Penktadienį vyraus ramūs, šilti orai. Danguje karaliaus saulė. Numatomas pietvakarių krypties vėjas. Vilniaus ir Kauno apylinkėse, pirmoje paros pusėje, termometrai fiksuos 16–18 laipsnių šilumos. Dieną oras įkais iki 25–27 laipsnių.

Šiauliuose visą parą bus giedra. Naktį ir ryte temperatūra sieks 15–18, įdienojus 23–25 laipsnius. Pajūryje pūs kiek smarkesnis vėjas, numatomas skaidrus dangus. Nakties ir ryto metu bus apie 18–20, dieną apie 22–23 laipsnius šilumos.

Šeštadienį bus dar karščiau. Sustiprės pietvakarių vėjas. Vilniuje ir Kaune debesuotumo tikimybė menka. Nakties ir ryto metu termometrai fiksuos 17–19, dieną 26–28 laipsnius karščio.

Šiauliuose taip pat be pokyčių. Naktį ir ryte bus apie 17–18, įdienojus apie 24–26 laipsnius karščio. Pajūryje temperatūra sieks 20–22 laipsnius šilumos. Dieną dangumi praplauks lietaus ir perkūnijos debesys.

Sekmadienį šen bei ten būriuosis debesys, pasisukus gaivesnis šiaurės vėjas. Vilniaus ir Kauno apylinkėse protarpiais pasirodys vienas kitas debesis. Pirmoje paros pusėje bus apie 17, dieną apie 23–26 laipsnius šilumos.

Šiauliuose, naktį ir ryte, vyraus giedras dangus. Temperatūra svyruos tarp 13–15 laipsnių. Dienos metu termometrų stulpeliai kils iki 22–24 laipsnių. Vakare atplauks lietaus debesys. Pajūryje, naktį ir ryte, bus apie 16–17 laipsnių šilumos. Dieną švies saulė, oras šils iki 20–22 laipsnių. Vakare prapliups lietus, numatoma perkūnija.

Remiantis www.gismeteo.lt orų prognozėmis , pirmadienį vakariniuose rajonuose dangumi dažniau plauks debesys, kurie vis šliūkštels lietaus. Kitur dar bus saulėta ir karšta. Nuo antradienio šalyje numatomas gūsingas vėjas, gaivesnė temperatūra.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (55)