sprandinė


Joninėms – sultingieji kiaulienos šašlykai
2017 m. birželio 24 d. 00:04
Vienas populiariausių marinatų – su actu. Šiek tiek jo suminkština mėsą. O ko dar dėti į marinatą? Įvairiausių žolelių, kurių jau yra darže šviežių.
Gydytojas atkreipia dėmesį, kad kiauliena tinka ne visiems  (63)
2017 m. birželio 2 d. 12:16
Įrodyta, kad kiauliena užima antrąją vietą lengviausiai pasisavinamų mėsos produktų sąraše. Be to, joje yra didžiulis kiekis mūsų nervams ir bendrai...
Sprandinės suktinukai su grybais
2017 m. birželio 2 d. 00:15
Parsinešiau šiandien gražų sprandinės gabalėlį. Ir pervertus tiek šaldiklio...
Vis dar veikianti valgykla Širvintose: kaip keitėsi lankytojų skonis  (85)
2017 m. gegužės 28 d. 16:56
Širvintose, priešais autobusų stotį, akį patraukia didžiulis pastatas su užrašais...
Virtuvės šefas pataria, kaip išsirinkti mėsą kepimui  (5)
2017 m. gegužės 13 d. 00:00
Gerokai užtrukęs pavasaris jau beldžiasi į duris, o kartu su juo – ir naujas lauko...
Grilio sezonas: kaip ant žarijų paruošti skaniausią kepsnį + RECEPTAS
2017 m. gegužės 6 d. 00:15
Gerokai užtrukęs pavasaris jau beldžiasi į duris, o kartu su juo – ir naujas lauko kepsnių sezonas.
"Armonika" iš kiaulienos
2017 m. balandžio 23 d. 00:00
Seniai buvau nusižiūrėjusi šį receptą ir jis manęs tikrai nenuvylė. Naudojau paprastą fermentinį sūrį (mat šaldytuve kitokio neturėjau), nors dauguma...
Vilniečių šeima apsilankė Lenkijos parduotuvėse: viskas kitaip, nei visi sako  (1560)
2017 m. balandžio 14 d. 08:59
„Iš to, ką mačiau, vykti ten apsipirkti verta tik pasienio gyventojams, nes važiuojant...
Savaitgalis prie laužo. Kaip greitai paruošti gardų kiaulienos šašlyką?  (46)
2017 m. kovo 25 d. 00:00
Tūlam lietuviui šašlyko kepimas prilygsta ne pilvo kimšimui, bet tiesiog tobulo...
Lietuviška jautiena – jau pakeliui į Japoniją  (16)
2017 m. vasario 28 d. 09:03
Nuo antradienio, vasario 28 d., Lietuvos gamintojai gali eksportuoti jautieną ir jos...
„Maxima“ pirkėjams – pažadas dėl 1 tūkst. prekių kainų  (340)
2017 m. vasario 21 d. 10:26
Didžiausias Lietuvos mažmeninės prekybos tinklas pranešė nuo šiol penktadalį jos apyvartos sudarančioms prekėms taikys mažesnes kainas nei kiti prekybos...
Kaip išsirinkti kokybišką mėsą  (97)
2017 m. vasario 4 d. 13:38
Sostinės Kalvarijų turguje mėsa prekiaujantys smulkūs verslininkai sako pastebintys, kad keičiasi pirkėjų skonis – gaminimui namuose jie vis dažniau perka...
Puikusis plovas su kiaulienos sprandine  (4)
2017 m. vasario 4 d. 00:15
Tai nėra tradicinis plovas . Pagaminti nieko sudėtingo, o skonis - puikus!
Lietuva laukia leidimų eksportuoti į Japoniją jautieną  (18)
2017 m. vasario 2 d. 13:37
Augant lietuviškų maisto produktų eksportui į Japoniją , Lietuva laukia leidimų...
Smagi žiemos pramoga - grilis: patarimai, kaip skaniai iškepti mėsą  (3)
2017 m. sausio 20 d. 11:16
Šiltuoju metų laiku dažnai stengiamės atitrūkti nuo miesto šurmulio ir renkamės...
Traški kiauliena saldžiarūgščiame padaže – vos per 15 minučių  (16)
2017 m. sausio 10 d. 00:00
Greitai ir skaniai!
4 klaidos, kurias darote ruošiant mėsą  (2)
2016 m. gruodžio 30 d. 11:15
Kad mėsos patiekalai būtų skanūs, reikia žinoti kelias gudrybes. Arba nedaryti pagrindinių klaidų.
Lietuviai jau ruošiasi Naujųjų metų šventei  (20)
2016 m. gruodžio 28 d. 22:37
Mažmeninė prekyba Lietuvoje šiemet augo beveik 7 proc. iki 8,5 mlrd. eurų. Ypač gera...
Prieš šventes lietuviai šturmuoja Suvalkų parduotuves – ar tikrai viskas ten pigiau?  (649)
2016 m. gruodžio 17 d. 14:15
Penktadienio rytą kelyje nuo Lietuvos- Lenkijos sienos Lazdijų-Aradninkų perėjos...
Vengriškas guliašas  (3)
2016 m. lapkričio 6 d. 00:15
Kvapnus , sotus ir labai tinkantis vėsesnę dieną.
Išsamus avienos žodynėlis: ką reikia žinoti norint pasigaminti išskirtinio skonio patiekalą  (4)
2016 m. lapkričio 2 d. 14:06
Dar prieš daugiau nei šimtą metu Lietuvoje ganydavosi šimtai tūkstančių avių, tačiau avininkystė mūsų šalyje laikui bėgant tapo nebe tokia populiari, o...
Testas: ar parduotuvėje atskirtumėte šias jautienos dalis  (7)
2016 m. spalio 27 d. 14:33
Jautiena – itin vertinga ir maistinga mėsa, tačiau lietuviai vis dar privengia ją ruošti. Viena priežasčių – sklandantys mitai, kad ją sudėtingiau...
Pamirškite neįkandamą jautieną: mistiškas penktasis skonis, kurį pajusti galite ir jūs  (3)
2016 m. spalio 20 d. 17:34
Apie lietuvių vis labiau mėgstamą brandintą mėsą sklando ne vienas mitas. Kai kurie...
Valgydami šią mėsą tikrai nesustorėsite: išsamus jautienos žodynėlis  (8)
2016 m. spalio 19 d. 19:41
Jautiena – išskirtinio skonio mėsa, kurioje gausu vitaminų ir naudingų medžiagų,...
Azerbaidžianietiškas plovas  (2)
2016 m. rugsėjo 26 d. 00:00
Tradicinis plovas KITAIP  (8)
2016 m. rugsėjo 16 d. 00:00
Emigrantė pabandė išgyventi už 380 eurų: jau gailisi grįžusi  (1308)
2016 m. rugpjūčio 28 d. 16:15
Septynerius metus už Lietuvos ribų gyvenusi Irina prieš 2 mėnesius nusprendė grįžti...
Po A. Užkalnio vizito kratosi reklamos  (100)
2016 m. liepos 16 d. 09:46
Pietų metas. Ką šiandien rinksitės jūs?
Vengriškas guliašas  (2)
2016 m. liepos 15 d. 00:15
Kvapnus , sotus ir labai tinkantis vėsesnę dieną.