plovas

Užkalnis medvilnės šalyje. Viduramžių žiaurumai, rusų kalbos kultas ir jokio vietinio alaus

„Iš Londono pas mus atvykote, sere?“, – mandagiai rusiškai pasiteiravo liokajus dideliame ir tviskančiame užsienietiško prekės ženklo...

Turistų akims atsiveria Azijos perlas – šalis, kuri nustebins net ir daug keliavusius

Nuo laukinių ožkų stebėjimo kalnuose iki derybų Taškento aukso turguje. Nuo trijų garsiausių Islamo miestų, Šilko kelio iki saulėtekio ir...

Plovas su vištiena – tikrai kartosite (1)

Vištienos plovą gaminame, kai turime šiek tiek daugiau laiko virtuvei. Tik svarbu gerai perplauti ryžius – tada plovas bus birus. Plovas su vištiena...

Plovas – klasikinį receptą paįvairins vienas netikėtas ingredientas

Plovas yra tradicinis Vidurio Azijos ir Artimųjų Rytų patiekalas, kurio receptų žinoma daugiau nei 1000. Šiam gardžiam patiekalui nereikia daug...

Plovas: 9 receptai išskirtiniams pietums – nušluos nuo stalo akimirksniu ir dar paprašys (1)

Plovo gaminimas – it meditacija. Kepti, maišyti, troškinti ir laukti. Laukti to gardaus patiekalo , kurio aromatas paskutinėmis minutėmis...