suktinukai

30 straipsnių

Kiaulienos suktinukai sluoksniuotoje tešloje pagaminami labai paprastai, bet skoniu ir išvaizda gali priminti prabangaus restorano patiekalą. Šiais suktinukais tikrai nustebinsite šeimyną, be to, kiekvienas galės pasirinkti, kaip juos valgyti – tiesiog vienus ar su šviežiomis daržovėmis ir įvairiais...

Roma Macijauskaitė

Yra receptai ir yra receptai „Iš aukso fondo“. Delfi Maistas jau keleri metai renka išskirtinius receptus, kurie į mūsų virtuves atėjo iš tėvų, senelių, giminaičių. Tai tokie receptai, kurie gyvuoja keliasdešimt ar net per šimtą metų, tačiau iki šiol pagal juos tebėra gaminami patiekalai – gardūs, k...

Besibaigiant rudeniui ir po truputį artėjant didžiosioms metų šventėms virtuvės šefas Gian Luca Demarco siūlo išbandyti lietuviškos vištienos suktinukus su itališkais ingredientais ir patiekti juos su orkaitėje kepto moliūgo garnyru. Iš pažiūros sudėtingas patiekalas pagaminamas tikrai lengvai ir gr...

Kukurūzų burbuolės – tikras vasaros atradimas. Jas pasigaminti labai paprasta: įmeti į verdantį, nesūdytą vandenį, paverdi maždaug 6 minutes, ištrauki ir nelaukęs, kol atvės, pabarstai druska bei pagardini gabalėliu sviesto. Burbuolės – puikiausias garnyras, tarkim, prie vištienos suktinuko.

Šių suktinukų pagaminimas neatims daug laiko, o ant stalo galėsite patiekti jau iškart nemažą kiekį užkandžių. Lavašo suktinukai gali būti puikus užkandis gamtoje, priešpiečiams, lengviems pietums mokykloje ar darbe. Įdarą suktinukams galite labai lengvai pakoreguoti pagal save – rinkitės savo mėgst...