uogienės


Apskaičiavo prabangų savaitgalio poilsį Palangoje: pagaliau nemačiau čeburekų pardavėjų  (77)
2017 m. birželio 23 d. 13:11
Pastebėjau tokią tendenciją – Lietuvos gyventojai (arba labiau tie, kurie dar liko Lietuvoje), vis dažniau renkasi užsienio kurortus ar turistinius miestus....
Konservavimo abėcėlė – kaip geriausia žiemai paruošti vaisius, daržoves ir uogas
2017 m. birželio 19 d. 00:00
Konservavimą galima pavadinti vienu geriausių išradimų virtuvėje. Juk tai stebuklas, kuris suteikia galimybę savo paruoštais vaisiais bei daržovėmis...
Kaip užkirsti kelią dantukų gedimui?  (1)
2017 m. birželio 18 d. 00:01
Dantų priežiūros svarba yra nenuginčijama, tačiau kaip nepadaryti esminių klaidų?
Juodųjų serbentų plokštainis  (1)
2017 m. birželio 17 d. 00:02
Man patinka, kai namai pakvimpa kepiniais. Su šeima jau pripratome prie kavos paskanauti...
Kaip maitintis, kad pilvas būtų plokščias, o talijos nepuoštų gelbėjimosi ratas?  (8)
2017 m. birželio 16 d. 14:39
Dailaus pilvuko, kuris atrodytų toks pat lygus, kaip kad gulime ant nugaros, tikiu,...
Sodus puoselėjančios garsenybės atskleidė savus burtus ir griežtus ritualus  (9)
2017 m. birželio 16 d. 11:22
Atšilus orams ne viena garsi Lietuvos dama, grįžusi namo, meta šalin aukštakulnius ir skuba į savo puoselėjamą sodą. DELFI kalbintos moterys šypsojosi, kad...
Carinė Rusija: į Peterburgo pamatus suklota dešimtys tūkstančių lavonų  (173)
2017 m. birželio 10 d. 07:00
Mokslo ir enciklopedijų leidybos centras pristato žymaus rusų istoriko ir rašytojo, Jevgenijaus Anisimovo knygą „Imperatorių Rusija “. Knygoje pateikta...
A. Užkalnis. Tegul liepsnoja knygų laužai  (441)
2017 m. birželio 7 d. 20:34
Kas būtų, jeigu trečdalį (arba pusę) daiktų, kurie aplink mus namie, spintose ir...
Trys geriausios dietos vyrams  (16)
2017 m. gegužės 31 d. 06:30
Greitas maistas ir pusgaminiai tapo tokia neatsiejama mūsų gyvenimo dalimi, kad vien...
Kas yra sodo mėlynė?  (3)
2017 m. gegužės 30 d. 00:00
Sodo mėlynė – tai nieko bendro nei su mėlynėmis , nei su šilauogėmis neturinčios uogos, skoniu kiek primenančios bulves. Taip sako sodininkė mėgėja...
Virtuvės šefas papasakojo apie garsių žmonių užgaidas: R. Rudokui gamino gaspačo su braškėmis ir čili pipirais  (15)
2017 m. gegužės 29 d. 14:23
Dar visai neseniai Asta Valentaitė mėgavosi šio virtuvės šefo sukurtu šedevru – ryklienos steiku. Jaunystėje peilio virtuozas Linas Jablonskas gamino...
13 sumanių būdų, kaip panaudoti maistinę plėvelę  (4)
2017 m. gegužės 25 d. 14:23
Maistinė plėvelė – vienas iš būtinių pirkinių. Ne tik todėl, kad padeda...
Apgaulingas grožis: šiuos augalus reikia naikinti  (21)
2017 m. gegužės 24 d. 13:13
Daugelis žmonių nustemba sužinoję, kad dabar pomiškiuose baltais žiedais apsipylusios...
Gaivūs naminiai ledai iš rabarbarų  (3)
2017 m. gegužės 20 d. 09:10
Norintiems atsigaivinti siūlome mamos Elžbietos iš tinklaraščio „Mamukynas“...
Manėte, kad nupjovę pelėsį jau galite valgyti duoną? Gydytojai papasakojo, kas gali nutikti  (67)
2017 m. gegužės 7 d. 11:54
Veikiausiai visi esame patyrę tą nusivylimą, kai siekdami paskutinės duonos riekės jau iš tolo matome melsvą ar pilką pūkuotuką – pelės į. Vieni...
Beatos receptas: trys būdai, kaip iškepti lašišą, ir brokoliai su perlinėmis kruopomis  (7)
2017 m. balandžio 29 d. 00:03
Lašišą valgyti kasdien greitai pabostų, be to, ir nerekomenduojama. Kartais – skanu ir greita pagaminti, nereikia nei didelių mokslų, nei išmanymo. Pakanka...
Netrukus užsidarysianti „Marks&Spencer“ klientus pasitinka ištuštėjusiomis lentynomis  (45)
2017 m. balandžio 26 d. 17:28
Ištuštėjusiomis lentynos ir nuolaidų lietumi – taip pirkėjus pasitinka vienintelė...
EKSPERIMENTAS: dažėme kiaušinius be chemijos – rezultatas nustebino FOTO  (41)
2017 m. balandžio 14 d. 00:00
Velykos jau čia pat, o vienas iš svarbiausių šios šventės akcentų – spalvingi...
Gyventojai vėl kviečiami aukoti maisto stokojantiems  (114)
2017 m. balandžio 7 d. 09:09
Penktadienį ir šeštadienį „ Maisto bankas “ kviečia gyventojus paaukoti maisto...
Iki reikiamo stažo pritrūko dviejų mėnesių: dabar negaliu sau leisti net varškės sūrelio  (867)
2017 m. kovo 28 d. 05:30
Dviejų kambarių butelyje Vilniaus Šnipiškių rajone Žaneta gyvena viena. Iš pradžių nusižudė jos vyras, vėliau mamos išsižadėjo sūnus, o galiausiai...
K. Jovaišas. Vaikas įmestas į šulinį? Pateikite 50 proc. teigiamos informacijos!  (215)
2017 m. kovo 20 d. 13:56
Mes paprasti mirtingieji iki šiol klaidingai manėme, kad negatyvo ir pozityvo kokteilis anaiptol ne visuomet duoda puikų rezultatą. Pavyzdžiui, smarkiai...
Išnagrinėjo jogurtų sudėtį: nereikalingų priedų rado net ir produktuose be skonio  (101)
2017 m. kovo 16 d. 07:57
Norint išvengti bereikalingų sveikatos nepridedančių priedų geriausia rinktis jogurtus...
Svetainių pokyčiai: nuo salono iki nedidelės laisvalaikio erdvės
2017 m. kovo 13 d. 14:48
Ko gero, sunku būtų įsivaizduoti savo butą ar namą be svetainės. Tai neatsiejama...
Kokia ji, laimingos santuokos paslaptis  (1)
2017 m. kovo 5 d. 00:00
Ištrauka iš Kate Kerrigan knygos „Laimingos santuokos paslaptis“.
Garinti keksiukai su aviečių uogiene
2017 m. kovo 5 d. 00:00
Lengvi keksiukai, kuriems nereikia riebalų ir nereikia jų kepti orkaitėje. Užtenka turėti garų puodą.
Trupininis pyragas iš mūsų vaikystės laikų  (15)
2017 m. kovo 4 d. 09:00
Jei staiga, tarsi Pilypas iš kanapių, prieš mane išdygtų nedraugiškas ateivis ir lieptų išsirinkti vieną vienintelę skanėstų rūšį, kurią tegalėsiu...
Vyniotinis su uogiene. Lengvai paruošiama  (4)
2017 m. kovo 4 d. 00:00
Minkštas, saldus, paprastas vyniotinis su uogiene.
Lietuviškoji Frida Kahlo – M. T. Rožanskaitė. Dramatizmu pulsavo ne tik jos kūryba, bet ir gyvenimas  (15)
2017 m. kovo 2 d. 00:15
Užsienio meno kolekcininkai dailininkę Mariją Teresę Rožanskaitę (1933–2007 m.)...
Keturi patarimai kepant blynus: tiks ir smaližiams, ir lieknėjantiems  (2)
2017 m. vasario 28 d. 08:51
Nė vienos Užgavėnės neįsivaizduojamos be blynų, o blynai – be kalno papildomų...