sultinys


Mėsos ir bulvių apkepas
2017 m. gegužės 8 d. 00:15
Šepardo arba dar kitaip vadinamo Piemenų pyrago variacijų yra įvairiausių, nusprendžiau išbandyti paprastą. Ir ką – tiko ir patiko.
Pavasariškas vištienos troškinys  (2)
2017 m. balandžio 25 d. 00:15
Vištienos troškinys su bulvėmis, pupomis, kukurūzais ir pomidorais bei baltu padažu.
To tikrai nežinojote: žuvienę dažnas verda klaidingai  (11)
2017 m. balandžio 14 d. 12:27
Kiekvienas lietuvis puikiai žino, kaip gaminti pagrindinius tradicinius patiekalus – kas...
Savaitgaliui - du unikalūs Lietuvos dvarininkų patiekalų receptai  (7)
2017 m. balandžio 7 d. 12:37
Lietuvoje ir visame pasaulyje vis labiau populiarėjant kulinariniam turizmui, darosi sunku...
Kuskuso mišrainė su cukinija ir migdolų riešutais
2017 m. balandžio 6 d. 00:00
Ši mišrainė – labai švelnaus skonio ir itin dera prie kepto viščiuko. Žinoma,...
Pavasarinė dieta: minus 3 kilogramai per 10 dienų  (3)
2017 m. kovo 11 d. 00:00
Kam gi nesinori pavasarį numesti poros per žiemą atsiradusių kilogramų? Laikytis šios pavasarinės dietos nėra sunku, ji išvalo organizmą ir leidžia greitai...
20 metų Aliaskoje gyvenanti Daiva: tikėjau, kad „amerikonai“ geriau žino, ką valgyti  (4)
2017 m. kovo 10 d. 00:15
Iš Aliaskos į Lietuvą atostogų grįžusi mitybos specialistė Daiva Gaulytė pasidalijo receptais , parodė, kaip ir iš ko ruošia maistą sau bei...
Didysis Ievos Šabanės gyvenimo nuotykis  (18)
2017 m. vasario 23 d. 00:15
Prieš porą metų karjeros konsultantė Ieva Šabanė (46 m.) su vyru aktoriumi Leonardu...
Žinomą moterį nustebino amerikietiškas gydymas: maniau, per naktį pražilsiu  (118)
2017 m. vasario 12 d. 18:06
Skirtingose šalyse kovai su ligomis neretai pasirenkamos ir skirtingos priemonės. Tuo...
Šeimininkė atskleidžia paslaptį, kaip išvirti skanų sultinį  (11)
2017 m. vasario 10 d. 07:15
Sriuba bus skani, jei sultinys bus skanus ir skaidrus. Jį geriausia virti iš šviežios...
Kaip išsirinkti kokybišką mėsą  (97)
2017 m. vasario 4 d. 13:38
Sostinės Kalvarijų turguje mėsa prekiaujantys smulkūs verslininkai sako pastebintys, kad keičiasi pirkėjų skonis – gaminimui namuose jie vis dažniau perka...
A. Užkalniui vizitą Kanadoje išgelbėjo japonų restoranas  (99)
2017 m. sausio 29 d. 14:35
Leiskite man jus informuoti, kad kūrybinė kelionė Kanadoje gavosi labai produktyvi, parašiau daug ir gerai, tačiau malonumo čia yra maža. Gal todėl, kad čia...
Kurios liaudies medicinos priemonės iš tiesų padeda įveikti peršalimą, o kurios tik švaisto laiką?  (3)
2017 m. sausio 27 d. 00:00
Sloga, kosulys , gerklės skausmas – įveikti šiuos peršalimo padarinius gali būti...
Kaip apsisaugoti nuo organizmą naikinančių autoimuninių ligų  (5)
2017 m. sausio 5 d. 23:07
Autoimuninės ligos – tai susirgimai, kurių metu imuninė sistema „sukyla“ prieš...
Arbata su citrina peršalus? Nejuokinkite žmonių!  (59)
2017 m. sausio 5 d. 05:30
Gydytojai primygtinai pataria: susirgote – pakilo temperatūra, nuo skausmo plyšta galva,...
Prancūziška žirnių sriuba
2017 m. sausio 2 d. 10:27
Greita šparaginių pupelių sriuba  (6)
2017 m. sausio 1 d. 12:25
„Lieknųjų Gurmanų“ knyga - pagalba norintiems mesti svorį valgant skaniai  (7)
2016 m. gruodžio 27 d. 12:54
Lieknųjų Gurmanų lieknėjimo paslaptys ir geriausi receptai jau pasiekiami ne tik...
Rizotas su antiena  (3)
2016 m. gruodžio 26 d. 00:00
Mano kuklia nuomone, rizotas turi būti gaminamas kiekvienuose namuose, jį net reiktų...
Lašiša su krevečių padažu  (5)
2016 m. gruodžio 23 d. 00:00
Tiesa ir mitai apie peršalimo ligas
2016 m. gruodžio 20 d. 07:20
Peršalimo ligomis dažniau sergame rudenį ir žiemą, mat virusai išplinta tam tikrą sezoną.
Atsakas tikintiems, kad peršalimo ligas galima „išprakaituoti“  (60)
2016 m. gruodžio 12 d. 15:22
Šaltuoju metų laiku beveik į kiekvienus namus užsuka nelauktos ir nekviestos viešnios -...
A. Užkalnis nusivylęs: padažas nebent valčių dugnams tepti  (246)
2016 m. gruodžio 11 d. 13:27
Maža kur ir ko negali arba neturėtų būti. Kur nors Venecijoje, tose aikštėse, kur...
Kodėl peršalus reikia valgyti vištienos sriubą  (66)
2016 m. gruodžio 10 d. 10:36
Mamos nuo vaikystės mums sakydavo, kad vištienos sultinys ne tik skanus ir maistingas, bet...
Čeburekai su mineraliniu vandeniu  (1)
2016 m. gruodžio 10 d. 00:01
Namuose dažnai gaminame čeburekus, išbandome įvairiausius receptus ir šitie yra tikrai arti tobulumo.
Ruošiant šventinį stalą lengva suklysti: tarp sveikatai kenkiančių produktų – ir silkė  (135)
2016 m. gruodžio 8 d. 09:17
Galvojantiems, kokiais patiekalais per šių metų šventes būtų galima nustebinti artimuosius, derėtų būti atidesniems. Specialistai įspėja, kad net kasdieniai...
Trinta burokėlių sriuba su kokosų pienu, pagal Renatą Ničajienę
2016 m. gruodžio 6 d. 09:26
ekmadienį Julijos Janus naujai įrengtų namų virtuvėje susirinko garsiausios maisto...
Įdaryti kalėdiniai kalakutai: trys skoniai, trejos vaišės  (1)
2016 m. gruodžio 4 d. 00:02
Kalėdines vaišes sunkiai įsivaizduojame be kepto paukščio. Gražiai apskrudusi antis,...
Vištienos plovas
2016 m. gruodžio 3 d. 11:58