sultinys

9 gudrybės virtuvėje, kurias žino apsukri šeimininkė
2016 m. gegužės 22 d. 10:07
Kiekviena šeimininkė turi savo gudrybių, kurios padeda jai pagaminti skanesnį patiekalą. Jūsų dėmesiui – 9 patarimai, kurie pravers kiekvieniems namams.
Troškinta vištiena prancūziškai  (1)
2016 m. gegužės 1 d. 11:13
Vištienos tefteliai nuostabiame padaže  (7)
2016 m. balandžio 27 d. 10:50
Švediški mėsos KUKULIAI  (6)
2016 m. balandžio 20 d. 08:57
Traškūs ryžių ir sūrio kukuliai
2016 m. balandžio 18 d. 16:09
Skubėjimas ir valgymas namuose – ne italų būdui  (3)
2016 m. balandžio 18 d. 13:51
Pasak nuolat keliaujančio „Kalnapilio” vyriausiojo aludario Ričardo Barakūno, šiuo metu alaus kultūra Italijoje išgyvena tikrą renesansą.
„Skonio kelionės“ (Italija): risotto su vytintu Prosciutto kumpiu
2016 m. balandžio 18 d. 11:33
Jei prieš dešimtmetį Italijoje būtumėte pasiteiravę, koks alus geriausiai dera prie vieno ar kito itališko patiekalo, atsakymas greičiausiai būtų...
Trinta česnakinė sriuba  (1)
2016 m. balandžio 10 d. 09:56
Troškinti kopūstai su dešrelėmis  (2)
2016 m. kovo 30 d. 11:10
Nuostabusis daržovių troškinys  (2)
2016 m. kovo 29 d. 11:09
A. Užkalnis brangiai pavalgė provincijos restorane, bet ne Lietuvoje  (309)
2016 m. kovo 20 d. 10:34
Dažnas klausinėja, praėjus 26 metams po nepriklausomybės paskelbimo: „O kada mes...
Mėsainis su keptomis bulvėmis
2016 m. kovo 19 d. 00:00
Aluje troškintas triušis
2016 m. kovo 16 d. 10:57
Troškinti vištienos kotletukai  (2)
2016 m. kovo 15 d. 07:26
Sotusis jautienos troškinys
2016 m. kovo 3 d. 00:00
Vištienos troškinys su sūriu  (1)
2016 m. kovo 2 d. 00:00
Grietininė vištienos sriuba  (5)
2016 m. kovo 1 d. 00:00
BALANDĖLIAI su kalakutiena  (1)
2016 m. vasario 28 d. 00:00
NUOSTABUS ATRADIMAS: keptas sūris su česnakais  (5)
2016 m. vasario 26 d. 11:08
Šepardo arba piemenų pyragas  (6)
2016 m. vasario 25 d. 00:00
Jau seniai norėjau kažko va tokio. Šepardo arba dar kitaip vadinamo piemenų pyrago...
Piemenų pyragas  (6)
2016 m. vasario 17 d. 00:15
Jau seniai norėjau kažko va tokio. Šepardo arba dar kitaip vadinamo piemenų pyrago variacijų yra įvairiausių, nusprendžiau išbandyti paprastą variantą....
Tailando virtuvės įdomybės arba kodėl tajų kalboje nėra žodžio „badas“  (2)
2016 m. vasario 7 d. 00:00
Kiekvienas užkietėjęs keliautojas patvirtins, kad Tailando virtuvė – viena iš...
V. Baltraitienė. Ar didžioji gyventojų dalis neverta nė šuns konservų?  (226)
2016 m. vasario 5 d. 15:43
Turbūt dar niekas nepamiršo skambiosios liberalo Egidijaus Masiulio frazės, kad už 5000...
Makaronai su vištiena GRAIKIŠKAI  (4)
2016 m. vasario 4 d. 10:47