Prie šio įvaizdžio atlikėjas prisilietė ir pats asmeniškai, o jį galutinai išpildė dvi žavios projekto stilistės Ieva Daugirdaitė ir Kotryna Tulevičiūtė. „Anksčiau net nebūčiau pagalvojęs, jog taip lipsiu į sceną. Tačiau norint tobulėti – turi mesti sau iššūkį“, – sako D. Montvydas.

Anot netrukus naują albumą išleisiančio atlikėjo, ieškant ir randant save iš naujo norisi realizuoti savo vidinį potencialą su žmonėmis, kurie yra savo srities profesionalai bei moka įsiklausyti vedami bendro tikslo. „Kūryba pasireiškia įvairiomis formomis – įskaitant ir sceninį įvaizdį. Įvaizdis atspindi ne tik kūrybinį periodą, bet ir vidinę menininko laisvę nebijoti suklysti. Šiame procese gali dalyvauti tik tie žmonės, kurie moka įsiklausyti ir nepaisyti tik savo ego.“

Donatas Montvydas

„Lietuvos balso“ mokytojas įsitikinęs, jog pasaulis mums padėtas ant lėkštutės, tereikia sąmoningai į jį pažiūrėti ir pasiimti tai, kas tau reikalinga: „Daug besikartojančių vardų, tačiau kiekvieną vardą atspindi pati asmenybė ir charakteris. Bijoti atkartoti kažką, kas jau yra įvykę – nėra prasmės. Svarbiau pačiam patirti naują vidinę būseną.“

Donatas Montvydas

Anot pašnekovo, ieškojimas ir rezultatų dalinimasis su auditorija – visuomet provokuoja kažkokią nuomonę. „Tai neišvengiama, todėl nėra tikslo dėl to jaudintis. Svarbu einant savo keliu nepamesti vertybių ir nešti atsakomybę už kiekvieną savo žingsnį.“ – pripažįsta scenos profesionalas.

Donatas Montvydas
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (62)