Speltos miltai

Daržovių tarta – idealiai atrodo ir nepaprastai skani

Dažnai girdime, kad reikia valgyti daugiau daržovių, bet kaip tą padaryti ir kiek „daugiau“ yra pakankamai? Viena augalinio maisto diena per savaitę...

Vartojantiems miltinius produktus – mokslų daktarės verdiktas, po kurio į šį produktą žiūrėsite kitaip (12)

Miltai – pagrindinė kepinių sudedamoji dalis, bet dažnai prisibijome miltinių produktų, mat manoma, kad šie kenkia mūsų kūno formoms, ir vis...

Skanūs ir sveiki vafliai iš speltos miltų

Prieš šių sveikesnių vaflių puikiai tinka riešutų sviestas su namine aviečių uogiene.

Kvietiniai miltai vietą užleidžia kitiems: ką pirkėjai turi žinoti apie miltus?

Vienas iš dažniausiai naudojamų produktų kasdieniame maisto ruošime – miltai . Jų beriame į konditerinius gaminius, rytinius blynus, kepame duoną....

Palygino skirtingas duonos rūšis: vieną pamiršome visai nepelnytai (2)

Lietuviško maisto racione duona yra toks produktas, be kurio neįsivaizduojamas nei šventinis, nei kasdieninis stalas. Keičiantis gyvenimo būdui ir...