Patiekalai iš miltų

Apskrudusi ir daržovių padažu pagardinta duonelė ciabatta
2015 m. gegužės 21 d. 10:12
DELFI TV kulinarinių laidų ciklo „Pasaulio virtuvės" kūrėjai šiltėjant orams kviečia visus pradėti kepti ir gaminti gamtoje. „Čiop Čiop" savininkas ir šefas Ronaldas Nagrockis pačiame Vilniaus centre griliuje iškeps duonelę ciabatta, kurią pagardins daržovėmis.
Žingsnis po žingsnio: itališka focaccia duona su gardžiais priedais  (1)
2015 m. gegužės 8 d. 00:00
Duona duona duona... kaip liaudės patarlės sako „sunkus darbas gardžią duoną kepa“ arba „subinės nekraipęs, duonos neiškepsi“. Tikra tiesa, kad duonos kepimas yra visiškai neprognozuojamas, sudėtingas ir „atidirbimo“ reikalaujantis reikalas.
Patikrinta: gardūs Kūmutės virtinukai su sūriu ir pesto
2015 m. balandžio 29 d. 00:00
Švieži kelionės įspūdžiai iš Italijos ir atsivežtas pesto indelis – manau, kad šie du faktoriai leido man sumanyti pagaminti virtinukus su kiek kitokiu įdaru. Kad sūrio nepasirodytų per mažai, dėjau jo ir į padažą. Sviestas sviestuotas, sakysit, o iš tiesų gavosi netgi labai ypatingas patiekalas. Jei skaičiuojate kalorijas, atsisakykite sūrio padaže arba naudokite liesesnius sūrius.
R. Ničajienės picos receptas: gardžiausia tešla ir naminis padažas  (10)
2015 m. balandžio 22 d. 17:47
Prekybos tinklo „Rimi“ inicijuoto projekto „Šeimos pietūs“ partnerė, tinklaraščio sezoninevirtuve.lt autorė Renata Ničajienė dalijasi picos, kurią gamina kartu su šeima, receptu.
Verta pabandyti: blynai iš pilno grūdo miltų su jogurtu  (2)
2015 m. kovo 28 d. 00:00
Blynus galima kepti ir sveikesnius!
Greita, lengva ir gardu: virti briedžiukai (ežiukai)  (21)
2015 m. kovo 16 d. 09:14
Jums reikės 3 stiklinių miltų, vandens, druskos, 100 g sviesto, grietinės.
Patiks ypač vaikams: nėrinuoti blynai  (15)
2015 m. vasario 16 d. 12:01
Kviečiame ir Jus dalyvauti „Gardžiausių blynų“ konkurse !
Gardūs blynai su pievagrybiais  (2)
2015 m. vasario 12 d. 13:32
Kviečiame ir Jus dalyvauti „Gardžiausių blynų“ konkurse !
Pasaulio virtuvė: 10 įdomiausių blynų receptų  (3)
2015 m. vasario 11 d. 11:56
Ar kada nors įsivaizdavote, kad pasaulyje yra vieta, kur blynai gaminami iš nuodingų augalų miltų? O ar jums teko girdėti, kad vienas pagrindinių Pirmo pasaulinio karo provokuotojų mėgo blynus nemažiau nei juos mėgsta vaikai? Ar nustebtumėte pamatę, tiesiog, gatvės šurmulyje kepamus lietinius ir ore skraidančius jų ingredientus?
Greitai paruošiama naminė pica  (20)
2015 m. sausio 9 d. 12:43
Siūlome pasigaminti picą namuose:
Virtiniai su vyšniomis  (1)
2014 m. liepos 22 d. 00:01
Užgavėnių blynai  (5)
2014 m. kovo 4 d. 00:01
Blyneliai su ikrais  (4)
2014 m. kovo 3 d. 00:01
Blyneliai su alumi  (4)
2014 m. kovo 1 d. 00:01
Lazanija senoviškai  (23)
2014 m. vasario 21 d. 13:55
Siūlome autentišką receptą su visa istorija iš naujosios Rimvydo Laužiko knygos „Istorinė Lietuvos virtuvė. Maistas ir gėrimai Lietuvos Didžiojoje Kunigaikštystėje“, kurią išleido leidykla „Briedis“
Purūs blyneliai su uogomis  (9)
2013 m. birželio 16 d. 00:00
Sekmadienio pusryčiams...
Garuose virti virtiniai su braškėmis  (3)
2013 m. birželio 10 d. 16:59
Braškių sezonui artėjant - elegantiški virtinukai.
Naminiai spalvoti makaronai  (1)
2013 m. balandžio 5 d. 19:18
Atėjus savaitgaliui, daugiau laiko galima skirti maisto gaminimui. Kai nereikia skubėti, šis procesas suteikia atsipalaidavimo, o jeigu į veiklą įjungsite visą šeimą, puikiai pabendrausite. Taigi siūlome pasidaryti spalvotų makaronų fiestą. Dailininkais būsite jūs patys!
Pasninko virtinukai su raugintais kopūstais ir grybais  (6)
2013 m. kovo 21 d. 00:00
Patiekalas Gavėniai.
Tegyvuoja blynai!
2013 m. vasario 12 d. 12:10
Patys gardžiausi blynai - Užgavėnių šventei!
Susipažinkite: blynų veteranė  (16)
2013 m. vasario 11 d. 17:01
Artėjant vienai smagiausių vasario švenčių – Užgavėnėms, iššniukštinėjome pramogų pasaulį ir suradome vieną geriausių blynų kepėjų Lietuvoje - grupės „69 danguje“ narę Ingridą Martinkėnaitę (34).
Pyragėliai su mėsa  (17)
2013 m. sausio 16 d. 00:00
Puikus užkandis.
Lietiniai su bulvių ir sūrio įdaru  (16)
2013 m. sausio 15 d. 16:00
Paprasta, skanu, nebrangu.
Moliūgo pyragas  (9)
2012 m. gruodžio 2 d. 15:41
Moliūgo pyragas, kuriam ypatingą skonį suteikia džiovintos slyvos.
Obuolinis keksas su cinamonu ir bruknėmis  (18)
2012 m. lapkričio 29 d. 00:00
Obuolinis keksas - puiki išeitis, kai namus netikėtai užgriūna netikėti svečiai. Šaldytuve tereikia turėti pakelį sviesto, na, o miltų, cukraus bei obuolių tikriausiai atsiras kiekvienoje virtuvėje.
Lieknieji Gurmanai ir blynai  (6)
2012 m. lapkričio 26 d. 10:14
Nusprendus lieknėti, visada tenka priimti sprendimus apie maistą. Turime keletą pasirinkimų - arba valgyti mažiau ir tikėtis, kad sulieknėsime, arba valgyti kitaip. Lieknieji Gurmanai valgo kitaip.
Prancūziški blyneliai „Crêpe“  (16)
2012 m. spalio 30 d. 22:32
Niujorke šiuo metu gyvenantis lietuviškų šaknų turintis Michaelas Laiskonis du kartus buvo pripažintas geriausiu JAV konditeriu, o 2007-aisiais pelnė geriausio pasaulyje desertų meistro vardą. Jums pateikiame jo prancūziškų blynelių receptą.
Pica su trijų spalvų paprikomis  (5)
2012 m. rugpjūčio 30 d. 17:09
Ši pica su vitamino C užtaisu yra labai spalvinga ir kupina antioksidantų. Vietoje pomidorų padažo, kuriame būna nemažai druskos, šis receptas siūlo naudoti kiek liesesnę pomidorų pastą. Kvapnumo suteikia itališki prieskoniai.