petražolės


Lengva pagaminti: 3 gardūs žuvies receptai
2016 m. rugsėjo 29 d. 10:17
Dietologai pataria dukart per savaitę į savo maisto racioną įtraukti žuvį, tačiau tradiciškai ruošiami žuvies patiekalai iš tų pačių žuvų gana greitai...
Lengva pagaminti: 3 gardūs žuvies receptai  (1)
2016 m. rugsėjo 29 d. 09:45
Dietologai pataria dukart per savaitę į savo maisto racioną įtraukti žuvį, tačiau tradiciškai ruošiami žuvies patiekalai iš tų pačių žuvų gana greitai...
3 gardūs ir sotūs receptai su vištiena, kurie nekenkia jūsų talijai  (1)
2016 m. rugsėjo 28 d. 13:48
Kilo.lt mitybos specialistai rekomenduoja tris patiekalus iš vištienos, kurie idealiai...
Mitybos specialistės patarimai, ką sveikiausia valgyti rudenį +3 RECEPTAI
2016 m. rugsėjo 28 d. 12:17
Mitybos specialistė Eglė Šinkevičiūtė pastebi, kad rudenį, keičiantis gamtiniams...
Traškūs cukinijų blyneliai: su šiuo ingredientu skaniau nebūna
2016 m. rugsėjo 27 d. 14:15
Rudenį mano valgiaraštis neįsivaizduojamas be šio patiekalo. Tradicinius cukinijų...
Afrodiziakai – augalai aistrai 2 dalis
2016 m. rugsėjo 26 d. 16:48
Neseniai pristatėme penkis augalus gan dažnus ant mūsų stalo ir turinčius aistrą sustiprinančių, t.y. afrodiziakiškų savybių. Tad tęsiame temą ir...
3 rudens patiekalai – jausitės žvalūs ir figūra padailės
2016 m. rugsėjo 25 d. 00:00
Ruduo – metas, kuomet norisi ne tik keisti savo mitybos įpročius, bet ir sočiau pavalgyti. O, kad maistas nesukeltų „tingulio“ , o atvirkščiai –...
Kokie sodo ir daržo darbai dar liko: pataria specialistai
2016 m. rugsėjo 24 d. 00:00
Daugelis sodo ir daržo darbų jau atlikta, tačiau tikrai dar ne visi. Norint sėkmingai...
Agnė Kuzmickaitė: drąsiausias mano poelgis – vedybos  (1)
2016 m. rugsėjo 23 d. 18:14
Žinoma drabužių dizainerė Agnė Kuzmickaitė ne dažnai pasakoja apie savo asmeninį...
Kokie sodo ir daržo darbai dar liko?
2016 m. rugsėjo 23 d. 13:26
Daugelis sodo ir daržo darbų jau atlikta, tačiau tikrai dar ne visi. Norint sėkmingai...
Reidas po Vilniaus mokyklų valgyklas: ką rado  (172)
2016 m. rugsėjo 23 d. 13:04
Dauguma su siaubu prisimena mokyklinius laikus, kai tekdavo srėbti skystą valgyklinę sriubą ar kramtyti neaiškios sudėties kotletus. DELFI nutarė atlikti...
3 daržovių patiekalai rudeniui, kuriuos rekomenduoja mitybos specialistai
2016 m. rugsėjo 22 d. 13:16
Ruduo – metas, kuomet norisi ne tik keisti savo mitybos įpročius, bet ir sočiau pavalgyti. O, kad maistas nesukeltų „tingulio“ , o atvirkščiai –...
TOP 3 rugsėjo patiekalai: ir sveika, ir skanu
2016 m. rugsėjo 22 d. 12:43
Ruduo – metas, kuomet norisi ne tik keisti savo mitybos įpročius, bet ir sočiau...
Grybų apkepėlės  (4)
2016 m. rugsėjo 22 d. 00:00
Gaminimo laikas: 30 min Porcijų skaičius: 4 Kcal: 473
Cukinijų ir morkų apkepukai
2016 m. rugsėjo 19 d. 12:00
Šį receptą skaitytoja Žydrūnė atsiuntė konkursui „Gardžiausias užkandis į...
Neįprasti būdai atsikratyti maišelių po akimis (FOTO)
2016 m. rugsėjo 16 d. 11:46
Pajuodę, paburkę ar patinę paakiai vargina nemažiau nei ant veido odos iššokantys spuogai . Daugelis merginų pajuodusiais paakiais skundžiasi po bemiegių...
V. Kurpienė: žalumynus derėtų vartoti visus metus  (1)
2016 m. rugsėjo 16 d. 10:19
Petražolių, bazilikų, rozmarino ir kitų prieskoninių žolelių panaudojimas kulinarijoje labai įvairus – nuo maisto paskaninimo iki padažų, užtepėlių ar...
Mokslininkai įvertino populiariausias dietas: kuri iš jų geriausia  (5)
2016 m. rugsėjo 11 d. 14:33
Rinkdamas medžiagą 2010 m. išleistai savo knygai „The 5 Factor World Diet“...
Ką galima pasodinti darže rugsėjo pradžioje?  (16)
2016 m. rugsėjo 8 d. 00:00
Rugpjūčio pabaigoje–rugsėjo pradžioje daržo lysvės ima tuštėti. Nurinktas...
Bajoriški rugsėjo receptai su rudeninėmis gėrybėmis  (1)
2016 m. rugsėjo 7 d. 15:26
„Žiūrėk lauką vasarą, o sodą – rudenį“, – byloja lietuvių liaudies išimtis....
Paprika, įdaryta kuskuso kruopomis  (3)
2016 m. rugsėjo 3 d. 08:19
Kai išgirstame pavadinimą "įdaryta paprika ", dažniausiai įsivaizduojame, kad į jos vidų galime sugrūsti tik mėsos faršą. Visai ne! Galima paruošti...
Rudens karalius – moliūgas: geriausi receptai  (2)
2016 m. rugsėjo 3 d. 00:00
Ši daržovė skaičiuoja daugiau nei 7 tūkst. metų. Ji yra kilusi iš Vidurio Amerikos, Meksikoje moliūgai auginti ir naudoti maistui, puošmenoms ar indams gaminti.
Sužinokite, kokių vitaminų jums trūksta  (6)
2016 m. rugsėjo 1 d. 00:00
Kaip atpažinti, kokių vitaminų mums trūksta, kodėl natūralūs jų šaltiniai...
Kaip lysves paruošti rudeniui
2016 m. rugpjūčio 31 d. 00:00
Ruduo yra didžiausias darbymetis daržininkams – nurenkamas derlius , žemė ruošiama...
Skaniau už marinuotus agurkėlius: marinuotos cukinijos  (4)
2016 m. rugpjūčio 26 d. 09:29
Sezono aktualijos: daržo alternatyva
2016 m. rugpjūčio 23 d. 09:17
Kadaise valgomų gėrybių gausa atspindėjo sodo estetikos esmę, buvo puošnumo sinonimas ir privalomas kraštovaizdžio dizaino atributas. Tik vėliau pradėta...
Užkandžiaujame sveikai: 3 rūšių padažai prie šviežių daržovių lazdelių  (4)
2016 m. rugpjūčio 19 d. 15:31
Vasaros mėnesiais Lietuvoje karaliaujant šviežioms daržovėms, siūlome jas išbandyti su padažais, kurie pavers daržovių lazdeles jūsų mėgstamiausiu...
Sveikiems užkandžiams: 3 skaniausi padažai prie šviežių daržovių lazdelių
2016 m. rugpjūčio 19 d. 10:15
Vasaros mėnesiais Lietuvoje karaliaujant šviežioms daržovėms, siūlome jas išbandyti...
Ryžiai su pievagrybiais  (6)
2016 m. rugpjūčio 19 d. 00:00
Konservuoti įdaryti žali pomidorai
2016 m. rugpjūčio 19 d. 00:00