sprandinė


Savaitgalis prie laužo. Kaip greitai paruošti gardų kiaulienos šašlyką?
2017 m. kovo 25 d. 00:00
Tūlam lietuviui šašlyko kepimas prilygsta ne pilvo kimšimui, bet tiesiog tobulo savaitgalio ritualui. Berusenanti ugnis, draugai ar giminaičiai, vaikai,...
Lietuviška jautiena – jau pakeliui į Japoniją  (16)
2017 m. vasario 28 d. 09:03
Nuo antradienio, vasario 28 d., Lietuvos gamintojai gali eksportuoti jautieną ir jos gaminius į Japoniją , praneša Valstybinė maisto ir veterinarijos...
„Maxima“ pirkėjams – pažadas dėl 1 tūkst. prekių kainų  (340)
2017 m. vasario 21 d. 10:26
Didžiausias Lietuvos mažmeninės prekybos tinklas pranešė nuo šiol penktadalį jos...
Kaip išsirinkti kokybišką mėsą  (97)
2017 m. vasario 4 d. 13:38
Sostinės Kalvarijų turguje mėsa prekiaujantys smulkūs verslininkai sako pastebintys,...
Puikusis plovas su kiaulienos sprandine  (4)
2017 m. vasario 4 d. 00:15
Tai nėra tradicinis plovas . Pagaminti nieko sudėtingo, o skonis - puikus!
Lietuva laukia leidimų eksportuoti į Japoniją jautieną  (18)
2017 m. vasario 2 d. 13:37
Augant lietuviškų maisto produktų eksportui į Japoniją , Lietuva laukia leidimų eksportuoti į tą šalį ir jautieną. Leidimų klausimą aptarė žemės...
Smagi žiemos pramoga - grilis: patarimai, kaip skaniai iškepti mėsą  (3)
2017 m. sausio 20 d. 11:16
Šiltuoju metų laiku dažnai stengiamės atitrūkti nuo miesto šurmulio ir renkamės poilsį gamtoje. Grilyje keptas maistas - neatsiejama to dalis. Kad ir kaip...
Traški kiauliena saldžiarūgščiame padaže – vos per 15 minučių  (16)
2017 m. sausio 10 d. 00:00
Greitai ir skaniai!
4 klaidos, kurias darote ruošiant mėsą  (2)
2016 m. gruodžio 30 d. 11:15
Kad mėsos patiekalai būtų skanūs, reikia žinoti kelias gudrybes. Arba nedaryti...
Lietuviai jau ruošiasi Naujųjų metų šventei  (20)
2016 m. gruodžio 28 d. 22:37
Mažmeninė prekyba Lietuvoje šiemet augo beveik 7 proc. iki 8,5 mlrd. eurų. Ypač gera...
Prieš šventes lietuviai šturmuoja Suvalkų parduotuves – ar tikrai viskas ten pigiau?  (649)
2016 m. gruodžio 17 d. 14:15
Penktadienio rytą kelyje nuo Lietuvos- Lenkijos sienos Lazdijų-Aradninkų perėjos Suvalkų link tenka važiuoti automobilių kolonoje.
Vengriškas guliašas  (3)
2016 m. lapkričio 6 d. 00:15
Kvapnus , sotus ir labai tinkantis vėsesnę dieną.
Išsamus avienos žodynėlis: ką reikia žinoti norint pasigaminti išskirtinio skonio patiekalą  (4)
2016 m. lapkričio 2 d. 14:06
Dar prieš daugiau nei šimtą metu Lietuvoje ganydavosi šimtai tūkstančių avių,...
Testas: ar parduotuvėje atskirtumėte šias jautienos dalis  (7)
2016 m. spalio 27 d. 14:33
Jautiena – itin vertinga ir maistinga mėsa, tačiau lietuviai vis dar privengia ją...
Pamirškite neįkandamą jautieną: mistiškas penktasis skonis, kurį pajusti galite ir jūs  (3)
2016 m. spalio 20 d. 17:34
Apie lietuvių vis labiau mėgstamą brandintą mėsą sklando ne vienas mitas. Kai kurie...
Valgydami šią mėsą tikrai nesustorėsite: išsamus jautienos žodynėlis  (8)
2016 m. spalio 19 d. 19:41
Jautiena – išskirtinio skonio mėsa, kurioje gausu vitaminų ir naudingų medžiagų, tačiau jos mes valgome gerokai per mažai. Paplitę mitai, kad, neva, ši...
Azerbaidžianietiškas plovas  (2)
2016 m. rugsėjo 26 d. 00:00
Tradicinis plovas KITAIP  (8)
2016 m. rugsėjo 16 d. 00:00
Emigrantė pabandė išgyventi už 380 eurų: jau gailisi grįžusi  (1308)
2016 m. rugpjūčio 28 d. 16:15
Septynerius metus už Lietuvos ribų gyvenusi Irina prieš 2 mėnesius nusprendė grįžti...
Po A. Užkalnio vizito kratosi reklamos  (100)
2016 m. liepos 16 d. 09:46
Pietų metas. Ką šiandien rinksitės jūs?
Vengriškas guliašas  (2)
2016 m. liepos 15 d. 00:15
Kvapnus , sotus ir labai tinkantis vėsesnę dieną.
Skanūs ir sveikesni grilio patiekalai: išmėginkite!  (1)
2016 m. liepos 9 d. 00:00
Atrodo, kad vasara turėtų būti pats sveikiausias laikas: pats sezonas vietinių...
Pievagrybių ir kiaulienos šašlykas  (1)
2016 m. birželio 26 d. 00:00
3 neįtikėtinai skanūs receptai JONINIŲ STALUI
2016 m. birželio 23 d. 00:00
Kokios gi Joninės be gausaus vaišių stalo? Tinklaraščio Maistoklubas.lt autorė Ilona...
Gruziniškas, uzbekiškas ar armėniškas šašlykas: kurio nė nereikia marinuoti  (14)
2016 m. birželio 22 d. 18:06
Ne tik lietuviai gali pasigirti gardžiais šašlykais – tradicinėse gruzinų, uzbekų ir armėnų virtuvėse čirška ne ką mažiau viliojanti mėsa. Lietuviai...
Joninių grilio šedevrai: nuo sočių kepsnių iki spontaniškų desertų
2016 m. birželio 22 d. 14:22
Ilgiausios dienos ir trumpiausios nakties šventė - viena gražiausių ir prasmingiausių švenčių vasarą. Senovės apeigomis ir tradicijomis apipinta Joninių...
Joninių grilio šedevrai: nuo sočių kepsnių iki spontaniškų desertų
2016 m. birželio 22 d. 12:32
Ilgiausios dienos ir trumpiausios nakties šventė – viena gražiausių ir prasmingiausių...
Patarimai ruošiantis į gamtą, kaip ant grilio iškepti skaniausią viščiuką ar paruošti desertą  (1)
2016 m. birželio 22 d. 12:23
Ilgiausios dienos ir trumpiausios nakties šventė - viena gražiausių ir prasmingiausių...
Skanesnių šašlykų neragavote  (11)
2016 m. birželio 18 d. 00:00