Kone visą dieną prie jūros geru oru pajūryje mėgavęsi poilsiautojai vakarop patraukė į J. Basanavičiaus gatvę. Čia ruošiamasi audringoms linksmybės – gatvė tiesiog perpildyta smagiai nusiteikusių Palangos miesto svečių, aidi muzika, poilsiautojai šoka tiesiog gatvėje.

Savo ruožtu naktinių klubų ir barų atstovai potencialius klientus vilioja užsukti į šias pasilinksminimo vietas. Šįvakar siūlomos originalios programos, vyksta gyvo garso koncertai.

Daugiausiai besilinksminančių – jaunuoliai ir porelės, prie jūros atvykusios dviese ar su draugais. Jaunimas nevengė laiką leisti karuselėse, žaidė įvairius žaidimus ar tiesiog mėgavosi pasivaikščiojimu Palangos tiltu.

Tačiau mieste netrūksta ir vyresnio amžiaus žmonių, kurie po vakarėjančią Palangą vaikšto ir su vaikais.

Viešąją tvarką šįvakar serginčių pareigūnų teigimu, šiuo metu J. Basanavičiaus g. yra keli tūkstančiai žmonių. Didžiausia problema, aiškino jie, alkoholis.

„Žmonės geria, o tada kyla konfliktai, triukšmaujama“, – DELFI sakė jie.

Pareigūnai prasitarė dirbę ir ketvirtadienio dieną. Tuomet, neslėpė, žmonių mieste buvo kone dvigubai mažiau.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas vyr. specialistas Laurynas Švalkūnas penktadienio rytą DELFI sakė, kad praėjusią naktį (iš ketvirtadienio į penktadienį) pradėti 3 ikiteisminiai tyrimai. Jo teigimu, nuo 22 val. iki 10 val. ryto policijos pareigūnai reagavo į maždaug 30 pranešimų.

Tačiau penktadienio vakarą poilsiautojai kol kas leidžia ramiai. Vyrauja gera nuotaika, žmonės šypsosi ir, panašu, nėra linkę veltis į konfliktus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (244)