šašlykas


Savaitgalis prie laužo. Kaip greitai paruošti gardų kiaulienos šašlyką?  (46)
2017 m. kovo 25 d. 00:00
Tūlam lietuviui šašlyko kepimas prilygsta ne pilvo kimšimui, bet tiesiog tobulo savaitgalio ritualui. Berusenanti ugnis, draugai ar giminaičiai, vaikai,...
Katinėlis Ryžiukas nori tapti tavo draugu  (3)
2017 m. vasario 6 d. 11:27
Didžiulis, „ryžas“ ir be galo meilas katinukas Kitas ieško namų. Kačiuką Kitą kažkas išmetė Vilniaus soduose liepą. Ten jis visą mėnesį (turbūt to,...
Išvarytieji? Kaip ir už kokius pinigus šeštadienio vakarą atsipalaiduoja emigravę lietuviai  (233)
2017 m. vasario 4 d. 00:15
„Visą naktį, visą dieną aš dainuosiu tau dainas. Tu šypsosies ir linguosi, rodysi...
Keisčiausios patirtys: kaip valgo pasaulis ir dėl ko eina iš proto  (3)
2016 m. lapkričio 11 d. 13:18
Jautiena ir aviena – itin sveika mėsa, turinti daug vitaminų ir žmogui naudingų...
Andriui pavyko: sumažėjęs pilvas – be kančių ir diskomforto  (88)
2016 m. spalio 5 d. 10:52
Pradėti gyventi sveikiau ir be diskomforto pakeisti mitybos įpročius – tokį tikslą...
Restoranas A. Užkalniui pateikė nostalgiškai mažą sąskaitą  (175)
2016 m. rugpjūčio 28 d. 10:55
Į šį restoraną mane seniai kvietė nueiti žmonės, išmanantys nostalgiškas vietas, kuriose svajojama apie šiltą sovietinę praeitį.
Lietuviai apsilankė rusų garbintojų rojuje: vykome sovietinių įspūdžių, bet radome kur kas daugiau  (161)
2016 m. rugpjūčio 15 d. 12:27
Keturi skirtingi klimatai per tą pačią dieną, viršukalnių masyvai ir lygumos, perrėžtos ledinėmis kalnų upėmis, iš žemės gilumos trykštantys...
Į Lietuvą skverbiasi vokiška mada  (18)
2016 m. rugpjūčio 11 d. 18:03
Kepti ant grilio irgi yra menas – tai patvirtintų bet kuris, mėgstantis gaminti ant...
Ką kepti griliuje, kad būtų skanu ir sveika?  (3)
2016 m. rugpjūčio 10 d. 10:58
Kepti ant grilio irgi yra menas – tai patvirtintų bet kuris, mėgstantis gaminti ant...
Trys savaitės po „Lidlo“ atidarymo Kaune: vaizdas stebinantis  (1079)
2016 m. liepos 3 d. 00:02
Kol ekonomistai bando nuspėti į Lietuvą atkeliavusio naujojo rinkos žaidėjo „ Lidl...
Pievagrybių ir kiaulienos šašlykas  (1)
2016 m. birželio 26 d. 00:00
Joninėms apsipirko už 10 eurų: ką pavyko įsigyti?  (24)
2016 m. birželio 24 d. 18:46
Įprasta, kad lietuviški švenčių stalai lūžta nuo gausybės vaišių, tačiau dažnai tai baigiasi persivalgymu ir bloga savijauta, o dalį maisto neretai...
3 neįtikėtinai skanūs receptai JONINIŲ STALUI
2016 m. birželio 23 d. 00:00
Kokios gi Joninės be gausaus vaišių stalo? Tinklaraščio Maistoklubas.lt autorė Ilona...
Armėnai gali supykti: kulinaras atskleidė tikro armėniško šašlyko paslaptį  (41)
2016 m. birželio 22 d. 18:06
Ne tik lietuviai gali pasigirti gardžiais šašlykais – tradicinės armėnų virtuvės...
Gruziniškas, uzbekiškas ar armėniškas šašlykas: kurio nė nereikia marinuoti  (14)
2016 m. birželio 22 d. 18:06
Ne tik lietuviai gali pasigirti gardžiais šašlykais – tradicinėse gruzinų, uzbekų ir...
Vaišės Joninėms: grilyje kepta jautiena, brokolių salotos ir pyragas su kalakutiena  (4)
2016 m. birželio 17 d. 17:27
Jau kitą savaitę – didžioji vasaros šventė - Joninės. O kokios gi Joninės be gausaus vaišių stalo? Tinklaraščio Maistoklubas.lt autorė Ilona Juciūtė...
Maistas, padedantis siekti rezultatų: ką valgo profesionalūs sportininkai  (6)
2016 m. birželio 15 d. 00:00
„Labai sudėtinga yra derinti maistą prie kintančių krūvių. Siekiantys maksimalaus rezultato sportininkai privalo gerai jaustis bei atsistatyti po krūvių...
Avienos šašlykas
2016 m. birželio 13 d. 10:08
Kiaulienos šašlykai
2016 m. birželio 13 d. 00:06
Kaip išsirinkti tinkamiausią mėsą šašlykui?  (1)
2016 m. birželio 5 d. 00:00
Kokybiška mėsa – skanus šašlykas, taigi, ir sėkminga iškyla. Juk būtent tos...
Pasibaisėjo tradiciniais lietuviškais šašlykais: sugadinti tokią mėsą reikia neeilinių sugebėjimų  (31)
2016 m. birželio 1 d. 10:48
Vasarą, kur beeitume, pasitinka kepamų šašlykų ir didkepsnių kvapas. Tačiau ir kvapas, ir paruošimo būdas vis toks pat – prisirišę prie savų tradicijų,...
PRIE ŠAŠLYKŲ: kaip skaniai ir teisingai paruošti daržoves
2016 m. gegužės 29 d. 00:00
Net ir labai skanus šašlykas, paruoštas pagal visas kulinarijos meno taisykles, gali būti dar gardesnis.
Marinuojame ŠAŠLYKUS: didžiausios klaidos ir geriausi receptai
2016 m. gegužės 28 d. 00:00
Šašlykas ir kepsniai dažniausiai marinuojami iš anksto. Kiekviena šeima turi savo...
Maisto gamybos lauke sezonas prasideda: paprastas mėsos marinavimo receptas  (19)
2016 m. gegužės 27 d. 16:56
Šylantis oras kviečia maisto gamybą perkelti į lauką, todėl ir mėsa keliauja laukan...
Ant grotelių dėkite strutienos kepsnius  (2)
2016 m. gegužės 27 d. 00:01
Lengvai virškinama kaip paukštiena ir maistinga kaip jautiena. Tuo pasižymi strutiena –...
Lengvatinis PVM galėtų būti taikomas ir pigesnei perdirbtai produkcijai  (15)
2016 m. gegužės 23 d. 18:37
Finansų ministras Rimantas Šadžius abejoja, ar Seime svarstomas lengvatinis PVM tarifas mėsai yra naudingas ir ekonomiškai pagrįstas. Lietuvos mėsos...
Apsinuodijimai maistu kariuomenėje: kodėl tai kartojasi ir kas dėl to kaltas?  (215)
2016 m. gegužės 17 d. 18:50
Po tragiškos šauktinio Martyno Jurkaus mirties karo medikai Rukloje įsikūrusiame Didžiojo Lietuvos etmono Jonušo radvilos mokomajame pulke žada atlikti tyrimą.
10 mėsos patiekalų LIEKNĖJANTIEMS
2016 m. gegužės 11 d. 13:47
Dažnai galvojama, kad norint sulieknėti būtina atsisakyti mėsos patiekalų ir valgyti...
Graikiški vištienos vėrinukai  (2)
2016 m. gegužės 8 d. 00:02
Kad ir kaip lauktum, atrodo greičiau griliaus sezono nepradėsi, juk su skėčiu prie...
Svečiuose - Graikijos virtuvė: ką valgo šiuolaikiniai Olimpo dievai?  (5)
2016 m. gegužės 1 d. 00:00
Kol lietus plovė Kauno gatves, o vėjas bandė pripūsti miestan pavasarį, žvelgiant pro...