Ruslanas Bolgovas


Įdomūs faktai apie blynus ir 3 gardžiausi receptai  (5)
2017 m. vasario 24 d. 18:12
Vienas populiariausių patiekalų pasaulyje - blynai. Jie, priklausomai nuo šalies ir jos tradicijų, ruošiami skirtingais būdais, naudojami įvairūs įdarai bei...
Kaip teisingai naudoti šaldytus produktus, kad netektų išmesti  (2)
2017 m. vasario 23 d. 00:00
Ar žinote, kad per metus kiekvienas lietuvis išmeta apie 50 kg maisto atliekų, kurių dalis dar nesugedusi ir tinkama vartoti. Visi puikiai žinome, kad planuodami...
Tarp įspūdingiausių Arinos gimtadienio dovanų - specialiai jai sumedžioti ir kieme palikti 6 fazanai  (15)
2017 m. vasario 13 d. 09:40
„Pati gimtadienio puotų nerengiu. Tai draugės ką nors sugalvoja, tai Anglijoje...
Dainininkė Arina: kvapus renkuosi pagal savo Zodiako ženklą
2017 m. vasario 13 d. 00:00
Gimtadienį švenčianti dainininkė Arina apie dovanų gautus fazanus ir kvepiančias...
Paįvairinkite kalėdinį stalą – patiekalai kitaip
2016 m. gruodžio 23 d. 16:50
Nors pasiruošimas gražiausioms metų šventėms visuomet sukelia šiek tiek streso,...
Kalėdų patiekalai kitaip pagal virtuvės šefą Ruslaną Bolgovą + 2 RECEPTAI
2016 m. gruodžio 22 d. 10:02
Nors pasiruošimas gražiausioms metų šventėms visuomet sukelia šiek tiek streso, šiemet situacijos nepalengvina dar ir tai, jog Kalėdos bus švenčiamos...
Du gardūs vištienos patiekalai Jūsų šventiniam stalui
2016 m. gruodžio 22 d. 09:58
Nors pasiruošimas gražiausioms metų šventėms visuomet sukelia šiek tiek streso, šiemet situacijos nepalengvina dar ir tai, jog Kalėdos bus švenčiamos...
Višta ar viščiukas: ar žinote, ką iš tikrųjų perkate ir valgote  (19)
2016 m. gruodžio 2 d. 15:45
Artėjant didžiosioms metų šventėmis, pamažu pradedame galvoti, ką patieksime ant...
Du vištienos receptai pagal Ruslaną Bolgovą
2016 m. lapkričio 13 d. 00:00
Kai spusteli šaltukas, nesinori niekur eiti iš namų: norisi susisukti į antklodę ir su...
Prašmatnioje vakarienėje Inga Budrienė sužėrėjo karalienės įvaizdžiu  (29)
2016 m. lapkričio 10 d. 15:32
Švenčių planuotoja Inga Budrienė , dėl savo meilės gausioms gėlių puokštėms,...
Skaniausi patiekalai žiemai pagal Ruslaną Bolgovą + 2 VIŠTIENOS RECEPTAI
2016 m. lapkričio 10 d. 10:49
Kai spusteli šaltukas, nesinori niekur eiti iš namų: norisi susisukti į antklodę ir su šilta arbata rankoje skaityti knygą ar žiūrėti televizorių. Tačiau...
Kauno elitas suplūdo į Ingos Budrienės vakarėlį paragauti skanėstų  (64)
2016 m. rugsėjo 26 d. 17:30
„Visko bus daugiau, ryškiau, skaniau!“, - tokiu šūkiu naująjį sezoną pradėjo verslininkų Ingos ir Dariaus Budrių baras „Jack Pub“, esantis Kauno...
Danielius Bunkus džentelmenišku dėmesiu apgaubė savo jaunąją pasiją  (34)
2016 m. rugsėjo 23 d. 04:03
Kauno kulinarinė studija „Čiop Čiop“ iš širdies atšventė savo antrąjį...
R. Bolgovo patarimai, kaip isirinkti mėsą griliui. + MARINATO RECEPTAS
2016 m. gegužės 28 d. 00:00
Šiltas oras, sužaliavusi gamta ir čirškančios mėsos kvapas – taip, kalbėsime apie...
ŠVENTINIAI SUMUŠTINIAI – 4 greitai paruošiami receptai
2016 m. vasario 11 d. 15:20
Ką daryti, jei netikėtai užsuko svečiai? Arba artėjant svarbiai sukakčiai ar šventei...
R. Bolgovo gudrybės skaniems sumuštiniams + ypatingas receptas
2016 m. vasario 11 d. 14:38
Ką daryti, jei netikėtai užsuko svečiai? Arba artėjant svarbiai sukakčiai ar šventei tiesiog neturite laiko gaminti šventinę vakarienę ir vakaro pradžiai...
Odinė palaidinė be petnešėlių ypatingai aptraukė Vaidos Skaisgirės biustą  (36)
2016 m. sausio 29 d. 02:49
Vėsų ir lietumi alsuojantį ketvirtadienio vakarą Kauno žymieji vilnones kojines ir namų šilumą iškeitė į šventiškus apdarus ir popkornus. Išsipustęs...
Į išskirtinį kino seansą sugužėjo tik kviestinė publika  (28)
2016 m. sausio 28 d. 22:29
Vėsų ir lietumi alsuojantį ketvirtadienio vakarą Kauno žymieji vilnones kojines ir...
Grybukai iš vaikystės  (10)
2015 m. gruodžio 26 d. 00:00
Daugelis dar iš vaikystės prisimena saldžiuosius grybukus. Vieni labiau mėgdavo nukąsti...
Įdarytas viščiukas pagal Ruslaną Bolgovą. 5 receptai  (2)
2015 m. gruodžio 24 d. 00:15
Šventos Kalėdos – tai metas, kai visi šeimos nariai ir artimieji susirenka pabūti...
Kiaulienos paštetas su džiovintais baravykais ir lazdyno riešutais
2015 m. gruodžio 24 d. 00:00
Virtuvės šefas Ruslanas Bolgovas siūlo Kalėdoms pasigaminti kiaulienos paštetą su džiovintais baravykais ir lazdyno riešutais.
Virtuvės šefo patarimai, kaip iškepti tobulai skanų viščiuką Kalėdoms  (5)
2015 m. gruodžio 24 d. 00:00
Šventos Kalėdos – tai metas, kai visi šeimos nariai ir artimieji susirenka pabūti kartu, juk tai šeimos šventė. Po paslaptingo Kūčių vakaro ir mėnesį...
Kūčių stalo puošmena – karpis drebučiuose  (5)
2015 m. gruodžio 23 d. 15:24
Stebuklingos Kalėdinės vakarienės paslaptis – šimtmečių senumo tradicijos. Prie šio...
Kalėdos pagal Ruslaną Bolgovą: penkios įdaryto viščiuko improvizacijos
2015 m. gruodžio 23 d. 13:37
Žinomas virtuvės šefas Ruslanas Bolgovas pasakoja, kad per Šventas Kalėdas jis labiau...
Pirštelius apsilaižysite: 5 puikūs įdaryto viščiuko receptai
2015 m. gruodžio 23 d. 11:28
Šventos Kalėdos – tai metas, kai visi šeimos nariai ir artimieji susirenka pabūti...
Silkė pataluose  (11)
2015 m. gruodžio 22 d. 17:27
Koks gi Kūčių stalas be tradicinės silkės pataluose? Virtuvės šefas Ruslanas Bolgovas siūlo savo receptą.
Kepta antis su obuoliais  (9)
2015 m. gruodžio 20 d. 00:00
Stebuklingos Kalėdinės vakarienės paslaptis – šimtmečių senumo tradicijos. Virtuvės šefas Ruslanas Bolgovas dalijasi keptos anties su obuoliais receptu .
Šventinė kiaulienos ir paukštienos šaltiena  (3)
2015 m. gruodžio 18 d. 12:49
Stebuklingos Kalėdinės vakarienės paslaptis – šimtmečių senumo tradicijos. Prie šio...
Jautienos liežuvis drebučiuose
2015 m. gruodžio 17 d. 10:59
Stebuklingos Kalėdinės vakarienės paslaptis – šimtmečių senumo tradicijos. Prie šio...
Palygino protėvių ir modernų šventinį stalą  (26)
2015 m. gruodžio 16 d. 17:06
Etnologė Gražina Kadžytė sako, kad anksčiau mūsų protėviai neskaičiuodavo, kad...