Pica – krosnyje iškeptas, dažniausiai apvalus plokščias kepinys su sūriu bei įvairiais ingridientais. Patiekalas kilęs iš Italijos, kaip vargingų žmonių maistas.
Susiruošėte gaminti picą, o picos pado neturite? Ne bėda – juk jį galimapasigaminti patiems. Ir, patikėkite, toks picos padas bus kur skanesnis už...
„Dieve, kas čia ir suvalgo visas tas bulkas ?“,– žingsniuodama Neapolio Toledo gatve neatsistebi mūsų gastronominio turo keliautoja.
Susiruošusiems gaminti picą kviečiame išbandyti naminės picos tešlos receptą . Lengvas, o pakepus – traškus padas bus tikras maonumo garantas.
Nors Jums šis patiekalas gali būti ir naujiena, tačiau Italijoje jis žinomas jau daugiau nei šimtmetį. Pinsa sparčiai populiarėja pasaulyje kaip...
Čia mane padurs arba suvažinės – tokia mintis aplankė vos po 5 minučių nuo atvykimo į trečiąjį pagal dydį Italijos miestą Neapolį. Po geros...