Festivalis išlaikys savo muzikinę kryptį ir kruopščiai atrinks aktualius,vienus iš geidžiamiausių šių laikų kolektyvų, o šalia jų pateiks ir bent keletą perspektyvių, naujų atradimų bei senesnių, roko istorijoje savo žymę jau spėjusių palikti didžiulių autoritetų. Vienas iš pagrindinių festivalio „Velnio akmuo“ muzikinės programos pokyčių – tai gyvi pasirodymai sekmadienį, paskutinę festivalio dieną, ko nebuvo iki šiol. Aštuntasis festivalis visiškai atitiks apibūdinimą – keturių dienų muzikos festivalis, prasidedantis ketvirtadienį ir taip pat muzikaliai kokybiškai besibaigiantis sekmadienį.

DELFI savo skaitytojams suteikia išskirtinę galimybę laimėti bilietus į daugelį šią vasarą Lietuvoje vyksiančių festivalių. Šiandien sveikiname Justiną Marcevičiūtę, kuri sau ir trims draugams laimėjo bilietus į festivalį „Velnio akmuo“.

Festivalio scenose pasirodys ne tik seniai pripažinimo sulaukę muzikantai, bet ir jaunos, tačiau sėkmingai startavusios ir perspektyvoje daug žadančios grupės. Viena iš tokių – danų triukšmadariai „The Entrepreneurs“. Taip pat, Anykščiuose galėsite išvysti makabrišką estetiką skleidžiančius britų trio „Esben and the Witch“, hipišką laisvumą demonstruojančius „Uncle Acid & the Deadbeats“, paslaptimis apgaubta metalo grupė iš Lenkijos „Batushka“, lietuvius „Colours of Bubbles“ ir daugybę kitų svečių.

Konkurso sąlygos:
1. Konkurso prizas - kvietimai į visas festivalio dienas keturiems asmenims.
2. Konkursas vyksta iki liepos 7 d. (ketvirtadienio) 23:59 val.
3. Konkurse dalyvauja visi 18 metų ir vyresni, „Facebook“ komentarų lauke pažymėję tris draugus ir po šiuo straipsniu parašę „Draugai, važiuojam į festivalį „Velnio akmuo“ kartu su DELFI“.
4. Nugalėtojas renkamas burtų keliu ir skelbiamas „Facebook“ komentaruose po šiuo straipsniu liepos 8 d. bei Delfi.lt profilyje „Facebook“.
5. Su laimėtoju susisiekiama asmeniškai - išsiunčiama žinutė į jo „Facebook“ pašto dėžutę (žinutė gali atsidurti tarp „Kiti“ laiškai).
6. Laimėtojas turi atsiliepti ne vėliau nei trys dienos prieš pirmąją festivalio dieną.

Sveikiname konkurso nugalėtoją ir dėkojame visiems dalyvavusiems. Tikimės, kad laimė Jums nusišypsos kituose mūsų konkursuose!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (82)