Tačiau svajonės kartais gerokai prasilenkia su realybe. Perdėtai ilgas deginimosi laikas kartais gali virsti tikra kančia - nudegimais skundžiasi dažnas paplūdimyje užsibuvęs lankytojas.

Štai, kaip gali baigtis besaikis deginimasis ir apsauginių priemonių nuo saulės šalinimasis:

Tam, kad išvengtumėte fotoalbume matomų pasėkmių, netaptumėte bičiulių pajuokų objektu ir nepakenktumėte savo sveikatai, siūlome iš anksto pasirūpinti apsaugos nuo saulės priemonėmis bei degintis saikingai.

Priešingai nei daugelis mano, britų dermatologų asociacija priėjo išvadą, jog naudojant apsauginį kremą net su SPF 15 ar 30 filtru, galima įdegti.

SPF ne tik užtikrina tolygų ir ilgalaikį įdegį, bet ir apsaugo odą nuo nudegimų, senėjimo procesų ir galimų onkologinių odos ligų. Apsauginiai kremai su SPF filtru sumažina pavojingų ultravioletinių (UV) spindulių prasiskverbimą į odą ir leidžia jai įdegti be „streso“, be ryškaus paraudimo ir perštėjimo. Svarbiausia – saugiai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)