DELFI savo skaitytojams suteikia išskirtinę galimybę laimėti bilietus į daugelį šią vasarą Lietuvoje vyksiančių festivalių. Pirmieji laimingieji jau ruošiasi savaitgalio linksmybėms festivalyje „SummerBurst Baltic“.

Pirmą kartą ne Švedijoje rengiamame festivalyje įspūdingus pasirodymus surengs Davidas Guetta, Afrojackas, Kygo, Donas Diablo, „Nervo“, „Nero“, „W&W“, „Bassjackers“, „Disciples“ ir daugiau nei 20 ryškiausių elektroninės muzikos žvaigždžių.

Didžiausia festivalio staigmena taps elektroninės muzikos dueto Dimitri Vegas & Like Mike pasirodymas. Įtakingo žurnalo „DJ Magazine“ kasmet renkamame geriausių pasaulio DJ‘ų sąraše šis belgų kolektyvas užimą 1-ą vietą. Graikų kilmės broliai Dimitri ir Michaelas Thivaiosai garsėja ne tik kaip puikūs DJ‘ai, prodiuseriai ir remiksuotojai. Energija pulsuojantys dueto pasirodymai prilygsta didžiulės bombos sprogimui ir abejingų nepalieka. Dimitri Vegas & Like Mike pasirodymas festivalyje „Summerburst Baltic“ bus pirmasis dueto vizitas į Baltijos šalis.

Konkurso sąlygos:
1. Konkurso prizas - kvietimai į visas festivalio dienas keturiems asmenims ir pakuotė gėrimo „Pepsi“.
2. Konkursas vyksta iki birželio 6 d. (pirmadienio) 23:59 val.
3. Konkurse dalyvauja visi 18 metų ir vyresni, „Facebook“ komentarų lauke pažymėję tris draugus ir po šiuo straipsniu parašę „Draugai, važiuojam į festivalį „SummerBurst Baltic“ kartu su DELFI“.
4. Nugalėtojas renkamas burtų keliu ir skelbiamas „Facebook“ komentaruose po šiuo straipsniu birželio 7 d. bei Delfi.lt profilyje „Facebook“.
5. Su laimėtoju susisiekiama asmeniškai - išsiunčiama žinutė į jo „Facebook“ pašto dėžutę (žinutė gali atsidurti tarp „Kiti“ laiškai).
6. Laimėtojas turi atsiliepti ne vėliau nei trys dienos prieš pirmąją festivalio dieną.

Dėkojame visiems aktyviai dalyvavusiems, linkime nenusiminti ir dalyvauti kituose mūsų konkursuose!


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (99)