Rozmarinas


Kodėl peršalus reikia valgyti vištienos sriubą  (60)
2016 m. gruodžio 10 d. 10:36
Mamos nuo vaikystės mums sakydavo, kad vištienos sultinys ne tik skanus ir maistingas, bet ir padeda organizmui kovoti su ligomis. Pasirodo, tai ne bobučių...
Greitesnis ir paprastesnis kalakuto paruošimas kepimui  (2)
2016 m. gruodžio 8 d. 09:47
Kai tenka turėti reikalų su dideliu liesos mėsos gabalu, pavyzdžiui, visu kalakutu, kyla pavojus gauti perkeptą, išsausėjusį, nepatrauklios tekstūros...
Žavingos idėjos jūsų stalui: kaip papuošti servetėles  (1)
2016 m. lapkričio 29 d. 22:35
Artėjant šventėms dažna namų šeimininkė ieško idėjų, kaip jaukiai, paprastai bei...
10 augalų, kurie pritraukia laimę  (4)
2016 m. lapkričio 27 d. 20:13
Įprasta naudoti augalus kaip dekoratyvinį elementą namuose ar biure. Jie suteikia...
Aistros kurstytojai: kurie veiksmingiausi?  (5)
2016 m. lapkričio 21 d. 23:40
Auksu vilnijančiais plaukais įstabioji graikų meilės ir grožio deivė Afroditė valdo...
Sveiki ir skanūs patiekalai: ką pagaminti iš jautienos?  (5)
2016 m. spalio 28 d. 16:34
Šefai juokauja, kad norint gerai pagaminti jautieną reikia pasistengti, kai gaminant kiaulieną ar paukštieną reikia pasistengti norint šią mėsą sugadinti....
Įvertino vaikų maitinimą Kauno ugdymo įstaigose  (3)
2016 m. spalio 26 d. 00:00
Apsilankius keliuose Kauno valstybiniuose darželiuose ir pradinėse mokyklose, įvertinta vaikų mityba – nustatyti pranašumai ir trūkumai.
Kaip teisingai naudoti prieskonius
2016 m. rugsėjo 17 d. 00:00
Tikras menas teisingai parinkti prieskonius. Tačiau tai tampa visai paprasta žinant kelias...
V. Kurpienė: žalumynus derėtų vartoti visus metus  (2)
2016 m. rugsėjo 16 d. 10:19
Petražolių, bazilikų, rozmarino ir kitų prieskoninių žolelių panaudojimas...
Populiarėja alkoholiniai kokteiliai, kuriems ingredientų tenka ieškoti darže
2016 m. rugpjūčio 19 d. 09:00
Kiekviena moteris galėtų daug papasakoti apie prieskonines žoleles sriuboje ir salotose,...
Patarimai, kaip efektyviai apsiginti nuo erkių  (46)
2016 m. birželio 23 d. 06:30
Nepasirūpinus tinkama apsauga išvyką į gamtą gali apkartinti erkės. Visuomenės sveikatos specialistai primena, jog šie voragyviai platina itin pavojingas ligas...
Ar teisingos gėlės auga jūsų namuose? Kuri mažina vėžio riziką, kuri sužadina pyktį?
2016 m. birželio 7 d. 15:44
Jei tikėtume feng shui, vieni augalai ypač teigiamai veikia žmogau savijautą. Kiti - atvirkščiai, sveikatai kenkia. Ir mes turime omenyje ne valgomus augalus....
Monicos Bellucci dieta: sulieknėkite per 5 dienas + MENIU  (4)
2016 m. gegužės 25 d. 00:00
Laikantis Monicos Bellucci dietos, nereikalingų kilogramų atsikratyti galima vos per 5...
Maistas, kurio niekada nereikėtų užsisakyti viešbutyje  (9)
2016 m. gegužės 16 d. 23:00
Pažvelkite į viešbučių kambarių tarnybos siūlomą meniu ir pamatysite, kad jame...
6 veiksmingos priemonės nuo namų kenkėjų
2016 m. gegužės 14 d. 09:57
Dabar parduotuvėse galima rasti pačių įvairiausių priemonių nuo kenkėjų, tačiau,...
Organizmo valymas natūraliomis priemonėmis: kaip palengvinti naštą kepenims, inkstams  (7)
2016 m. gegužės 8 d. 19:52
Kepenys, oda, inkstai – būtent jie diena po dienos valo mūsų organizmą. Kai šie organai pradeda jausti perkrovas, tai iškart atsiliepia mūsų savijautai....
Kepimo ant grotelių sezonas prasideda: geriausi receptai  (4)
2016 m. gegužės 7 d. 00:03
Pagaliau (ar tikrai?) prisijaukinome pavasarį. Laikas iškišti nosį į lauką, traukti kepsnines iš pergrūstų sandėliukų ir kurti ugnį.
Prasidėjo šviežių daržovių metas: kainos kitokios nei pernai  (85)
2016 m. balandžio 27 d. 14:01
Ilgus metus tik Vilniaus turgavietėse daržoves perkanti Jūratė pastebi, kad kainos...
Provanso stilius kieme: būdingi bruožai ir patarimai, kaip susikurti Lietuvoje  (2)
2016 m. balandžio 25 d. 08:25
Dizaineriai sako, kad namo viduje panaudota stilistika turi atsispindėti ir kieme....
Pavojingiausi prieskoniai: kaip gali pakenkti sveikatai  (14)
2016 m. kovo 26 d. 12:52
Nemažai žinome apie įvairių prieskonių ir žolelių naudą. Tačiau kai kurios jų, jei...
Kaip paruošti sveikesni Velykų stalą + YPATINGAS RECEPTAS
2016 m. kovo 25 d. 12:07
Artėjant vienai seniausių lietuvių tradicinių švenčių – Velykoms – dažnas suka galvą, kokiais patiekalais šiemet nustebinti savo artimuosius. Akivaizdu,...
Kaip tinkamai paruošti žvėrieną, kad būtų minkšta ir skani  (9)
2016 m. kovo 25 d. 11:18
Lietuviai po truputį vėl atranda senolių mėgtą ir vertintą mėsą – žvėrieną. Tačiau nežinojimas kaip tinkamai ją paruošti, atbaido dažniau rinktis...
Marinuojame sūrį!  (1)
2016 m. sausio 10 d. 00:00
Marinuoti tinka visoks sūris: kaimiškas varškės ar saldaus pieno, kamambero, mozarella,...
Kokių prieskonių galima užsiauginti namuose žiemą  (2)
2016 m. sausio 2 d. 00:00
Kvapnūs prieskonių vazonėliai ant palangės virtuvei suteikia ypatingo jaukumo, o...
Kaip sveikiausia maitintis žiemą  (2)
2015 m. gruodžio 2 d. 00:00
Sulaukėme pirmojo šaltuko, o tuo pačiu ir žvarbių dienų, tamsių vakarų, kuriais net...
Sušildantis vištienos ir moliūgų troškinys
2015 m. lapkričio 26 d. 00:15
Sulaukėme pirmojo šaltuko, o tuo pačiu ir žvarbių dienų, tamsių vakarų, kuriais net nesinori niekur eiti iš namų. Tačiau tai puikus metas jaukiai leisti...
Patiekalai, kurie ne tik sušildo , bet ir stiprina imunitetą
2015 m. lapkričio 25 d. 10:59
Sulaukėme pirmojo šaltuko, o tuo pačiu ir žvarbių dienų, tamsių vakarų, kai nesinori niekur eiti iš namų. Tačiau tai puikus metas jaukiai leisti laiką...
Idealus troškinys - per 15 minučių  (4)
2015 m. lapkričio 25 d. 10:54
Sulaukėme pirmojo šaltuko, o tuo pačiu ir žvarbių dienų, tamsių vakarų, kuriais net...
3 kinų medicinos patarimai, kaip atgauti prarastą energiją  (10)
2015 m. lapkričio 7 d. 15:30
Kinų medicinoje mums įprastas terminas „ stresas “ – tai trys skirtingos diagnozės...
Lietuviškas prieskonis, kuris žadina aistrą  (18)
2015 m. spalio 31 d. 21:18
Augalų pasaulyje prieskoniai – kaip auksas ir sidabras. Jų poveikis žmogui gali būti...