šašlykas


Keisčiausios patirtys: kaip valgo pasaulis ir dėl ko eina iš proto  (3)
2016 m. lapkričio 11 d. 13:18
Jautiena ir aviena – itin sveika mėsa, turinti daug vitaminų ir žmogui naudingų medžiagų. Nepaisant to, lietuviai šios mėsos dar nėra atradę ir vartoja...
Andriui pavyko: sumažėjęs pilvas – be kančių ir diskomforto  (88)
2016 m. spalio 5 d. 10:52
Pradėti gyventi sveikiau ir be diskomforto pakeisti mitybos įpročius – tokį tikslą sau buvo išsikėlęs Andrius. Šį tikslą jis jau pasiekė, o pakeitus...
Restoranas A. Užkalniui pateikė nostalgiškai mažą sąskaitą  (174)
2016 m. rugpjūčio 28 d. 10:55
Į šį restoraną mane seniai kvietė nueiti žmonės, išmanantys nostalgiškas vietas,...
Lietuviai apsilankė rusų garbintojų rojuje: vykome sovietinių įspūdžių, bet radome kur kas daugiau  (161)
2016 m. rugpjūčio 15 d. 12:27
Keturi skirtingi klimatai per tą pačią dieną, viršukalnių masyvai ir lygumos,...
Į Lietuvą skverbiasi vokiška mada  (18)
2016 m. rugpjūčio 11 d. 18:03
Kepti ant grilio irgi yra menas – tai patvirtintų bet kuris, mėgstantis gaminti ant...
Ką kepti griliuje, kad būtų skanu ir sveika?  (3)
2016 m. rugpjūčio 10 d. 10:58
Kepti ant grilio irgi yra menas – tai patvirtintų bet kuris, mėgstantis gaminti ant ugnies ar lengvai smilkstančių anglių. Kad ir kaip bebūtų mėgstamas šis...
Trys savaitės po „Lidlo“ atidarymo Kaune: vaizdas stebinantis  (1079)
2016 m. liepos 3 d. 00:02
Kol ekonomistai bando nuspėti į Lietuvą atkeliavusio naujojo rinkos žaidėjo „ Lidl “ strategiją, kauniečiai spjauna į bet kokius analitinius vertinimus –...
Pievagrybių ir kiaulienos šašlykas  (1)
2016 m. birželio 26 d. 00:00
Joninėms apsipirko už 10 eurų: ką pavyko įsigyti?  (24)
2016 m. birželio 24 d. 18:46
Įprasta, kad lietuviški švenčių stalai lūžta nuo gausybės vaišių, tačiau...
3 neįtikėtinai skanūs receptai JONINIŲ STALUI
2016 m. birželio 23 d. 00:00
Kokios gi Joninės be gausaus vaišių stalo? Tinklaraščio Maistoklubas.lt autorė Ilona...
Armėnai gali supykti: kulinaras atskleidė tikro armėniško šašlyko paslaptį  (41)
2016 m. birželio 22 d. 18:06
Ne tik lietuviai gali pasigirti gardžiais šašlykais – tradicinės armėnų virtuvės šašlykas garsus visame pasaulyje. Lietuviai taip pat bando kepti...
Gruziniškas, uzbekiškas ar armėniškas šašlykas: kurio nė nereikia marinuoti  (14)
2016 m. birželio 22 d. 18:06
Ne tik lietuviai gali pasigirti gardžiais šašlykais – tradicinėse gruzinų, uzbekų ir armėnų virtuvėse čirška ne ką mažiau viliojanti mėsa. Lietuviai...
Vaišės Joninėms: grilyje kepta jautiena, brokolių salotos ir pyragas su kalakutiena  (4)
2016 m. birželio 17 d. 17:27
Jau kitą savaitę – didžioji vasaros šventė - Joninės. O kokios gi Joninės be...
Maistas, padedantis siekti rezultatų: ką valgo profesionalūs sportininkai  (6)
2016 m. birželio 15 d. 00:00
„Labai sudėtinga yra derinti maistą prie kintančių krūvių. Siekiantys maksimalaus...
Avienos šašlykas
2016 m. birželio 13 d. 10:08
Kiaulienos šašlykai
2016 m. birželio 13 d. 00:06
Kaip išsirinkti tinkamiausią mėsą šašlykui?  (1)
2016 m. birželio 5 d. 00:00
Kokybiška mėsa – skanus šašlykas, taigi, ir sėkminga iškyla. Juk būtent tos akimirkos, kai šis karštas ir aromatingas patiekalas keliauja ant stalo,...
Pasibaisėjo tradiciniais lietuviškais šašlykais: sugadinti tokią mėsą reikia neeilinių sugebėjimų  (31)
2016 m. birželio 1 d. 10:48
Vasarą, kur beeitume, pasitinka kepamų šašlykų ir didkepsnių kvapas. Tačiau ir...
PRIE ŠAŠLYKŲ: kaip skaniai ir teisingai paruošti daržoves
2016 m. gegužės 29 d. 00:00
Net ir labai skanus šašlykas, paruoštas pagal visas kulinarijos meno taisykles, gali...
Marinuojame ŠAŠLYKUS: didžiausios klaidos ir geriausi receptai
2016 m. gegužės 28 d. 00:00
Šašlykas ir kepsniai dažniausiai marinuojami iš anksto. Kiekviena šeima turi savo...
Maisto gamybos lauke sezonas prasideda: paprastas mėsos marinavimo receptas  (19)
2016 m. gegužės 27 d. 16:56
Šylantis oras kviečia maisto gamybą perkelti į lauką, todėl ir mėsa keliauja laukan ant grotelių ir iešmų. Prieš atsidurdama virš laužo liepsnų, mėsa...
Ant grotelių dėkite strutienos kepsnius  (2)
2016 m. gegužės 27 d. 00:01
Lengvai virškinama kaip paukštiena ir maistinga kaip jautiena. Tuo pasižymi strutiena – viena vertingiausių mėsos rūšių ir apskritai vienas naudingiausių...
Lengvatinis PVM galėtų būti taikomas ir pigesnei perdirbtai produkcijai  (15)
2016 m. gegužės 23 d. 18:37
Finansų ministras Rimantas Šadžius abejoja, ar Seime svarstomas lengvatinis PVM...
Apsinuodijimai maistu kariuomenėje: kodėl tai kartojasi ir kas dėl to kaltas?  (215)
2016 m. gegužės 17 d. 18:50
Po tragiškos šauktinio Martyno Jurkaus mirties karo medikai Rukloje įsikūrusiame...
10 mėsos patiekalų LIEKNĖJANTIEMS
2016 m. gegužės 11 d. 13:47
Dažnai galvojama, kad norint sulieknėti būtina atsisakyti mėsos patiekalų ir valgyti...
Graikiški vištienos vėrinukai  (2)
2016 m. gegužės 8 d. 00:02
Kad ir kaip lauktum, atrodo greičiau griliaus sezono nepradėsi, juk su skėčiu prie grilinamų gėrybių nepristovėsi, tačiau receptus vasarai galima jau kaupti.
Svečiuose - Graikijos virtuvė: ką valgo šiuolaikiniai Olimpo dievai?  (5)
2016 m. gegužės 1 d. 00:00
Kol lietus plovė Kauno gatves, o vėjas bandė pripūsti miestan pavasarį, žvelgiant pro lėktuvo, skrendančio į Kosą, langą siela nurimo. Savaitei pabėgti,...
Virtuvės šefė rekomenduoja keletą idėjų šeimos valgiaraščiui
2016 m. balandžio 23 d. 00:00
Ką gaminti iš įsigytų sveikatai palankių maisto produktų, kad jų nesugadintume,...
Vievis - Taškentas: tušti Ašgabato prospektai ir palydos Turkmėnbašio uoste. III dalis  (20)
2016 m. kovo 25 d. 00:00
Ašgabate mus pritrenkė miesto baltumas ir gatvių tuštumas. Riedėjome jomis tingią...
Kokie vabzdžiai gali gyventi mandarinuose?  (1)
2015 m. lapkričio 28 d. 11:51
Kalėdiniu laikotarpiu ypač populiariuose mandarinuose gali tūnoti Viduržemio...