Ne veltui vakaro pabaigoje DJ Momo pareiškė, jog stebuklais “Dangui” neprilygsta net stebukladarys Deividas Koperfildas, į tą pačią areną surinkęs vos trečdalį “Dangaus” superfinalo publikos – tą vakarą lemiamą dangiečių egzaminą stebėjo beveik 7 000 žiūrovų.

Koncertas, prasidėjęs įspūdingu garsiausių Lietuvos žvaigždžių atliekamu “Dangaus” himnu, pažėrė daugybę staigmenų. Pirmasis konkursinėje programoje turėjęs dainuoti Jonas į “Siemens” areną atvažiavo tviskančiu “Kamazu”, ir ant scenos užlipo beveik tiesiai iš jo kabinos. Vėliau toje pat scenoje pasirodė ir Jono mama, kuri, net provokuojama “Dangaus” šeimininko, neišdavė, kiek gi moterų Jono gyvenime buvo iš tiesų – septynios ar daugiau...

Dėl pagrindinio apdovanojimo be Jono, varžėsi ir Edita, Augustė, žiūrovų į šou sugrąžintas Virgis, Natas, Rasa ir Vaidas. Visiems jiems jau tą patį vakarą buvo įteikti sąžiningai užsidirbti piniginiai prizai – surinktų taškų skaičių dešimtgubai atitinkančios sumos eurais.

Po pagrindinio balsavimo liko trys stipriausi. Beveik 50 000 balsų atidavę žiūrovai nusprendė, jog geriausiųjų trejetas “Danguje” – tai Augustė, Rasa ir Vaidas. Jonui pritrūko visai nedaug. Deja, jau labai greitai paaiškėjo, jog šou superfinalas, pasak renginio vedėjo Martyno Starkaus, bus “moteriškas”: mažiau už merginas balsų surinkęs Vaidas su nugalėtojo laurais atsisveikino pirmasis.

Tą akimirką, kai į viršų pakilo “Dangaus” laimėtojos Rasos ranka, ji pati nebežinojo: verkti ar juoktis. Paprašyta ištarti nors tris žodžius, ji atsakė: “Aš to nesitikėjau.”

Tačiau “Dangaus” realybę nuo rytojaus jai pakeis jau kita, nauja realybė ir naujas, žvaigždės gyvenimas. Tiesa, nuo rudens Rasa metams dings iš Lietuvos padangės. Belieka tik spėlioti kokia ji grįš po metų stažuotės sero Paul’o Mc’Cartney globojamame Liverpulio scenos menų institute.

“Dangus” baigėsi. Tačiau jo žvaigždės niekur nedings. Ateinantys metai parodys, kurios buvo vienadienės, o kurioms lemta žibėti dar ilgai.