Tomas Rimydis

Tomas Rimydis

Tomas Rimydis – žymus virtuvės šefas. Tomas Rimydis karjerą pradėjo 2000 metais, gavo daugiau nei 20 prestižinių įvertinimų, kurių svarbiausias – 2016 m. pasaulinėje virėjų olimpiadoje Vokietijoje su Nacionaline šefų rinktine iškovotas bronzos medalis.

Virtuvės šefas atskleidžia, kaip pagaminti restorano vertus šaltibarščius: svarbiausias čia – vienas ingredientas + 2 receptai

Paskutinėmis šiltomis dienomis norisi mėgautis ne tik saulės spinduliais, bet ir gaiviais valgiais – o kas gali būti geriau nei šaltibarščiai?...

Restoranai neranda norinčiųjų dirbti: ateina 20-metis be patirties ir nori 1000 eurų į rankas (31)

Vasara restoranų verslui – pats darbymetis, tačiau darbo rankų itin trūksta. Verslininkai sako, kad jaunimas nebenori dirbti sunkių darbų, o...

Verslas išgyvena darbuotojų krizę: vieni atleidžia, kiti jų neranda (2)

Lietuvos darbo rinkoje formuojasi paradoksali situacija: stojant šalies ekonomikai, vienuose sektoriuose darbuotojų poreikis krenta, daugėja ir...

Virtuvės šefas Rimydis apie tai, kas jam yra tobulas restoranas: skonio nenufotografuosi

„Sėkmingam restoranui būtini trys komponentai – puikus maistas, unikali vieta, geras aptarnavimas“, – vienu balsu sutaria Vilniaus restorano „...

„Ertlio“ virtuvės šefas Tomas Rimydis: skonio nenufotografuosi

„Sėkmingam restoranui būtini trys komponentai – puikus maistas, unikali vieta, geras aptarnavimas“, – vienu balsu sutaria Vilniaus restorano...