„Lietuvos balso“ dalyvė atliko Vytauto Kernagio dainą „Mūsų dienos kaip šventė“. Pasirodymas taip užvedė mokytojus, jog jie visi susikibo už rankų, lingavo, bet neketino atsisukti merginai.

Tuomet dar besilaukianti scenos profesionalė užsikėlė kojas ant balsavimo pulto ir koja netyčia nuspaudė mygtuką.

R. Ščiogolevaitė negalėjo patikėti, kas nutiko. Mokytoja demonstratyviai užsisuko kėdėje ir net užsikimšo ausis. „Nusukit mane atgal, prašau. Man užkliuvo koja. Aš ne čia. Aš kitoje pusėje“, – nusisukusi sakė „Lietuvos balso“ mokytoja.

D. Montvydui pagailo dalyvės ir pradėjo raginti Rūtą: „Gal ji tavo didelė fanė. O tu jai atsuki nugarą.“ Tačiau Rūta užsispyrė ir net neketino atsisukti.

„Būna kartais man nesiseka. Mes taip smagiai leidom laiką visi. Ir žiūriu – sukasi kėdė. Nesupratau, kas vyksta. Kodėl sukasi kėdė?“ – klausė susijaudinusi R. Ščiogolevaitė. Projekto mokytoja kreipėsi į prodiuserius prašydama perfilmuoti šią vietą.

Tuo metu Aklųjų perklausų dalyvė vos tramdė savo emocijas – šypseną keitė graudus žvilgsnis.

„Lietuvos balso“ prodiuseris Gediminas Jaunius dėl filmavimo metu susiklosčiusios situacijos kreipėsi į formato teises valdančios kompanijos „Talpa“ prodiuserius. Olandų kompanijos vadovybė, pardavusi „The Voice“ formatą daugiau nei penkiasdešimtyje pasaulio šalių, informavo, kad su tokiu atveju susiduria pirmą kartą per penkerius laidos transliavimo metus pasaulyje nuo Afganistano iki Argentinos, nuo Kambodžos iki JAV. Taip nenutiko nė vienam iš kelių šimtų visame pasaulyje dirbančių „The Voice of“ mokytojų.

LNK primena, kad tarptautinis formatas „The Voice of“ pirmą kartą buvo įgyvendintas Nyderlanduose 2010 metais ir jį lydėjo toks populiarumas, kad jis laikomas sėkmingiausiu šių laikų televizijos formatu. „The Voice of“ įvairiose šalyse turi daugiau nei 500 milijonų žiūrovų auditoriją.

Koks bus tarptautinis verdiktas „Lietuvos balsui“? Kaip pasielgs mergina? O gal po skaudžių Rūtos žodžių ji nebesutiks būti jos komandoje? Visą ta sužinosite jau šį sekmadienį 19.30 val. per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)