Tomas Rimydis – žymus virtuvės šefas. Tomas Rimydis karjerą pradėjo 2000 metais, gavo daugiau nei 20 prestižinių įvertinimų, kurių svarbiausias – 2016 m. pasaulinėje virėjų olimpiadoje Vokietijoje su Nacionaline šefų rinktine iškovotas bronzos medalis.
Paskutinėmis šiltomis dienomis norisi mėgautis ne tik saulės spinduliais, bet ir gaiviais valgiais – o kas gali būti geriau nei šaltibarščiai?...
Vasara restoranų verslui – pats darbymetis, tačiau darbo rankų itin trūksta. Verslininkai sako, kad jaunimas nebenori dirbti sunkių darbų, o...
Lietuvos darbo rinkoje formuojasi paradoksali situacija: stojant šalies ekonomikai, vienuose sektoriuose darbuotojų poreikis krenta, daugėja ir...
„Sėkmingam restoranui būtini trys komponentai – puikus maistas, unikali vieta, geras aptarnavimas“, – vienu balsu sutaria Vilniaus restorano „...
„Sėkmingam restoranui būtini trys komponentai – puikus maistas, unikali vieta, geras aptarnavimas“, – vienu balsu sutaria Vilniaus restorano...