Rozmarinas


Afrodiziakai – kokie jų iš tiesų veiksmingiausi?
2016 m. gruodžio 17 d. 00:10
Auksu vilnijančiais plaukais įstabioji graikų meilės ir grožio deivė Afroditė valdo pasaulį žadindama meilę dievams ir mirtingiesiems. Ji dovanoja ne tik...
Lieknėjantys dėl šio produkto eina iš proto: dera beveik su viskuo  (8)
2016 m. gruodžio 12 d. 12:50
Per pastaruosius metus sparčiai išpopuliarėjus sveikos gyvensenos kultui, pastebimai pasikeitė ir lietuvių mitybos įpročiai. Tendencijos rodo, kad vis...
Kodėl peršalus reikia valgyti vištienos sriubą  (66)
2016 m. gruodžio 10 d. 10:36
Mamos nuo vaikystės mums sakydavo, kad vištienos sultinys ne tik skanus ir maistingas, bet...
Greitesnis ir paprastesnis kalakuto paruošimas kepimui  (2)
2016 m. gruodžio 8 d. 09:47
Kai tenka turėti reikalų su dideliu liesos mėsos gabalu, pavyzdžiui, visu kalakutu, kyla...
Žavingos idėjos jūsų stalui: kaip papuošti servetėles  (1)
2016 m. lapkričio 29 d. 22:35
Artėjant šventėms dažna namų šeimininkė ieško idėjų, kaip jaukiai, paprastai bei...
10 augalų, kurie pritraukia laimę  (4)
2016 m. lapkričio 27 d. 20:13
Įprasta naudoti augalus kaip dekoratyvinį elementą namuose ar biure. Jie suteikia šviežumo ir leidžia jaustis arčiau gamtos. Nepaisant to, kad augalai gali...
Aistros kurstytojai: kurie veiksmingiausi?  (5)
2016 m. lapkričio 21 d. 23:40
Auksu vilnijančiais plaukais įstabioji graikų meilės ir grožio deivė Afroditė valdo pasaulį žadindama meilę dievams ir mirtingiesiems. Ji dovanoja ne tik...
Sveiki ir skanūs patiekalai: ką pagaminti iš jautienos?  (5)
2016 m. spalio 28 d. 16:34
Šefai juokauja, kad norint gerai pagaminti jautieną reikia pasistengti, kai gaminant...
Įvertino vaikų maitinimą Kauno ugdymo įstaigose  (3)
2016 m. spalio 26 d. 00:00
Apsilankius keliuose Kauno valstybiniuose darželiuose ir pradinėse mokyklose, įvertinta...
Kaip teisingai naudoti prieskonius
2016 m. rugsėjo 17 d. 00:00
Tikras menas teisingai parinkti prieskonius. Tačiau tai tampa visai paprasta žinant kelias...
V. Kurpienė: žalumynus derėtų vartoti visus metus  (2)
2016 m. rugsėjo 16 d. 10:19
Petražolių, bazilikų, rozmarino ir kitų prieskoninių žolelių panaudojimas kulinarijoje labai įvairus – nuo maisto paskaninimo iki padažų, užtepėlių ar...
Populiarėja alkoholiniai kokteiliai, kuriems ingredientų tenka ieškoti darže
2016 m. rugpjūčio 19 d. 09:00
Kiekviena moteris galėtų daug papasakoti apie prieskonines žoleles sriuboje ir salotose, bet ne kažin ką – apie žoleles alkoholiniuose kokteiliuose. Ši sritis...
Patarimai, kaip efektyviai apsiginti nuo erkių  (46)
2016 m. birželio 23 d. 06:30
Nepasirūpinus tinkama apsauga išvyką į gamtą gali apkartinti erkės. Visuomenės...
Ar teisingos gėlės auga jūsų namuose? Kuri mažina vėžio riziką, kuri sužadina pyktį?
2016 m. birželio 7 d. 15:44
Jei tikėtume feng shui, vieni augalai ypač teigiamai veikia žmogau savijautą. Kiti -...
Monicos Bellucci dieta: sulieknėkite per 5 dienas + MENIU  (4)
2016 m. gegužės 25 d. 00:00
Laikantis Monicos Bellucci dietos, nereikalingų kilogramų atsikratyti galima vos per 5...
Maistas, kurio niekada nereikėtų užsisakyti viešbutyje  (9)
2016 m. gegužės 16 d. 23:00
Pažvelkite į viešbučių kambarių tarnybos siūlomą meniu ir pamatysite, kad jame apstu skanaus maisto. Tačiau jų buvę darbuotojai pataria neskubėti ir kai...
6 veiksmingos priemonės nuo namų kenkėjų
2016 m. gegužės 14 d. 09:57
Dabar parduotuvėse galima rasti pačių įvairiausių priemonių nuo kenkėjų, tačiau, deja, visi jie cheminiai. Vis dėlto, esama ir alternatyvos – tai...
Organizmo valymas natūraliomis priemonėmis: kaip palengvinti naštą kepenims, inkstams  (7)
2016 m. gegužės 8 d. 19:52
Kepenys, oda, inkstai – būtent jie diena po dienos valo mūsų organizmą. Kai šie...
Kepimo ant grotelių sezonas prasideda: geriausi receptai  (4)
2016 m. gegužės 7 d. 00:03
Pagaliau (ar tikrai?) prisijaukinome pavasarį. Laikas iškišti nosį į lauką, traukti...
Prasidėjo šviežių daržovių metas: kainos kitokios nei pernai  (85)
2016 m. balandžio 27 d. 14:01
Ilgus metus tik Vilniaus turgavietėse daržoves perkanti Jūratė pastebi, kad kainos...
Provanso stilius kieme: būdingi bruožai ir patarimai, kaip susikurti Lietuvoje  (2)
2016 m. balandžio 25 d. 08:25
Dizaineriai sako, kad namo viduje panaudota stilistika turi atsispindėti ir kieme. Vadinasi, Provanso stilius , jei toks yra Jūsų interjere, turi rasti tęsinį...
Pavojingiausi prieskoniai: kaip gali pakenkti sveikatai  (14)
2016 m. kovo 26 d. 12:52
Nemažai žinome apie įvairių prieskonių ir žolelių naudą. Tačiau kai kurios jų, jei jomis piktnaudžiaujama, gali organizmui netgi pakenkti, tikina allwomens.ru.
Kaip paruošti sveikesni Velykų stalą + YPATINGAS RECEPTAS
2016 m. kovo 25 d. 12:07
Artėjant vienai seniausių lietuvių tradicinių švenčių – Velykoms – dažnas suka...
Kaip tinkamai paruošti žvėrieną, kad būtų minkšta ir skani  (9)
2016 m. kovo 25 d. 11:18
Lietuviai po truputį vėl atranda senolių mėgtą ir vertintą mėsą – žvėrieną....
Marinuojame sūrį!  (1)
2016 m. sausio 10 d. 00:00
Marinuoti tinka visoks sūris: kaimiškas varškės ar saldaus pieno, kamambero, mozarella,...
Kokių prieskonių galima užsiauginti namuose žiemą  (2)
2016 m. sausio 2 d. 00:00
Kvapnūs prieskonių vazonėliai ant palangės virtuvei suteikia ypatingo jaukumo, o patiekalams skonio .
Kaip sveikiausia maitintis žiemą  (2)
2015 m. gruodžio 2 d. 00:00
Sulaukėme pirmojo šaltuko, o tuo pačiu ir žvarbių dienų, tamsių vakarų, kuriais net nesinori niekur eiti iš namų. Tačiau tai puikus metas jaukiai leisti...
Sušildantis vištienos ir moliūgų troškinys
2015 m. lapkričio 26 d. 00:15
Sulaukėme pirmojo šaltuko, o tuo pačiu ir žvarbių dienų, tamsių vakarų, kuriais net...
Patiekalai, kurie ne tik sušildo , bet ir stiprina imunitetą
2015 m. lapkričio 25 d. 10:59
Sulaukėme pirmojo šaltuko, o tuo pačiu ir žvarbių dienų, tamsių vakarų, kai nesinori...
Idealus troškinys - per 15 minučių  (4)
2015 m. lapkričio 25 d. 10:54
Sulaukėme pirmojo šaltuko, o tuo pačiu ir žvarbių dienų, tamsių vakarų, kuriais net...