DELFI primena, jog po trijų „Eurovizijos“ atrankų paaiškėjo ir pirmieji lyderiai – jais tapo jau kartą „eurovizinę“ sceną pajautęs Donatas Montvydas, balsingoji Rūta Ščiogolevaitė bei 10 kartą savo laimę konkurse bandanti Aistė Pilvelytė.

Nuo jų neatsilieka ir dizainerio Juozo Statkevičiaus suknelėmis dabinama šou favoritė Erica Jennings. Jai užkulisiuose kompaniją palaikė ir grupės „Skamp“ narys Viktoras Diawara.

Šįvakar ant scenos lipa tie atlikėjai, kurie pirmąjį atrankos barjerą įveikė su savo kūrybos dainomis: Alice Way, „Behind the Moon“, Donny Montell, Petunija, Erica Jennings, Ištvan ir Ellada, Catrinah, Eglė Jakštytė, Valdas Lacko ir Rūta Ščiogolevaitė.

Komisijos kėdes šįvakar tradiciškai užėmė Ramūnas Zilnys, Darius Užkuraitis ir Nomeda Kazlaus. Ketvirtasis narys komisijoje – muzikos kritikas, publicistas Kazimieras Šiaulys.

Nuo ko nusisuks fortūna ir kuriems dviems atlikėjams teks palaidoti šiųmetę „eurovizinę“ viltį – paaiškės jau šį šeštadienį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)