Antrosios Melnragės paplūdimyje budintys gelbėtojai ir medicinos darbuotojos sakė, kad dėl karščio sveikata dar nesutriko nė vienam poilsiautojui.

„Vieną dieną kreipėsi vyriškis, kuriam valant į burną įskrido vapsva ir įgėlė į gomurį. Žmogui ištino burna, mat jis buvo alergiškas. Teko kviesti greitąją pagalbą“, - sakė gelbėtojas.

Jis taip pat tvirtino, kad Klaipėdos pliažuose alkoholiu beveik nepiktnaudžiaujama. „Čia dažnai atvyksta ir policijos ir pareigūnai, prevencines akcijas vykdo ir Klaipėdos savivaldybės administracijos Viešosios tvarkos skyrius. Todėl poilsiautojai vengia atvirai girtuokliauti“, - kalbėjo gelbėtojas.

Kitų gelbėtojų manymu, didžiausia problema yra ne neblaivūs poilsiautojai ar nuo kaitros nugeibę vasarotojai, o išsiblaškę tėvai. Vaikinų teigimu, kiekvieną dieną tenka pro garsiakalbį pranešinėti apie dingusius mažylius.

„Tačiau vieną kartą atėjo vaikas ir sakė, kad pasimetė nuo tėvų. Teko skelbti tėvų paiešką“, - šypsojosi gelbėtojas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (126)