Naktį iš šeštadienio į sekmadienį daugelis jų buvo sausakimši. Į pajūrį ilguoju savaitgaliu pasidžiaugti atvykę poilsiautojai nebuvo linkę nusiraminti ir vakare.

DELFI nusprendė apsilankyti dalyje naktinių klubų ir pasižiūrėti, kas ir kaip laiką leidžia juose.

Vilioja rusiška muzika

Bene pačioje J. Basanavičiaus gatvės pradžioje esantis naktinis klubas „Metelica“ užsukti į jį vilioja garsiai leidžiama rusiška muzika. Antras slaptas ginklas – dūminė uždanga. Užsukus į klubą net sunku matyti aplinkinių veidus – atrodo, akis aptraukė rūkas.

Nors aplinkiniai kalba, kad šis klubas – vienas pavojingiausių Palangoje, pasakojama, kad jo prieigose nuolat vyksta muštynės, šeštadienio vakarą poilsiautojai linksminosi ramiai.

Tiesa, idėja muštis galbūt nekilo dėl to, kad klube nebuvo daug jaunuolių. Daugeliui vyriškos lyties lankytojų – gerokai virš 30. Su jais besilinksminančios merginos, žinoma, kur kas jaunesnės.

Ieško ne šokių partnerės: turiu 1000 eurų

„Ten žiauriai daug vyrų, mes ieškome merginų“, – minėto klubo atmosferą taikliai įvertino ant Palangos tilto sutikti vaikinai.

Tačiau, panašu, patiems besilinksminantiems klube tai netrukdo – vyrai smalsiai nužiūrinėjo šokių aikštelėje besisukančias merginas.

Tiesa, pašokdinti jas dažniausiai ryždavosi tik drąsiausi iš jų. Panašu, kad merginų jie ieškojo kitiems tikslams.

„Labas. Dabar klausyk – aš turiu tūkstantį eurų“, – taip pamatęs DELFI žurnalistes rusiškai sušnabždėjo vienas iš besilinksminančių. Išsisukti nuo jo pavyko tik apsimetus, kad rusiškai nekalbame. Panašu, vyrą tai net įžeidė.

Nuotaiką taisė alkoholiu

Antrasis aplankytas naktinis klubas yra įsikūręs pirmojo pašonėje – „Basanova“. Apie pusę dviejų nakties klubas buvo apytuštis. Šokių aikštelėje sukosi vos keli žmonės, daugelis jų – iš personalo.

Didžioji dalis čia užsukusiųjų DELFI viešnagės metu gurkšnojo alkoholinius gėrimus ir vakarą leido kur kas ramiau nei rusiškos muzikos mėgėjai.

Rami atmosfera tvyrojo ir naktiniame klube, kuris dieną virsta kavine, „Laukinių Vakarų salūnas“. Daugelis jo lankytojų taip pat mėgavosi įvairiais gėrimais ir patiekalais.

Poilsiautojų akis DELFI apsilankymo metu šiame klube džiugino profesionalios šokėjos, kurių judesiai buvo itin provokuojantys. Merginos ne tik nesibodėjo raityti savo kūnus pagal muziką, bet ir viduryje šokio nusimetė ir taip menkai ką dengusius sijonėlius.

Santykius aiškino itin aršiai

Savo ruožtu šalia naktinio „Mojo“ DELFI pasitiko policijos automobilis. Santykius čia aiškinosi dvi vaikinų grupės.

Vienas jaunuolių aiškino, kad konfliktas kilo dėl dingusios panelės. Esą kažkokia mergina kitai merginai, buvusiai kartu su jais, pasiūlė pasikalbėti, po to jų draugė dingo.

Šaukti vienas ant kito vaikinai nustojo tik prisistačius policijos pareigūnams.

„Dabar viskas yra gerai, taip viskas gerai, kad visi draugai“, – tikino nakties areštinėje išsigandęs jaunuolis.

Šokių aikštelė sausakimša

Tiesa,  klubo viduje buvo pakankamai ramu. Poilsiautojai noriai šoko pagal grojančią muziką. Šokių aikštelė buvo sausakimša.

Klubo atstovė Eglė DELFI pasakojo, kad daugelis žmonių čia atėjo iš pajūrio. Dėl šių metų savivaldybės priimtų pakeitimų, pajūryje alkoholiu galima prekiauti tik iki vidurnakčio.

„Labai gaila, nes žmonių pajūryje buvo labai daug, geras oras, bet be alkoholio irgi kažkaip ne taip“, – DELFI sakė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (718)