Rozmarinas


Prieskonių nauda: greitina medžiagų apykaitą ir saugo nuo vėžio  (17)
2017 m. vasario 15 d. 06:30
Kartais girdime mitą, kad prieskoniai kenkia sveikatai. Tačiau kilo.lt mitybos specialistė Eglė Šinkevičiūtė pabrėžia, kad sveikatai ir kūno linijoms kenkia...
Afrodiziakai – kokie jų iš tiesų veiksmingiausi?
2016 m. gruodžio 17 d. 00:10
Auksu vilnijančiais plaukais įstabioji graikų meilės ir grožio deivė Afroditė valdo pasaulį žadindama meilę dievams ir mirtingiesiems. Ji dovanoja ne tik...
Lieknėjantys dėl šio produkto eina iš proto: dera beveik su viskuo  (8)
2016 m. gruodžio 12 d. 12:50
Per pastaruosius metus sparčiai išpopuliarėjus sveikos gyvensenos kultui, pastebimai...
Kodėl peršalus reikia valgyti vištienos sriubą  (66)
2016 m. gruodžio 10 d. 10:36
Mamos nuo vaikystės mums sakydavo, kad vištienos sultinys ne tik skanus ir maistingas, bet...
Greitesnis ir paprastesnis kalakuto paruošimas kepimui  (2)
2016 m. gruodžio 8 d. 09:47
Kai tenka turėti reikalų su dideliu liesos mėsos gabalu, pavyzdžiui, visu kalakutu, kyla...
Žavingos idėjos jūsų stalui: kaip papuošti servetėles  (1)
2016 m. lapkričio 29 d. 22:35
Artėjant šventėms dažna namų šeimininkė ieško idėjų, kaip jaukiai, paprastai bei estetiškai papuošti stalą.
10 augalų, kurie pritraukia laimę  (4)
2016 m. lapkričio 27 d. 20:13
Įprasta naudoti augalus kaip dekoratyvinį elementą namuose ar biure. Jie suteikia šviežumo ir leidžia jaustis arčiau gamtos. Nepaisant to, kad augalai gali...
Aistros kurstytojai: kurie veiksmingiausi?  (5)
2016 m. lapkričio 21 d. 23:40
Auksu vilnijančiais plaukais įstabioji graikų meilės ir grožio deivė Afroditė valdo...
Sveiki ir skanūs patiekalai: ką pagaminti iš jautienos?  (5)
2016 m. spalio 28 d. 16:34
Šefai juokauja, kad norint gerai pagaminti jautieną reikia pasistengti, kai gaminant...
Įvertino vaikų maitinimą Kauno ugdymo įstaigose  (3)
2016 m. spalio 26 d. 00:00
Apsilankius keliuose Kauno valstybiniuose darželiuose ir pradinėse mokyklose, įvertinta...
Kaip teisingai naudoti prieskonius
2016 m. rugsėjo 17 d. 00:00
Tikras menas teisingai parinkti prieskonius. Tačiau tai tampa visai paprasta žinant kelias gudrybes.
V. Kurpienė: žalumynus derėtų vartoti visus metus  (2)
2016 m. rugsėjo 16 d. 10:19
Petražolių, bazilikų, rozmarino ir kitų prieskoninių žolelių panaudojimas kulinarijoje labai įvairus – nuo maisto paskaninimo iki padažų, užtepėlių ar...
Populiarėja alkoholiniai kokteiliai, kuriems ingredientų tenka ieškoti darže
2016 m. rugpjūčio 19 d. 09:00
Kiekviena moteris galėtų daug papasakoti apie prieskonines žoleles sriuboje ir salotose,...
Patarimai, kaip efektyviai apsiginti nuo erkių  (46)
2016 m. birželio 23 d. 06:30
Nepasirūpinus tinkama apsauga išvyką į gamtą gali apkartinti erkės. Visuomenės...
Ar teisingos gėlės auga jūsų namuose? Kuri mažina vėžio riziką, kuri sužadina pyktį?
2016 m. birželio 7 d. 15:44
Jei tikėtume feng shui, vieni augalai ypač teigiamai veikia žmogau savijautą. Kiti -...
Monicos Bellucci dieta: sulieknėkite per 5 dienas + MENIU  (4)
2016 m. gegužės 25 d. 00:00
Laikantis Monicos Bellucci dietos, nereikalingų kilogramų atsikratyti galima vos per 5 dienas – neatsisakant nei makaronų, nei raudono vyno.
Maistas, kurio niekada nereikėtų užsisakyti viešbutyje  (9)
2016 m. gegužės 16 d. 23:00
Pažvelkite į viešbučių kambarių tarnybos siūlomą meniu ir pamatysite, kad jame apstu skanaus maisto. Tačiau jų buvę darbuotojai pataria neskubėti ir kai...
6 veiksmingos priemonės nuo namų kenkėjų
2016 m. gegužės 14 d. 09:57
Dabar parduotuvėse galima rasti pačių įvairiausių priemonių nuo kenkėjų, tačiau,...
Organizmo valymas natūraliomis priemonėmis: kaip palengvinti naštą kepenims, inkstams  (7)
2016 m. gegužės 8 d. 19:52
Kepenys, oda, inkstai – būtent jie diena po dienos valo mūsų organizmą. Kai šie...
Kepimo ant grotelių sezonas prasideda: geriausi receptai  (4)
2016 m. gegužės 7 d. 00:03
Pagaliau (ar tikrai?) prisijaukinome pavasarį. Laikas iškišti nosį į lauką, traukti...
Prasidėjo šviežių daržovių metas: kainos kitokios nei pernai  (85)
2016 m. balandžio 27 d. 14:01
Ilgus metus tik Vilniaus turgavietėse daržoves perkanti Jūratė pastebi, kad kainos paskutiniuosius metus šiek tiek ūgtelėjo. O atėjus pavasario sezonui,...
Provanso stilius kieme: būdingi bruožai ir patarimai, kaip susikurti Lietuvoje  (2)
2016 m. balandžio 25 d. 08:25
Dizaineriai sako, kad namo viduje panaudota stilistika turi atsispindėti ir kieme. Vadinasi, Provanso stilius , jei toks yra Jūsų interjere, turi rasti tęsinį...
Pavojingiausi prieskoniai: kaip gali pakenkti sveikatai  (14)
2016 m. kovo 26 d. 12:52
Nemažai žinome apie įvairių prieskonių ir žolelių naudą. Tačiau kai kurios jų, jei...
Kaip paruošti sveikesni Velykų stalą + YPATINGAS RECEPTAS
2016 m. kovo 25 d. 12:07
Artėjant vienai seniausių lietuvių tradicinių švenčių – Velykoms – dažnas suka...
Kaip tinkamai paruošti žvėrieną, kad būtų minkšta ir skani  (9)
2016 m. kovo 25 d. 11:18
Lietuviai po truputį vėl atranda senolių mėgtą ir vertintą mėsą – žvėrieną....
Marinuojame sūrį!  (1)
2016 m. sausio 10 d. 00:00
Marinuoti tinka visoks sūris: kaimiškas varškės ar saldaus pieno, kamambero, mozarella, brie ir t.t.
Kokių prieskonių galima užsiauginti namuose žiemą  (2)
2016 m. sausio 2 d. 00:00
Kvapnūs prieskonių vazonėliai ant palangės virtuvei suteikia ypatingo jaukumo, o patiekalams skonio .
Kaip sveikiausia maitintis žiemą  (2)
2015 m. gruodžio 2 d. 00:00
Sulaukėme pirmojo šaltuko, o tuo pačiu ir žvarbių dienų, tamsių vakarų, kuriais net...
Sušildantis vištienos ir moliūgų troškinys
2015 m. lapkričio 26 d. 00:15
Sulaukėme pirmojo šaltuko, o tuo pačiu ir žvarbių dienų, tamsių vakarų, kuriais net...
Patiekalai, kurie ne tik sušildo , bet ir stiprina imunitetą
2015 m. lapkričio 25 d. 10:59
Sulaukėme pirmojo šaltuko, o tuo pačiu ir žvarbių dienų, tamsių vakarų, kai nesinori...