Birželio 29 d. Erotinių fantazijų naktis klube „Fabrik“ (Klaipėda)

Erotinių fantazijų pilna šeštadienio naktis sukels ne tik teigiamas emocijas ir privers širdį plakti dažniau, bet ir leis pasijusti geidžiamam tą vakarą. Aistras ant scenos kurstys tikros Rojaus kostiumais pasipuošusios Ievos, neleisiančos nei akimirkai sudvejoti geidulinga aistra, lyg nuo afrodiziako apsvaigę mėgausimės nakties malonumais ir kas žino, kuo visa tai pasibaigs!

Veiksmas vyks: klube „Fabrik“ (J. Janonio g. 27, Klaipėda)
Kiek kainuos: iki 24 val. 10 lt, vėliau - 20 lt
Pradžia: 23:00 val.

Birželio 29 d. „Exit“ vasaros rezidencijoje karaliaus CLMD (Palanga)

Pagrindinis šokių muzikos klubas Lietuvoje „Exit" vadinamas klubinės house ir techno kultūros lopšiu šalyje, vasarą persikelia į Palangą, kur susirenka visi Lietuvos klubinėtojai. Jau birželio 29 dieną klubo sienas drebins pirmą kartą į Lietuvą atvykstantis didžėjų duetas CLMD. Iš Norvegijos kilę Carl Louis ir Martin Denielle šiuo metu reziduoja Niujorke - yra aktyvūs Amerikos klubinės scenos dalyviai. Vyrukams kompaniją šį vakarą palaikys Ignas, Doari ir Green. Nusiteik pasilinksminti iš širdies!

Veiksmas vyks: „Exit“ vasaros rezidencijoje (S. Nėries g. 39, Palanga)
Kiek kainuos: pirmam šimtui lankytojų - 25 Lt
Pradžia: 22:00

Birželio 29d. „Dr.Who“ exclusive: Teenage Mutants (Klaipėda)

„Dr.Who" - tai uostamiesčio centre įsikūręs naktinis klubas, kuriame tiesiog privalai apsilankyti! Klubo penktadieniai skiriami naujausiai šokių muzikai, kurią leidžia profesionalūs didžėjai. Šį penktadienį už „Dr.Who" pulto stos Vokietijoje gyvenantis ir kuriantis didžėjus TEENAGE MUTANTS!

Veiksmas vyks: „Dr.Who“ klube (Naujojo sodo g. 1, Klaipėda)
Kiek kainuos: 20 lt
Pradžia: 22:30

Birželio 29 d. Mojo Lounge „Somersby Night“ (Palanga, Nida)

Dievinančių jūros ošimą ir karštą kopų smėlį laukia Mojo Lounge Palangoje. Nepakartojama praėjusi vasara šiemet sugrįžta su trenksmu! Svaiginančias bangas kelsime iki pat Nidos, kurioje svetingai pasitiks šiemet pirmą kartą duris atvėręs naujasis Mojo Lounge! Nauji draugai, gaivus skambesys ir dar viena nuodėmingai saldi vieta tobuliems vakarėliams.

Veiksmas vyks: Mojo Lounge Palanga (100 metrų į dešinę nuo Palangos tilto) ir Mojo Lounge Nida (Naglių g. 29 / Nida)