skruzdėlynas

Neringos patarimai, kaip namuose iškepti traškų „Skruzdėlyną“ – niekada nenuviliantis desertas

Neringa Lindman skruzdėlyną gamino išskirtine proga – norėdama paminėti tinklaraščio „NerLin virtuvės džiazas“ metų sukaktį. Estijoje...

Precedento neturinčios „Šakočių kovos“: ragaudama kepinį iš Šiaulių Leščiauskaitė rado prie ko prikibti

Lietuvoje šiais laikais darosi lengviau gauti kokį nors išmanių formų ir derinių desertą nei rasti seną gerą Napoleoną . Arba Skruzdėlyną ....

Precedento neturinčios „Šakočių kovos“: ragaudama kepinį iš Šiaulių Leščiauskaitė rado prie ko prikibti

Lietuvoje šiais laikais darosi lengviau gauti kokį nors išmanių formų ir derinių desertą nei rasti seną gerą Napoleoną . Arba Skruzdėlyną ....

Precedento neturinčios „Šakočių kovos“: Leščiauskaitė ragauja ir renka Lietuvos geriausiąjį. Pirmąjį įvertino garsųjį šakotį iš Kelmės (2)

Praėjusių metų gruodį išrinkau geriausių Lietuvos grybukų penketuką (apie tai galite skaityti čia ). Kodėl grybukų? Nes buvo iki gyvo kaulo...

Skruzdėlynų pradininkė iš mažo Lietuvos miestelio: gyvenimo verslas gimė iš šeimos recepto (10)

Kiekvienos šventės saldus stalas neįsivaizduojamas be tradicinių lietuviškų saldumynų – šakočio ir skruzdėlyno – kurių prieš kone...

Kornelija Mykolaitytė

Zuokas pardavė vyninių verslą  (2)