sojos padažas


Trys karališki patiekalai KALĖDOMS  (1)
2016 m. gruodžio 3 d. 10:49
Žiemą ne tik drabužiai tampa šiltesni, paįvairinti sotesniais patiekalais norisi ir savo meniu. Tad kaip tik artėjančių švenčių proga, mėsos tiekėjai...
Šventiniam Kalėdų stalui – 3 karališki patiekalai  (2)
2016 m. gruodžio 3 d. 00:00
Karališkosios grybų salotos su kariu, karališka vištiena su medumi, didkepsnis „Didikas“.
Besiruošiant didžiausioms metų šventėms – trys karališki patiekalai  (3)
2016 m. gruodžio 2 d. 13:21
Žiemą ne tik drabužiai tampa šiltesni, paįvairinti sotesniais patiekalais norisi ir...
Kiniška saldžiarūgštė vištiena
2016 m. lapkričio 27 d. 00:51
Vištiena su pupelėmis ir baklažanu  (1)
2016 m. lapkričio 6 d. 00:31
Kai ateina ruduo, ateina laikas gomurį glostantiems patiekalams su baklažanu. Ši...
Avinžirnių kotletai su morkomis ir ypatinga bulvių koše
2016 m. lapkričio 4 d. 00:00
Šis receptas puikiai tiks dienoms be mėsos. Vegetarų dievinami avinžirniai mums dovanoja krūvą B grupės vitaminų, taip pat – kalcį, magnį bei fosforą....
Salotos su raudonosiomis pupelėmis, tunais ir sezamo sėklomis
2016 m. lapkričio 4 d. 00:00
Nuspalvinkite savo pietų lėkštę su šiuo receptu. Nesvarbu ar ruošiatės pietums namuose, ar skubate užkąsti darbe, spalvų gausa lėkštėje garantuos platų...
Kiniška vištiena „Guo Bao“  (1)
2016 m. lapkričio 3 d. 00:00
Vištiena išėjo tiesiog super! Labai švelnaus skonio.
Mėsininko patarimai, kaip skaniai paruošti mėsą  (5)
2016 m. spalio 25 d. 10:04
Lietuvos gyventojai darosi išrankesni mėsai ir trokšta jos įvairovės, todėl šalia...
Paslaptys, kaip gardžiai paruošti mėsą
2016 m. spalio 25 d. 09:44
Lietuvos gyventojai darosi išrankesni mėsai ir trokšta jos įvairovės, todėl šalia...
Neįtikėtinai skanūs šonkauliukai
2016 m. spalio 20 d. 12:19
Glazūruoti šonkauliukai – skaniausi
2016 m. spalio 20 d. 00:10
Prie šonkauliukų garnyrui patiekite ryžių ar orkaitėje keptų bulvių su marinuotomis daržovėmis.
Populiaraus padažo gamybai naudojamą augalą vartoti reikėtų itin atsargiai  (10)
2016 m. spalio 18 d. 20:38
Vienos nuomonės apie soją ir jos produktus neturi nei ją tyrinėjantys mokslininkai, nei...
Pabandė pasinaudoti nauju „Maximos“ lojalumo pasiūlymu: tikiuosi, tai yra klaida, kurią ištaisys  (411)
2016 m. spalio 6 d. 22:18
Prekybos tinklas „ Maxima “ informavo apie naują galimybę lojalumo kortelės...
Priedas-žudikas, galintis sukelti vėžį: dėl šio ingridiento „Coca-cola“ buvo priversta pakeisti receptą  (21)
2016 m. spalio 6 d. 15:12
Amoniakinė karamelė ir sulfitinė amoniakinė karamelė – du dažikliai , keliantys daug aistrų Jungtinėse Amerikos Valstijose (JAV). Kai kurie moksliniai...
Tuno ir avinžirnių salotos
2016 m. rugpjūčio 18 d. 13:20
Pasakiškai skanios tuno salotos  (2)
2016 m. rugpjūčio 1 d. 10:58
Tokios skanios lašišos dar neragavote  (12)
2016 m. liepos 6 d. 00:00
SKANUMĖLIS: višta su terijaki padažu
2016 m. birželio 10 d. 00:05
KINIŠKA vištiena su sezamais - per 30 minučių  (1)
2016 m. gegužės 11 d. 11:18
Puikios aštrios krevetės  (5)
2016 m. gegužės 8 d. 00:00
Grilio sezonas: patarimai, kaip marinuoti ir kiek kepti mėsą, žuvį, vištieną
2016 m. gegužės 6 d. 00:15
Į Lietuvą sugrįžus šiltiems orams, kartu su jais prasidėjo ir visų lauktas grilio...
Ką būtina žinoti, norint iškepti skanius šašlykus  (2)
2016 m. gegužės 5 d. 13:05
Į Lietuvą sugrįžus šiltiems orams, kartu su jais prasidėjo ir visų lauktas grilio sezonas. Tačiau tradiciniai grilio atributai kaip šašlykų majonezo...
5 gudrybės, kurias privalote žinoti, prasidėjus grilio sezonui  (2)
2016 m. gegužės 5 d. 12:23
Į Lietuvą sugrįžus šiltiems orams, kartu su jais prasidėjo ir visų lauktas grilio sezonas. Tačiau tradiciniai grilio atributai kaip šašlykų majonezo...
5 gudrybės , kurias privalote žinoti prasidėjus GRILIO SEZONUI
2016 m. gegužės 5 d. 12:12
Į Lietuvą sugrįžus šiltiems orams, kartu su jais prasidėjo ir visų lauktas grilio...
Pomidorų ir avokadų salotos KITAIP
2016 m. gegužės 4 d. 13:16
LIEKNĖJANTIEMS: tuno salotos – PER 15 MINUČIŲ
2016 m. balandžio 29 d. 10:31