Į „eurovizinį“ vakarėlį atvyko komisijos kėdėje sėdėjusi Justė Arlauskaitė-Jazzu, pusfinalyje kovą dėl galimybės atstovauti Lietuvai pralaimėjęs Valdas Lacko su širdies drauge, dainininkas Vaidas Baumila, tai pat ir Vidas Bareikis, „eurovizinių“ atrankų vedėja Gerūta Griniūtė, atrankas studijoje stebėjęs Aras Vėberis su drauge, finale dainavusi Ieva Zasimauskaitė-Kiltinavičienė su vyru Mariumi ir būrys kitų.

Šio vakarėlio taip pat nepraleido ir visi užsienio svečiai, šį vakarą užėmę komisijos narių kėdes: Peteris Freudenthaleris, Denis Ingoldsby ir Syron.

Įsisiūbavus vakarėliui, naktiniame klube pasirodė ir Egidijus Dragūnas. Tiesa, jį čia suviliojo ne D. Montvydas ir „eurovizinės“ šėlionės. Visą laiką, būdamas įsusiūbavusiame vakarėlyje, Egidijus šnekučiavosi su prodiuseriu iš Londono - Denisu Ingoldsby.

Denisas yra dirbęs su Alicia Keys, „Girls Aloud“, Louise, Dima Bilanu. Be abejonės, milijonierius popmuzikos magnatas apie tarptautinę karjerą svajojančiam atlikėjui gali atverti daug durų.

Vakarėlyje nepasirodė pagrindinė žvaigždė - Donatas Montvydas. Iš karto po transliacijos jam teko pildyti dokumentus, kruopščiai peržiūrėti ir užpildyti dalyvavimo konkurse sutartis, tad Donatui teko naktinėti kartu su Audriumi Giržadu ir tvarkyti privalomus dokumentus.

Tikrosiomis šių dūzgių žvaigždėmis galime vadinti Syron ir jos merginas. Kūnus apnuoginančiais drabužėliais pasipuošusios merginos mielai dalijo aplinkiniams šypsenas, linksminosi, šoko ir viliojo gundančiais kūnais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (246)