Trečiadienį orai bus labai įvairūs: temperatūra vėl kils aukštai, danguje vietomis vis keisis saulė ir debesys, o protarpiais dar ir lietus išmaudys. Pūs pietvakarių vėjas. Vilniuje ir Kaune, pirmoje paros pusėje, temperatūra svyruos tarp 15–21 laipsnio. Rytas bus apniukęs, galimas negausus lietus. Dieną nušvis saulė, oras šils iki 28 laipsnių. Vakarop debesys išaugs, numatomi krituliai ir perkūnija. Šiauliuose, nakties ir ryto danguje kabos debesys, palis. Termometrai fiksuos 16 laipsnių šilumos. Įdienojus debesuotumas sumažės, bus apie 25 laipsnius šilumos.

Pajūryje dangus bus apniukęs. Gausiausiai palis pirmoje paros pusėje. Tuo metu bus apie 18 laipsnių šilumos. Dieną griaudės perkūnija, temperatūra sieks 22 laipsnius. 

Ketvirtadienį pūs gūsingas pietvakarių vėjas. Dangumi taškydamiesi lietumi plauks debesys. Vilniaus ir Kauno apylinkėse, naktį vyraus debesuotumas, negausiai krapnos lietus. Rytas išauš giedras. Numatoma 17–19 laipsnių temperatūra. Įdienojus ir vėl pasirodys debesys, protarpiais lynos. Oras šils iki 22 laipsnių. Šiauliuose numatomas nedidelis debesuotumas. Naktį bus apie 16, ryte ir dieną apie 18 laipsnių šilumos. Pajūryje siautės vėjas, o dangumi keliaus reti debesys. Bus apie 17–18 laipsnių šilumos. 

Penktadienį šilumos bus nedaug. Pūs dar smarkesnis vėjas, dangų gaubs debesys. Vilniuje ir Kaune, nakties ir ryto metu, temperatūra svyruos tarp 14–15 laipsnių. Gali palyti. Įdienojus bus apie 16 laipsnių šilumos, saulę dengs debesys, vis palynos. Šiauliuose krituliai bus gausesni. Naktį ir ryte, temperatūra sieks 10–15 laipsnių. Dieną oras šils iki 17 laipsnių. Tik vakarėjant debesys plonės, o lietus bus menkas. Pajūrį visą parą merks lietus. Numatoma 15 laipsnių temperatūra. 

Remiantis www.gismeteo.lt orų prognozėmis , savaitgalį temperatūra keletu laipsnių pakils, debesys bus retesni.