Ruslanas Bolgovas


Kauno elitas suplūdo į Ingos Budrienės vakarėlį paragauti skanėstų  (53)
2016 m. rugsėjo 26 d. 17:30
„Visko bus daugiau, ryškiau, skaniau!“, - tokiu šūkiu naująjį sezoną pradėjo verslininkų Ingos ir Dariaus Budrių baras „Jack Pub“, esantis Kauno...
Danielius Bunkus džentelmenišku dėmesiu apgaubė savo jaunąją pasiją  (33)
2016 m. rugsėjo 23 d. 04:03
Kauno kulinarinė studija „Čiop Čiop“ iš širdies atšventė savo antrąjį gimtadienį – su prašmatniais patiekalais, garsiais žmonėmis ir linksma nuotaika.
R. Bolgovo patarimai, kaip isirinkti mėsą griliui. + MARINATO RECEPTAS
2016 m. gegužės 28 d. 00:00
Šiltas oras, sužaliavusi gamta ir čirškančios mėsos kvapas – taip, kalbėsime apie...
ŠVENTINIAI SUMUŠTINIAI – 4 greitai paruošiami receptai
2016 m. vasario 11 d. 15:20
Ką daryti, jei netikėtai užsuko svečiai? Arba artėjant svarbiai sukakčiai ar šventei...
R. Bolgovo gudrybės skaniems sumuštiniams + ypatingas receptas
2016 m. vasario 11 d. 14:38
Ką daryti, jei netikėtai užsuko svečiai? Arba artėjant svarbiai sukakčiai ar šventei...
Odinė palaidinė be petnešėlių ypatingai aptraukė Vaidos Skaisgirės biustą  (36)
2016 m. sausio 29 d. 02:49
Vėsų ir lietumi alsuojantį ketvirtadienio vakarą Kauno žymieji vilnones kojines ir namų šilumą iškeitė į šventiškus apdarus ir popkornus. Išsipustęs...
Į išskirtinį kino seansą sugužėjo tik kviestinė publika  (28)
2016 m. sausio 28 d. 22:29
Vėsų ir lietumi alsuojantį ketvirtadienio vakarą Kauno žymieji vilnones kojines ir namų šilumą iškeitė į šventiškus apdarus ir popkornus. Išsipustęs...
Grybukai iš vaikystės  (10)
2015 m. gruodžio 26 d. 00:00
Daugelis dar iš vaikystės prisimena saldžiuosius grybukus. Vieni labiau mėgdavo nukąsti...
Įdarytas viščiukas pagal Ruslaną Bolgovą. 5 receptai  (2)
2015 m. gruodžio 24 d. 00:15
Šventos Kalėdos – tai metas, kai visi šeimos nariai ir artimieji susirenka pabūti...
Kiaulienos paštetas su džiovintais baravykais ir lazdyno riešutais
2015 m. gruodžio 24 d. 00:00
Virtuvės šefas Ruslanas Bolgovas siūlo Kalėdoms pasigaminti kiaulienos paštetą su...
Virtuvės šefo patarimai, kaip iškepti tobulai skanų viščiuką Kalėdoms  (5)
2015 m. gruodžio 24 d. 00:00
Šventos Kalėdos – tai metas, kai visi šeimos nariai ir artimieji susirenka pabūti kartu, juk tai šeimos šventė. Po paslaptingo Kūčių vakaro ir mėnesį...
Kūčių stalo puošmena – karpis drebučiuose  (5)
2015 m. gruodžio 23 d. 15:24
Stebuklingos Kalėdinės vakarienės paslaptis – šimtmečių senumo tradicijos. Prie šio gausaus, dosnaus ir nuo mėsiškų patiekalų linkstančio vaišių stalo...
Kalėdos pagal Ruslaną Bolgovą: penkios įdaryto viščiuko improvizacijos
2015 m. gruodžio 23 d. 13:37
Žinomas virtuvės šefas Ruslanas Bolgovas pasakoja, kad per Šventas Kalėdas jis labiau...
Pirštelius apsilaižysite: 5 puikūs įdaryto viščiuko receptai
2015 m. gruodžio 23 d. 11:28
Šventos Kalėdos – tai metas, kai visi šeimos nariai ir artimieji susirenka pabūti...
Silkė pataluose  (11)
2015 m. gruodžio 22 d. 17:27
Koks gi Kūčių stalas be tradicinės silkės pataluose? Virtuvės šefas Ruslanas Bolgovas...
Kepta antis su obuoliais  (9)
2015 m. gruodžio 20 d. 00:00
Stebuklingos Kalėdinės vakarienės paslaptis – šimtmečių senumo tradicijos. Virtuvės šefas Ruslanas Bolgovas dalijasi keptos anties su obuoliais receptu .
Šventinė kiaulienos ir paukštienos šaltiena  (3)
2015 m. gruodžio 18 d. 12:49
Stebuklingos Kalėdinės vakarienės paslaptis – šimtmečių senumo tradicijos. Prie šio gausaus, dosnaus ir nuo mėsiškų patiekalų linkstančio vaišių...
Jautienos liežuvis drebučiuose
2015 m. gruodžio 17 d. 10:59
Stebuklingos Kalėdinės vakarienės paslaptis – šimtmečių senumo tradicijos. Prie šio...
Palygino protėvių ir modernų šventinį stalą  (26)
2015 m. gruodžio 16 d. 17:06
Etnologė Gražina Kadžytė sako, kad anksčiau mūsų protėviai neskaičiuodavo, kad...
Ar modernus švenčių stalas turtingesnis už bajoriškąjį?
2015 m. gruodžio 16 d. 00:00
Apie Kūčias kalbame daug. Visi žinome, kiek patiekalų dėti ant stalo ir kuo vaišinti...
Lietuviškas Kūčių ir Kalėdų stalas: seniau ir dabar
2015 m. gruodžio 16 d. 00:00
Apie Kūčias kalbame daug. Visi žinome, kiek patiekalų dėti ant stalo ir kuo vaišinti naktyje į namus užklydusį pakeleivį.
Helovino užkandžiai pagal virtuvės šefą Ruslaną Bolgovą
2015 m. spalio 30 d. 00:00
Artėja Helovino šventė, ypač pamėgta aštraus pojūčių mėgėjų, tų, kurie mėgsta nustebinti ne tik save, bet ir kitus įvairiausiais pokštais, kostiumais,...
Helovino užkandžiai pagal virtuvės šefą R. Bolgovą Aštrūs m ėsainiai su karštai rūkyta vištiena  (1)
2015 m. spalio 28 d. 17:21
Artėja Helovino šventė, ypač pamėgta aštraus pojūčių mėgėjų, tų, kurie mėgsta...
K. Kaikarienė N. Jušką ir jo sužadėtinę nustebino prašmatniu kūdikio laukimo vakarėliu  (16)
2015 m. spalio 12 d. 13:14
Baleto primarijus Nerijus Juška ir jo sužadėtinė Agnė Jurgilaitė netrukus sūpuos...
Netikėtoje kūdikio laukimo šventėje N. Juška atskleidė būsimo vaikelio lytį  (58)
2015 m. spalio 12 d. 12:32
Baleto primarijus Nerijus Juška ir jo sužadėtinė Agnė Jurgilaitė netrukus sūpuos...
Tobulai skani duona pagal Ruslaną Bolgovą  (4)
2015 m. rugsėjo 22 d. 00:00
Žymus virtuvės šefas Ruslanas Bolgovas pasidalijo savo pilno grūdo kvietinės duonos receptu, kuris yra labai paprastas, tačiau tinka ir restoranui, ir savo namų...
Patarimai, kaip iškepti gardžią naminę duoną  (10)
2015 m. rugsėjo 21 d. 14:10
Duona yra bene pagrindinis maisto produktas daugeliui žmonių visame pasaulyje, valgoma jau keliolika tūkstančių metų. Išmokę dirbti žemę ir susibūrę į...
Prabangiausi Nidos restoranai: jaučio uodegų sultinys ar dvylika valandų ruošiamas veršelio žandas  (285)
2015 m. liepos 11 d. 13:23
Kol mažesnes pajamas gaunantys gyventojai per atostogas renkasi pigesnes picerijas ar...
R. Bolgovo vasariškas receptas - per 10 min.  (1)
2015 m. birželio 12 d. 00:15
Ruslanas Bolgovas ragina save ir savo artimuosius palepinti vos per 10 min. pagaminamomis...
Salotos per 10 minučių  (4)
2015 m. birželio 11 d. 11:38
Įvairiausių gardžių, bet ypač lengvai paruošiamų, patiekalų virtuozas Ruslanas...