sojos padažas


Tobulos avokadų salotos LIEKNĖJANTIEMS  (13)
2017 m. sausio 7 d. 00:00
Vištiena su imbieriniu padažu
2016 m. gruodžio 25 d. 00:00
Trys karališki patiekalai KALĖDOMS  (2)
2016 m. gruodžio 3 d. 10:49
Žiemą ne tik drabužiai tampa šiltesni, paįvairinti sotesniais patiekalais norisi ir...
Šventiniam Kalėdų stalui – 3 karališki patiekalai  (6)
2016 m. gruodžio 3 d. 00:00
Karališkosios grybų salotos su kariu, karališka vištiena su medumi, didkepsnis...
Besiruošiant didžiausioms metų šventėms – trys karališki patiekalai  (3)
2016 m. gruodžio 2 d. 13:21
Žiemą ne tik drabužiai tampa šiltesni, paįvairinti sotesniais patiekalais norisi ir...
Kiniška saldžiarūgštė vištiena
2016 m. lapkričio 27 d. 00:51
Vištiena su pupelėmis ir baklažanu  (1)
2016 m. lapkričio 6 d. 00:31
Kai ateina ruduo, ateina laikas gomurį glostantiems patiekalams su baklažanu. Ši daržovė puikiai atsiskleidžia troškiniuose. Į draugiją tiks vištiena ir...
Salotos su raudonosiomis pupelėmis, tunais ir sezamo sėklomis
2016 m. lapkričio 4 d. 00:00
Nuspalvinkite savo pietų lėkštę su šiuo receptu. Nesvarbu ar ruošiatės pietums...
Avinžirnių kotletai su morkomis ir ypatinga bulvių koše
2016 m. lapkričio 4 d. 00:00
Šis receptas puikiai tiks dienoms be mėsos. Vegetarų dievinami avinžirniai mums dovanoja...
Kiniška vištiena „Guo Bao“  (1)
2016 m. lapkričio 3 d. 00:00
Vištiena išėjo tiesiog super! Labai švelnaus skonio.
Mėsininko patarimai, kaip skaniai paruošti mėsą  (5)
2016 m. spalio 25 d. 10:04
Lietuvos gyventojai darosi išrankesni mėsai ir trokšta jos įvairovės, todėl šalia tradicinių patiekalų iš paukštienos ar kiaulienos, ant lietuvių stalo vis...
Paslaptys, kaip gardžiai paruošti mėsą
2016 m. spalio 25 d. 09:44
Lietuvos gyventojai darosi išrankesni mėsai ir trokšta jos įvairovės, todėl šalia tradicinių patiekalų iš paukštienos ar kiaulienos, ant lietuvių stalo vis...
Neįtikėtinai skanūs šonkauliukai
2016 m. spalio 20 d. 12:19
Glazūruoti šonkauliukai – skaniausi
2016 m. spalio 20 d. 00:10
Prie šonkauliukų garnyrui patiekite ryžių ar orkaitėje keptų bulvių su marinuotomis...
Populiaraus padažo gamybai naudojamą augalą vartoti reikėtų itin atsargiai  (10)
2016 m. spalio 18 d. 20:38
Vienos nuomonės apie soją ir jos produktus neturi nei ją tyrinėjantys mokslininkai, nei sveikos mitybos šalininkai. Vienų teigimu, ji yra puikus gyvulinės...
Pabandė pasinaudoti nauju „Maximos“ lojalumo pasiūlymu: tikiuosi, tai yra klaida, kurią ištaisys  (411)
2016 m. spalio 6 d. 22:18
Prekybos tinklas „ Maxima “ informavo apie naują galimybę lojalumo kortelės „Ačiū“ turėtojams – išsirinkti 10 produktų, kuriems iki metų pabaigos...
Priedas-žudikas, galintis sukelti vėžį: dėl šio ingridiento „Coca-cola“ buvo priversta pakeisti receptą  (21)
2016 m. spalio 6 d. 15:12
Amoniakinė karamelė ir sulfitinė amoniakinė karamelė – du dažikliai , keliantys...
Tuno ir avinžirnių salotos
2016 m. rugpjūčio 18 d. 13:20
Pasakiškai skanios tuno salotos  (2)
2016 m. rugpjūčio 1 d. 10:58
Tokios skanios lašišos dar neragavote  (12)
2016 m. liepos 6 d. 00:00
SKANUMĖLIS: višta su terijaki padažu
2016 m. birželio 10 d. 00:05
KINIŠKA vištiena su sezamais - per 30 minučių  (1)
2016 m. gegužės 11 d. 11:18
Puikios aštrios krevetės  (5)
2016 m. gegužės 8 d. 00:00
Grilio sezonas: patarimai, kaip marinuoti ir kiek kepti mėsą, žuvį, vištieną
2016 m. gegužės 6 d. 00:15
Į Lietuvą sugrįžus šiltiems orams, kartu su jais prasidėjo ir visų lauktas grilio sezonas. Tačiau tradiciniai grilio atributai kaip šašlykų majonezo...
Ką būtina žinoti, norint iškepti skanius šašlykus  (2)
2016 m. gegužės 5 d. 13:05
Į Lietuvą sugrįžus šiltiems orams, kartu su jais prasidėjo ir visų lauktas grilio...
5 gudrybės, kurias privalote žinoti, prasidėjus grilio sezonui  (2)
2016 m. gegužės 5 d. 12:23
Į Lietuvą sugrįžus šiltiems orams, kartu su jais prasidėjo ir visų lauktas grilio...
5 gudrybės , kurias privalote žinoti prasidėjus GRILIO SEZONUI
2016 m. gegužės 5 d. 12:12
Į Lietuvą sugrįžus šiltiems orams, kartu su jais prasidėjo ir visų lauktas grilio...