sojos padažas


Saldūs lašišos iešmeliai medaus ir sojos marinate
2017 m. vasario 1 d. 00:00
Paprastas patiekalas, iš vos kelių ingredientų, bet labai skanus. Tinka ir vaikams! Žuvis „paslėpt“ po saldžiu padažu, todėl verta pasiūlyti...
Tobulos avokadų salotos LIEKNĖJANTIEMS  (23)
2017 m. sausio 7 d. 00:00
Vištiena su imbieriniu padažu
2016 m. gruodžio 25 d. 00:00
Trys karališki patiekalai KALĖDOMS  (2)
2016 m. gruodžio 3 d. 10:49
Žiemą ne tik drabužiai tampa šiltesni, paįvairinti sotesniais patiekalais norisi ir...
Šventiniam Kalėdų stalui – 3 karališki patiekalai  (6)
2016 m. gruodžio 3 d. 00:00
Karališkosios grybų salotos su kariu, karališka vištiena su medumi, didkepsnis...
Besiruošiant didžiausioms metų šventėms – trys karališki patiekalai  (3)
2016 m. gruodžio 2 d. 13:21
Žiemą ne tik drabužiai tampa šiltesni, paįvairinti sotesniais patiekalais norisi ir savo meniu.
Kiniška saldžiarūgštė vištiena
2016 m. lapkričio 27 d. 00:51
Vištiena su pupelėmis ir baklažanu  (1)
2016 m. lapkričio 6 d. 00:31
Kai ateina ruduo, ateina laikas gomurį glostantiems patiekalams su baklažanu. Ši...
Avinžirnių kotletai su morkomis ir ypatinga bulvių koše
2016 m. lapkričio 4 d. 00:00
Šis receptas puikiai tiks dienoms be mėsos. Vegetarų dievinami avinžirniai mums dovanoja...
Salotos su raudonosiomis pupelėmis, tunais ir sezamo sėklomis
2016 m. lapkričio 4 d. 00:00
Nuspalvinkite savo pietų lėkštę su šiuo receptu. Nesvarbu ar ruošiatės pietums...
Kiniška vištiena „Guo Bao“  (1)
2016 m. lapkričio 3 d. 00:00
Vištiena išėjo tiesiog super! Labai švelnaus skonio.
Mėsininko patarimai, kaip skaniai paruošti mėsą  (5)
2016 m. spalio 25 d. 10:04
Lietuvos gyventojai darosi išrankesni mėsai ir trokšta jos įvairovės, todėl šalia tradicinių patiekalų iš paukštienos ar kiaulienos, ant lietuvių stalo vis...
Paslaptys, kaip gardžiai paruošti mėsą
2016 m. spalio 25 d. 09:44
Lietuvos gyventojai darosi išrankesni mėsai ir trokšta jos įvairovės, todėl šalia...
Neįtikėtinai skanūs šonkauliukai
2016 m. spalio 20 d. 12:19
Glazūruoti šonkauliukai – skaniausi
2016 m. spalio 20 d. 00:10
Prie šonkauliukų garnyrui patiekite ryžių ar orkaitėje keptų bulvių su marinuotomis...
Populiaraus padažo gamybai naudojamą augalą vartoti reikėtų itin atsargiai  (10)
2016 m. spalio 18 d. 20:38
Vienos nuomonės apie soją ir jos produktus neturi nei ją tyrinėjantys mokslininkai, nei sveikos mitybos šalininkai. Vienų teigimu, ji yra puikus gyvulinės...
Pabandė pasinaudoti nauju „Maximos“ lojalumo pasiūlymu: tikiuosi, tai yra klaida, kurią ištaisys  (412)
2016 m. spalio 6 d. 22:18
Prekybos tinklas „ Maxima “ informavo apie naują galimybę lojalumo kortelės...
Priedas-žudikas, galintis sukelti vėžį: dėl šio ingridiento „Coca-cola“ buvo priversta pakeisti receptą  (21)
2016 m. spalio 6 d. 15:12
Amoniakinė karamelė ir sulfitinė amoniakinė karamelė – du dažikliai , keliantys...
Tuno ir avinžirnių salotos
2016 m. rugpjūčio 18 d. 13:20
Pasakiškai skanios tuno salotos  (2)
2016 m. rugpjūčio 1 d. 10:58
Tokios skanios lašišos dar neragavote  (12)
2016 m. liepos 6 d. 00:00
Gurmaniškos špinatų salotos - PER 15 MINUČIŲ
2016 m. birželio 12 d. 10:35
SKANUMĖLIS: višta su terijaki padažu
2016 m. birželio 10 d. 00:05
Puikios aštrios krevetės  (5)
2016 m. gegužės 8 d. 00:00
Grilio sezonas: patarimai, kaip marinuoti ir kiek kepti mėsą, žuvį, vištieną
2016 m. gegužės 6 d. 00:15
Į Lietuvą sugrįžus šiltiems orams, kartu su jais prasidėjo ir visų lauktas grilio...
Ką būtina žinoti, norint iškepti skanius šašlykus  (2)
2016 m. gegužės 5 d. 13:05
Į Lietuvą sugrįžus šiltiems orams, kartu su jais prasidėjo ir visų lauktas grilio...
5 gudrybės, kurias privalote žinoti, prasidėjus grilio sezonui  (2)
2016 m. gegužės 5 d. 12:23
Į Lietuvą sugrįžus šiltiems orams, kartu su jais prasidėjo ir visų lauktas grilio...