Tai bus galingas, liūdnas ir tuo pačiu laimingas atsisveikinimas su festivaliu, kuris įkvėpė ir stiprino tuos, kurie netelpa į rėmus, ieško ir neranda, eina tiesiai per aplinkui, kad iš gamtoje paskleistų elektroninės muzikos natų sukurtų sau ir šalia esantiems paslaptingą ir pozityvų „TUNDROS“ pasaulį.

DELFI savo skaitytojams suteikia išskirtinę galimybę laimėti bilietus į daugelį šią vasarą Lietuvoje vyksiančių festivalių. Šiandien sveikiname Karoliną Prankienę, kuri sau ir trims draugams laimėjo bilietus į paskutinįjį „TUNDRA“ festivalį.

Šių metų šūkis – Let go (liet. paleisk, pasileisk), ir festivalio tematika atspindi tai, ko šiuolaikiniam žmogui taip trūksta ir ko daugelis siekia klaidžiodami po įvairias filosofijas ir dvasines praktikas – yra laikas siekti, pasiekus mėgautis, bet natūraliai ateina ir laikas, kai reikia nebijoti paleisti.

Visus 13 metų „TUNDRA“ skleidė idėjas apie naujausių technologijų, gamtos ir žmogaus darną, tad, kaip jau įprasta, ežero saloje įvyksianti baigiamoji fiesta taps gaivališka gero garso, nuostabios gamtos ir neeilinių žmonių, kurie kūrė, būrė ir džiaugėsi bendravimu per muzikos ir vizualinių menų prizmę, sinteze.

Festivalis tradiciškai apjungs kone visus elektroninės muzikos žanrus ir keturiose scenose džiugins techno, psychedelic, bass, ambient, drum’n’bass, minimal electronic, electronic, full on, hi-tek, deep, dub, reggae, IDM, hard techno, house muzikos mėgėjus.

Konkurso sąlygos:
1. Konkurso prizas - kvietimai į visas festivalio dienas keturiems asmenims ir pakuotė gėrimo „Pepsi“.
2. Konkursas vyksta iki birželio 22 d. (trečiadienio) 23:59 val.
3. Konkurse dalyvauja visi 18 metų ir vyresni, „Facebook“ komentarų lauke pažymėję tris draugus ir po šiuo straipsniu parašę „Draugai, važiuojam į festivalį „TUNDRA“ kartu su DELFI“.
4. Nugalėtojas renkamas burtų keliu ir skelbiamas „Facebook“ komentaruose po šiuo straipsniu birželio 23 d. bei Delfi.lt profilyje „Facebook“.
5. Su laimėtoju susisiekiama asmeniškai - išsiunčiama žinutė į jo „Facebook“ pašto dėžutę (žinutė gali atsidurti tarp „Kiti“ laiškai).
6. Laimėtojas turi atsiliepti ne vėliau nei trys dienos prieš pirmąją festivalio dieną.

Dėkojame visiems aktyviai dalyvavusiems, linkime nenusiminti ir dalyvauti kituose mūsų konkursuose!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)