėl šiemet grįžo į Lietuvą: „Sugrįžimo proga pristačiau savo naujausią dainą „Hear Me Now“, prie jos kūrybos prisidėjo tarptautinė komanda.“

Taip pat Gabrielius du kartus dalyvavo Nacionalinėje atrankoje į Eurovizijos konkursą ir kartą net pasiekė atrankos finalą. Šiuo metu atlikėjas aktyviai koncertuoja visoje Lietuvoje, o po „Lietuvos balso“ tapo prekybos tinklo „Euronics“ veidu bei visai neseniai kartu su Gabriele Martirosianaite tapo parfumerio Aisčio Mickevičiaus kvepalų „Like Bubble Gum“ veidu.

Jurijus Veklenko

Jurijus pasibaigus antrajam „Lietuvos balsui“ nusprendė pasukti kitu keliu ir savo muzikinę karjerą tęsė kartu su vaikinų grupe „Rollikai“, kurioje dainuoja ir šių metų „Lietuvos balso“ dalyvis Mantvydas Sabaitis. Ši grupė nuolat pasirodo įvairiuose televiziniuose renginiuose, o drauge įrašė dainą „Sound of Colors“. Būtent su šia daina vaikinai savo sėkmę mėgino praėjusių metų Nacionalinėje atrankoje į Euroviziją.

Be to, šiais metais kartu su kitais buvusiais „Lietuvos balso“ dalyviais – Monika Linkyte, Rūta Žibaityte ir Dainotu Varnu, pasirodė didžiojoje Eurovizijoje Austrijos sostinėje Vienoje ir iškovojo bilietą į konkurso finalą.

Paulius Bagdanavičius

Antrojo „Lietuvos balso“ nugalėtojas. Ryžtingai į Lietuvos muzikinę padangę besiveržiantis atlikėjas. Šiuo metu Paulius turi 5 savo dainas, kartu koncertuoja su maestro Donatu Katkumi ir Šv. Kristoforo orkestru, taip pat su Vilniaus Simfonetta, vadovaujama dirigento Vytauto Lukočiaus ir grupe „El Fuego“.

„Kuo toliau – tuo daugiau solo koncertų turiu. Džiaugiuosi dėl to. Reiškia viską darau teisingai ir judu tinkama linkme“, – sako P. Bagdanavičius. Be to, projekto nugalėtojas pats įkūrė savo įrašų studiją, tad jau greitu metu gerbėjus džiugins naujais kūriniais. „Sausio mėnesį išleisiu dainą, kurios jau seniai laukiau. Tad nekantrauju, kada galėsiu pasidalinti ja“, – šypsosi dainininkas.

Audrius Janonis

Trečiajame „Lietuvos balse“ išgarsėjęs Audrius Janonis pasibaigus projektui su dar didesniu pagreičiu tęsia muzikinę karjerą. Vaikinas išleido net 4 solines dainas. O pirmoji „Noriu šiąnakt“ sulaukė daugiausiai pagyrų ir komentarų. „Projekto Aklosiose perklausose debiutavau su Sasha Song daina „Pasiklydęs žmogus“, todėl po projekto dainų kūrėjas man pasiūlė naują dainą. Ji man tiko ir patiko. Dabar mano gerbėjai koncertuose dainuoja kartu su manimi“, – savo sėkme džiaugiasi vaikinas.

Taip pat A. Janonis šiuo metu kartu su buvusiais „Lietuvos balso“ dalyviais – Rūta Žibaityte ir Donatu Čižausku, dalyvauja populiariame BTV muzikiniame projekte „Muzikinė kaukė“.

Du Donatai

Trečiajame „Lietuvos balse“
susibūręs draugų – Donato Čižausko ir Donato Balvočiaus, duetas.Pasibaigus projektui jų karjera pradėjo suktis
dar sparčiau – vaikinai išleido savo albumą, kurį sudaro jų pačių kūrybos
dainos. „Beveik pusė milijono peržiūrų „YouTube“ kanale sulaukęs hitas „Kai kas
vakarą“ skamba bene kiekviename mūsų koncerte, o klausytojai jau atmintinai moka
visus dainos žodžius. Net patiems nereikia dainuoti“, – juokiasi D. Čižauskas.

Šiuo metu Donatas Čižauskas kaip
ir Audrius Janonis bei Rūta Žibaitytė dalyvauja BTV muzikiniame šou „Muzikinė
kaukė“. O ateinančiais metais Du Donatai kartu su
kulinare Beata Nicholson dalyvaus vėl naujai atgimstančiame LNK projekte „Žvaigždžių
duetai": „Norim numesti svorio, bet regis, nepavyks. Beata, juk puikiai gamina!"

Dainotas Varnas

„Po trečiojo „Lietuvos Balso“
aktyviai koncertuoju tiek vienas, tiek su grupėmis. Toliau esu vyrų vokalinio acappella ansamblio
„Quorum" narys, visai neseniai turėjome puikius koncertus JAV, Moldovoje
ir Ukrainoje, o šiuo metu vyksta jubiliejinis turas, kurio metu, mūsų džiaugsmui,
renkame beveik pilnas sales“, – džiaugsmo neslepia buvęs projekto dalyvis
Dainotas Varnas.

Be to, kelios Dainoto Varno
perdainuotos dainos skambėjo radijo stotyse, o „Lietaus FM“ geriausiųjų sąraše dainos „Sapnas“ ir „Sena abėcėle“ puikavosi viršuje: „Greitu metu į viešumą išlįs autoriniai kūriniai su
tokiais prodiuseriais kaip Leon Somov, Linas Adomaitis bei Marius Leskauskas.
Taigi, niekas nestoja. Tik juda pirmyn.“

Taip pat Dainotas Varnas kartu su
kitais „Lietuvos balso“ veidais – Monika Linkyte, Rūta Žibaityte ir Jurijumi
Veklenko, Austrijoje vykusioje Didžiojoje Eurovizijoje apgynė Lietuvos garbę ir
pateko į didįjį konkurso finalą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)