Kaip pati Agnė teigia, turbūt niekuomet nesužinos tikrųjų priežasčių, kodėl būtent jai patikėtos naujos pareigos. „Esu garsiai pasvajojusi, jog norėčiau nenutolti nuo „Lietuvos balso“, nes man labai patiko visas užkulisių šurmulys. Rodos, projekto kūrėjų komanda tai išgirdo“, – sako naujoji LNK muzikinio projekto reporterė.

Ekscentriškumu pasižyminti atlikėja be galo džiaugiasi naujomis pareigomis ir jaučiasi labai įvertinta. Agnė visais įmanomais būdais stengsis interneto bendruomenei pateikti kuo daugiau pikantišų projekto naujienų, kad visi „Lietuvos balso“ gerbėjų klausimai būtų atsakyti.

Ar A. Juškėnaitė ir prie reporterės pareigų vairo bus tokia pat kaip ir scenoje – drąsi, tiesmuka ir neieškanti žodžio kišenėje, o gal kaip tik globėjiškai palaikys su jauduliu kovojančius dalyvius?

„Nė velnio jūs nežinote, ko iš manęs tikėtis. Ko nemokėjau vakar, moku šiandien, o ko nedarysiu šiandien, galiu daryti rytoj, – intriguoja „Lietuvos balso“ reporterė. – Pažadėti galiu tik vieną – aš neleisiu jiems meluoti. Na, o juk švelnus pūkelis niekada nebuvau.“

„Lietuvos balso“ Aklosios perklausos su naujaja reportere Agne Juškėnaite jau birželio 29, 30 ir liepos 2 dienomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)