šašlykai

Iškylaujame gamtoje: kokius produktus rinktis?  (2)
2016 m. liepos 21 d. 17:35
Dažni piknikai gamtoje, dienos saulėtame paplūdimyje , žygiai dviračiais ar baidarėmis – malonios vasaros pramogos, kurių praleisti nesinori. Tačiau...
Kuo kepsninė pranašesnė už šašlykinę?  (1)
2016 m. liepos 20 d. 07:45
Vienas didžiausių vasaros malonumų – čirškinti mėsą ant įkaitusių žarijų. Tačiau tiek pats procesas, tiek kepinio skonis gerokai skirsis priklausomai nuo...
A. Užkalnis lankėsi šalyje, kur lietuvius myli labiau nei Lietuvoje  (112)
2016 m. liepos 17 d. 14:16
Apžvalgininkas Andrius Užkalnis neseniai grįžo iš šalies, kuri lietuviams...
Kiaulienos šonkauliai su pomidorų padažo marinatu
2016 m. liepos 17 d. 00:03
Šis receptas patiks tiems, kuriems jau pabodo šašlykai .
Pusmetis Gruzijoje – nepamirštama patirtis visam gyvenimui  (12)
2016 m. liepos 12 d. 14:20
Netradicinis pasirinkimas studijoms kartais gali virsti pažintiniu nuotykiu, kurio...
Lauko virtuvė: ką gaminti, jei šašlykai atsibodo
2016 m. liepos 10 d. 00:00
Kai karšta, ypač nesinori apsunkinti skrandžio kepta mėsa , tačiau vis tiek sunku atsisakyti kepsninės dūmo kvapo gamtoje. Siūlome išbandyti keptų...
Skanūs ir sveikesni grilio patiekalai: išmėginkite!  (1)
2016 m. liepos 9 d. 00:00
Atrodo, kad vasara turėtų būti pats sveikiausias laikas: pats sezonas vietinių daržovių sezonas, šviečia saulė, daugiau judame. Iš kitos pusės, mažiau...
Šašlykai, marinuoti su mineraliniu vandeniu  (27)
2016 m. liepos 1 d. 00:00
Už receptą dėkojame feisbuko puslapio „Samčio užrašai“ autorei Odetai.
Kepsninės pasirinkimo ABC
2016 m. birželio 23 d. 00:02
Jau tuoj Joninės – trumpiausia metų naktis, kurią daugelis leidžia su didele draugų...
3 neįtikėtinai skanūs receptai JONINIŲ STALUI
2016 m. birželio 23 d. 00:00
Kokios gi Joninės be gausaus vaišių stalo? Tinklaraščio Maistoklubas.lt autorė Ilona...
Patarimai, kaip išsirinkti kepsninę  (1)
2016 m. birželio 21 d. 13:40
Artėja Joninės – trumpiausia metų naktis, kurią daugelis leidžia su didele draugų kompanija prie laužo, iki kol pateka saulė. Didžiausias galvos skausmas...
Kaip išsirinkti tinkamiausią kepsninę + GREITI RECEPTAI
2016 m. birželio 21 d. 11:14
Artėja Joninės – trumpiausia metų naktis, kurią daugelis leidžia su didele draugų kompanija prie laužo, iki kol pateka saulė. Didžiausias galvos skausmas...
Skanesnių šašlykų neragavote  (11)
2016 m. birželio 18 d. 00:00
Vaišės Joninėms: grilyje kepta jautiena, brokolių salotos ir pyragas su kalakutiena  (4)
2016 m. birželio 17 d. 17:27
Jau kitą savaitę – didžioji vasaros šventė - Joninės. O kokios gi Joninės be...
Cukinijų ir jautienos šašlykai
2016 m. birželio 13 d. 10:07
Kiaulienos šašlykai
2016 m. birželio 13 d. 00:06
Dviem Palangos J. Basanavičiaus gatvės kavinėms – tikrintojų kirtis  (104)
2016 m. birželio 3 d. 17:24
Verslininkų asociacijos vadovas tikina, jog tikrintojai įmonėse galėtų apsilankyti dažniau ir laiku informuoti apie trūkumus.
Marinuojame ŠAŠLYKUS: didžiausios klaidos ir geriausi receptai
2016 m. gegužės 28 d. 00:00
Šašlykas ir kepsniai dažniausiai marinuojami iš anksto. Kiekviena šeima turi savo...
Palanga kicking off summer season with music and fun
2016 m. gegužės 21 d. 13:03
As always, much of the chit-chats ahead of Palanga resort’s summer season kick-off this...
NAUJIENA: trilitriniame stiklainyje kepti šašlykai  (6)
2016 m. gegužės 21 d. 00:00
Visų mūsų taip mėgstamus šašlykus galima pasigaminti namų sąlygomis. Įdomus...
Pasakysime jums vieną skanių šašlykų paslaptį  (40)
2016 m. gegužės 20 d. 10:19
Savaitgalį su vaikais praleisti gamtoje – džiaugsmas ir mažiems, ir dideliems. Kol vaikai dūks ir skaičiuos boružes pievoje, tėveliai gali išsikepti...
2 šašlykų receptai, kuriuos būtina išbandyti  (40)
2016 m. gegužės 13 d. 11:04
Kas nemėgsta išvykų už miesto ir draugiškų piknikų kolektyviniuose soduose ar tiesiog gamtoje? O koks gi poilsis be skanaus gryname ore paruošto maisto?...
Trys geriausi padažai šašlykams ir kepsniams
2016 m. gegužės 13 d. 10:00
Žalia veja, skaisti saulė, gera kompanija ir... tas pats ant žarijų keptas jautienos...
Grilio sezonas: patarimai, kaip marinuoti ir kiek kepti mėsą, žuvį, vištieną
2016 m. gegužės 6 d. 00:15
Į Lietuvą sugrįžus šiltiems orams, kartu su jais prasidėjo ir visų lauktas grilio...
Svečiuose - Graikijos virtuvė: ką valgo šiuolaikiniai Olimpo dievai?  (5)
2016 m. gegužės 1 d. 00:00
Kol lietus plovė Kauno gatves, o vėjas bandė pripūsti miestan pavasarį, žvelgiant pro...
J. Ruolia reabilituoja riebalus, bet įspėja steikų gerbėjus: įsivaizduoju, kuo jiems baigiasi  (118)
2016 m. vasario 28 d. 16:10
Kad blogai sukramtyta mėsa nepūtų žarnyne ir neprišauktų vėžio, Nacionalinio vėžio instituto gydytojas fitoterapeutas Juozas Ruolia siūlo ją valgyti...
Vilniuje pirmą kartą - Tbilisio diena  (56)
2015 m. spalio 17 d. 12:30
Šeštadienį Gruzijos ambasada Lietuvoje ir Vilniaus miesto savivaldybė Vilniaus rotušėje organizuoja Tbilisio dieną „Tbilisoba“.
Moo Ping - tailandietiški šašlykai  (2)
2015 m. rugsėjo 25 d. 00:00
Šių šašlykų ypatingo skonio paslaptis yra originalus marinatas.
Populiariojo lajų tako pasekmė: vaizdai stebina  (204)
2015 m. rugsėjo 4 d. 10:29
Anykščiuose duris atvėręs populiarusis lajų takas sulaukė rekordinių lankytojų...
Iguasu kriokliai keliautojo akimis: patys brazilai važiuoja ne jų pažiūrėti  (1)
2015 m. rugpjūčio 28 d. 13:30
Iguasu kriokliai buvo vienas iš pagrindinių Ievos ir Donato taškų kelionėje po...