„Naujoji perkėla nuo 8.20 pradėjo dirbti be grafiko. Didžiausi mašinų srautai susidarė apie vienuoliktą ryto“, - informavo perkėlos dispečerė.

„Ar grafiko nebus laikomasi visą dieną, spręsime vertindami automobilių srautą. Šiuo metu dirba trys keltai, visi be grafiko, vėliau žiūrėsime pagal situaciją“, - sakė ji.

Pasak dispečerės, panašios spūstys veikiausiai susidarys ir vakare.

„Dar tik vidurdienis, tačiau taip, automobilių keliame daug. Tačiau vakar taip pat srautas buvo nemenkas – penktadienį perpiet buvo dirbama be tvarkaraščio. Iš Klaipėdos pusės automobilių apmažėja tik apie 17 val. Tačiau tuo metu spūstys susidaro Smiltynės pusėje, būtent tuo metu“, - teigė specialistė.

Eilėse įkaltinti žmonės DELFI sakė nebuvę nustebinti perkėlos užimtumu, tačiau daugelis tik šiuo metu galėję ištrūkti iš darbų.

Nuo kepinančios saulės poilsiautojai vadavosi ledais bei mineraliniu vandeniu.

Termometro stulpelis perpiet Klaipėdoje rodė 31 laipsnį, tačiau automobiliuose leipstantys žmonės skundėsi, kad ant saulės yra bent dešimčia laipsnių karščiau.

Paskutinis keltas iš Klaipėdos į Smiltynę kelia 1.10 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (244)