Iš lėktuvo išlipęs Donatas buvo apsuptas kolegų ir bičiulių, netrukus buvo paprašytas pasirašyti ant tos pačios vėliavos, ant kurios praėjusiais metais sugrįžę pasirašė ir Monika Linkytė su Vaidu Baumila.


2012 metais Donatui ant pečių buvo uždėtas iš ąžuolo lapų pagamintas vainikas, o štai šįsyk – iš eukaliptų ir gėlių.

Vos pasirodęs Vilniaus oro uoste atlikėjas sulaukė gausių aplodismentų ir padėkos šūksnių. „Ar džiaugiatės?“ – linksmai nusiteikęs miniai šūktlėjo Donatas.

Dvi savaites trukusią D. Montvydo „eurovizinę“ kelionę Stokholme vainikavo devinta vieta. „Esu patenkintas tuo, kad mes esame devinti, kitaip sakant, top dešimtuke. Įvertinus kai kurias tam tikras aplinkybes, didžiąsias šalis bei reklaminius dalykus, tai mane tenkina, tas skaičius devyni. Bet, mano akimis, mes užsitarnavome kitų valstybių profesionalų pagarbą dėl to, kaip aš pasirodžiau ir dėl dainos, kuri buvo parašyta švedų. Visa visuma buvo verta pagarbos. Žinote, man daug kas sakė, kad daina yra verta top trijų“, – vos sužinojęs, kad pelnė devintąją vietą, žiniasklaidai kalbėjo Donatas. Tą patį jis pakartojo ir šiandien.

Pelnęs galimybę dalyvauti didžiojoje „Eurovizijoje“, Donatas ištarė ryžtingą siekį: „Sieksiu pergalės!“ Šįmet jam nepavyko jos pasiekti, tačiau susirungęs su rimtais varžovais jis parodė, kad nėra už juos prastesnis. Ar Donatas dar kartą bandys savo jėgas „Eurovizijoje“? Jis neslepia – tikėtina, kad jis ryšis ir trečią kartą nešti Lietuvos vėliavą didžiojoje „Eurovizijoje“.

Kitąmet „Eurovizija“ persikels į Ukrainą. Lietuvos atstovas atlikėjai Jamalai negailėjo komplimentų tikindamas, kad jos daina – itin jautri ir emocinga, todėl tikrai verta pergalės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (961)