„Artimiausiomis dienomis orai bus permainingi. Pirmoje savaitės pusėje bus šilta ir vis sausiau, o nuo ketvirtadienio orai pradės keistis“, - teigė sinoptikė Inga Stankūnaitė.

Pasak jos, antradienį ir trečiadienį šalyje vyraus sausa, šilta oro masė. Naktimis žadama 9-13 laipsnių šilumos, dienomis – iki 21-26 laipsnių. „Tačiau pūs ne itin malonus, vidutinio stiprumo vakarų – šiaurės vakarų vėjas“, - pridūrė I. Stankūnaitė.

Ketvirtadienį laukiama orų permainos. „Dieną daug kur žemę palaistys trumpi lietūs su perkūnija. Jos metu pūs gūsingas vėjas. Aukščiausia temperatūra sieks 19-24 laipsnius. Prie jūros bus tik apie 17 laipsnių šilumos“, - sakė sinoptikė.

Anot jos, savaitgalio orai bus dar vėsesni ir labiau apsiniaukę. „Dienomis vyraus 15-20 laipsnių šiluma“, - teigė I. Stankūnaitė.

Na, o naktį iš sekmadienio į pirmadienį lietaus nenumatoma. Temperatūra – nuo 8 iki 13 laipsnių. Dieną numatomi trumpi lietūs šalies pietvakariuose, vietomis – ir perkūnija. Šils iki 21-26 laipsnių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)