Festivalio „Radistai Village‘16“ dalyvius šiemet džiugins daugiau nei 30 garsiausių muzikos atlikėjų ir grupių iš viso pasaulio ir Lietuvos. Trijose festivalio scenose bus sumontuotos įspūdingos dekoracijos, pati moderniausia įgarsinimo ir apšvietimo technika. Lankytojų lauks begalė pramogų ir gera nuotaika. Organizatoriai neslepia, kad šių metų renginys taps vienu iš geriausiu festivalio istorijoje.

Festivalį „Radistai Village'16“ kartu su Radistais rengia didžiausias Baltijos šalių koncertų organizatorius „Live Nation Lietuva“, šįmet Vilniuje surengsiantis šokių muzikos festivalį „Summerburst Baltic“, sero Eltono Johno, retro muzikos žvaigždžių „Postmodern Jukebox“ ir „Palast Orchester“ koncertus, Kaune – garsiosios roko grupės „Muse“, metalo titanų „Iron Maiden“, popžvaigždžių Mariah Carey ir Janet Jackson pasaulinių gastrolių šou.

Festivalio scenoje išvysite Michael Calfan, Format: B, Shift K3Y, Embody, SONO, G&G Sindikatą, Samantą, Humoro Klubą ir daugybę kitų atlikėjų.

DELFI savo skaitytojams suteikia išskirtinę galimybę laimėti bilietus į daugelį šią vasarą Lietuvoje vyksiančių festivalių. Šįkart laimingieji linksminsis Obuolių saloje!

Konkurso sąlygos:
1. Konkurso prizas - kvietimai į visas festivalio dienas keturiems asmenims.
2. Konkursas vyksta iki liepos 14 d. (ketvirtadienio) 23:59 val.
3. Konkurse dalyvauja visi 18 metų ir vyresni, „Facebook“ komentarų lauke pažymėję tris draugus ir po šiuo straipsniu parašę „Draugai, važiuojam į festivalį „Radistai Village“ kartu su DELFI“.
4. Nugalėtojas renkamas burtų keliu ir skelbiamas „Facebook“ komentaruose po šiuo straipsniu liepos 15 d. bei Delfi.lt profilyje „Facebook“.
5. Su laimėtoju susisiekiama asmeniškai - išsiunčiama žinutė į jo „Facebook“ pašto dėžutę (žinutė gali atsidurti tarp „Kiti“ laiškai).
6. Laimėtojas turi atsiliepti ne vėliau nei trys dienos prieš pirmąją festivalio dieną.

Sveikiname konkurso nugalėtoją ir dėkojame visiems dalyvavusiems. Tikimės, kad laimė Jums nusišypsos kituose mūsų konkursuose!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (72)