Pirmų trijų vietų laimėtojai galės išvysti realius savo darbo rezultatus. „Danguje 2“ surinkti taškai virs pinigais, kuriuos realybės šou dalyviai skirs mokslams. Dangiečių uždirbti taškai bus dauginami iš dešimties ir virs eurais, kuriuos dalyviai galės skirti savęs tobulinimui. „Norime, kad dangiečiai pinigus panaudotų tikslingai, tobulėtų ir skirtų mokslams, nesvarbu ar universiteto studijoms apmokėti ar papildomiems muzikos kursams“, - sakė šou prodiuseris Saulius Urbonavičius – Samas.

„Dangaus 2” laimėtojas bus apdovanotas milijono vertės reklaminiu paketu TV3 ir Tango TV televizijose. Tai – nugalėtojo koncertinio turo, albumo ir įvaizdžio reklamai skirti pinigai. „Dangaus 2“ nugalėtojas bus įvertintas tiesiog karališku prizu. Tokio starto savo karjeros pradžioje galėtų pavydėti ne vienas atlikėjas“, - teigė šou prodiuseris Saulius Urbonavičius – Samas.

Tai ne vienintelis prizas, kuriuo išėjęs iš realybės galės džiaugtis dangietis. Nugalėtojui atiteks prabangi kelionė, kompiuteris bei profesionalus gitaros komplektas.

Antros ir trečios vietos laimėtojai bus taip pat apdovanoti instrumentais ir paslaugų kuponais medicinos centre „Northway“.

Grandiozinis „Dangaus 2“ superfinalas – balandžio 28 d. Utenos pramogų arenoje. Bilietus į renginį platina bilietai.lt