„Summer in the city: Roisin Murphy“

Legendinio dueto „Moloko“ narė Roisin Murphy birželį pasirodys Vilniuje! Gali įsižnybti, tikrai nesapnuoji!

Kur? Kalnų parke, Vilniuje

Kada? Birželio 11 dieną

Kokia kaina? Nuo 39 eurų (134,65 Lt)

Kodėl verta vykti? Roisin Murphy, buvusi legendinio dueto „Moloko“ narė, yra padovanojusi ne vieną hitą: „Overpowered“, „You Know Me Better“, „Sing It Back“, „Movie Star“, „The Time Is Now“ ir daugelį kitų.

Jos koncertai glosto ne tik gerbėjų ausis, bet ir akis – atlikėja gerai žinoma dėl puikaus stiliaus pojūčio, įdomių kostiumų ir choreografijos. Roisin paklojo pagrindą šių dienų kūrybinei ekstravagancijai scenoje, net tokioms atlikėjoms kaip Lady Gaga.
Roisin Murphy

Koncertas „Kalnapilis Summer Selection / SKAMP“

Žaviosios Erikos, Viliaus ir Viktoro trio – nemirštanti klasika, nauji skambesiai ir dar neatrastas aidas. Jei ir tu jauti jiems tą patį, ką jie jaučia kiekvienam klausytojui, negali praleisti jų koncerto Vilniuje, „Vasaros terasoje“.

Kur? Vasaros terasoje, Vilniaus g. 39, Vilniuje

Kada? Birželio 18 dieną

Kokia kaina? Įėjimas nemokamas!

Kodėl verta vykti? Per daugiau nei 15 ilgų, sėkmingų ir kūrybingų metų „Skamp“ spėjo užauginti ne vieną gerbėjų kartą. Su metais klausytojų vis daugėja, o grupės energija nė nežada išblėsti.

Kaskart muzikiniais ieškojimais, maloniais siurprizais, nuoširdumu ir energija ant scenos stebinanti „Skamp“ pripažįstama viena mylimiausių Lietuvos grupių. Tai nesustabdomas energijos užtaisas, kuriame – vasariška ir pozityvia energija apipinta muzikos šventė.
Skamp

Festivalis „Revolution festival 2015“

Festivalis „Revolution festival 2015“ drebins Margavonių kaimą Utenoje. Tai 3 paros laisvės ir garsų magijos!

Kur? Margavonių kaime, Utenos rajone

Kada? Birželio 19–21 dienomis

Kokia kaina? Nuo 26,20 euro (90,46 Lt)

Kodėl verta vykti? Festivalio teritorijoje bus įrengtos 3 scenos, kuriose pasirodys daugiau nei 50 atlikėjų. Tai 3 paros laisvės ir garsų magijos kartu su būriu draugų ir nuostabiausiais žemės garsais, kutenančiais ausų būgnelius bei kojų pirštus.

Dienos metu bus galima ne tik mėgautis gamtos ramybe, bet ir išbandyti save kūrybinėse dirbtuvėse ar kitaip papramogauti. Čia būsi kartu su minia, kurią vienija taika ir meilė.