žolelės

Naminis Tarchuno limonadas – be dažiklių ir skonio ar kvapo stipriklių
2016 m. birželio 27 d. 17:15
Jei jau gerti limonadą, tai tik be dažiklių ir skonio ar kvapo stipriklių. Geriausia gaiviuosius gėrimus gaminti namuose. Vienas mano mėgstamiausių - naminis...
Pievagrybių ir kiaulienos šašlykas  (1)
2016 m. birželio 26 d. 00:00
Prancūziška vištienos ir cukinijų sriuba  (1)
2016 m. birželio 25 d. 00:00
Nuteistieji Alytuje sukūrė žaliąją oazę  (4)
2016 m. birželio 23 d. 11:01
„Gamtos apsuptyje dienos bėga greičiau“, - tikino nuteistieji, neatpažįstamai...
Ypatingai kepti kiaušiniai  (7)
2016 m. birželio 22 d. 12:15
Ar maistas, keptas ant laužo, gali būti sveikatai palankus?
2016 m. birželio 22 d. 11:20
Kokia gi vasara be iškylų ir šašlykų! Projekte „Rask laiko sau” kalbiname sveikatai palankaus maisto technologę Ramintą Bogušienę apie tai, ar įmanoma...
Patarimai, kaip išsirinkti kepsninę  (1)
2016 m. birželio 21 d. 13:40
Artėja Joninės – trumpiausia metų naktis, kurią daugelis leidžia su didele draugų...
Kaip išsirinkti tinkamiausią kepsninę + GREITI RECEPTAI
2016 m. birželio 21 d. 11:14
Artėja Joninės – trumpiausia metų naktis, kurią daugelis leidžia su didele draugų...
Raugiame pirmuosius agurkėlius: ar jau bandėte šiuos 5 gardžiausius receptus?  (1)
2016 m. birželio 19 d. 00:00
Birželio mėnesį iš savo sodų ir daržų parsinešame pirmuosius šviežius agurkėlius....
Skanesnių šašlykų neragavote  (11)
2016 m. birželio 18 d. 00:00
Sveiki ir sotūs sumuštiniai su avokadu
2016 m. birželio 16 d. 10:39
Iš miško grįžta pilnomis pintinėmis: kur šiuo metu dygsta grybai?  (12)
2016 m. birželio 15 d. 13:25
Grybautojai iš miško šiuo metu grįžta tikrai ne tuščiomis pintinėmis. Socialiniame...
Kiaulienos šašlykai
2016 m. birželio 13 d. 00:06
Ką reiškia mūsų sapnai  (5)
2016 m. birželio 12 d. 00:00
Sapnai – tai mūsų vidinio pasaulio atspindys. Jie yra tarsi pasąmonės laiškai...
Gardžioji lazanija  (4)
2016 m. birželio 11 d. 10:00
Šiandien siūlome gabalėlį Italijos!
Darau pats: šiluminių spindulių saulės džiovykla  (8)
2016 m. birželio 8 d. 08:21
Kaip panaudoti senus, atrodytų, niekam nereikalingus langus? Nenuilstantis konstruktorius Petras Dargis būtent iš tokių langų sumontavo ir savo sodyboje...
5 vaistiniai augalai, kurie labiausiai tinka mums, lietuviams
2016 m. birželio 7 d. 00:10
Išbraidyti vasaros pievas ir „prisivaistažoliauti" – vienas svarbiausių ir labai...
Svieste keptos krevetės
2016 m. birželio 7 d. 00:00
Dar pirmadienį ji svėrė 72 kg, o šeštadienį jau 67! Kaip jai pavyko?  (30)
2016 m. birželio 6 d. 11:23
Per penkias dienas pavyko atsikratyti 5 kilogramų. Svarstyklės tokius džiuginančius...
Žolininkė: gerti atvežtinių arbatų – nevalia  (22)
2016 m. birželio 5 d. 13:30
Zitos Mikoliūnienės šeimoje nerastume jokių Ceilono, kiniškų ar indiškų arbatų. Moteris tiki, jog jų gerti nevalia, ir atvirai dėsto, kas kenksminga...
Pajūryje atgaivino legendinį restoraną: praėjusią vasarą pasimokė iš klaidų  (65)
2016 m. birželio 4 d. 17:30
Nidoje gimusios ir augusios dvi seserys naujam gyvenimui prikėlė legendinį šio kurorto restoraną „ Nida “. Ne vienerius metus stovėjusiame apleistame trijų...
Neįtikėtini agurkų gėrimo privalumai ir gaivinantys receptai  (7)
2016 m. gegužės 28 d. 19:43
Jūsų darbotvarkė itin įtempta, tačiau vis tiek norite pasirūpinti savimi? Išeitis...
Trys nauji būdai, kaip iškepti bulves ant grilio  (1)
2016 m. gegužės 24 d. 10:42
Ruošiantis šiltam savaitgaliui tikru galvosūkius tampa ne tik mėsos marinavimas, bet ir...
Kaip teisingai paruošti žuvį, kad būtų skani ir sveika?
2016 m. gegužės 24 d. 10:17
Daugelis šeimininkių ruošdamos žuvį ją ruošia panašiai kaip mėsos patiekalus....
Trys būdai, kaip paruošti karštą bulvių garnyrą
2016 m. gegužės 24 d. 09:53
Ruošiantis šiltam savaitgaliui tikru galvosūkius tampa ne tik mėsos marinavimas, bet ir klausimas, kokį vaizdų ir skanų garnyrą patiekti.
Daržininkystė kitaip: kaip lysves paversti sodybos ar terasos puošmena?  (3)
2016 m. gegužės 22 d. 10:18
Pavasarį tradiciškai skubame ką nors pasėti, pasodinti ar bent jau balkone ar terasoje pakabinti vieną kitą gėlių vazonėlį. Tačiau „Geltono karučio“...
5 dažniausios mėsos marinavimo klaidos  (1)
2016 m. gegužės 19 d. 11:40
Griliaus sezonas jau startavo: kam sklandžiai, o kam ir nelabai.
5 dažniausios mėsos marinavimo klaidos  (7)
2016 m. gegužės 19 d. 10:14
Griliaus sezonas jau startavo: kam sklandžiai, o kam ir nelabai. Dėl prisvilusių...
Delfinariume atidarytas baseinas po atviru dangumi  (6)
2016 m. gegužės 16 d. 09:11
Lietuvos jūrų muziejus vasaros sezoną pradėjo atverdamas naujas erdves. Delfinariume...