Patiekalai iš miltų

Užgavėnių blynai  (5)
2014 m. kovo 4 d. 00:01
Blyneliai su ikrais  (4)
2014 m. kovo 3 d. 00:01
Blyneliai su alumi  (4)
2014 m. kovo 1 d. 00:01
Lazanija senoviškai  (23)
2014 m. vasario 21 d. 13:55
Siūlome autentišką receptą su visa istorija iš naujosios Rimvydo Laužiko knygos „Istorinė Lietuvos virtuvė. Maistas ir gėrimai Lietuvos Didžiojoje Kunigaikštystėje“, kurią išleido leidykla „Briedis“
Purūs blyneliai su uogomis  (9)
2013 m. birželio 16 d. 00:00
Sekmadienio pusryčiams...
Garuose virti virtiniai su braškėmis  (3)
2013 m. birželio 10 d. 16:59
Braškių sezonui artėjant - elegantiški virtinukai.
Naminiai spalvoti makaronai  (1)
2013 m. balandžio 5 d. 19:18
Atėjus savaitgaliui, daugiau laiko galima skirti maisto gaminimui. Kai nereikia skubėti, šis procesas suteikia atsipalaidavimo, o jeigu į veiklą įjungsite visą šeimą, puikiai pabendrausite. Taigi siūlome pasidaryti spalvotų makaronų fiestą. Dailininkais būsite jūs patys!
Pasninko virtinukai su raugintais kopūstais ir grybais  (6)
2013 m. kovo 21 d. 00:00
Patiekalas Gavėniai.
Tegyvuoja blynai!
2013 m. vasario 12 d. 12:10
Patys gardžiausi blynai - Užgavėnių šventei!
Susipažinkite: blynų veteranė  (16)
2013 m. vasario 11 d. 17:01
Artėjant vienai smagiausių vasario švenčių – Užgavėnėms, iššniukštinėjome pramogų pasaulį ir suradome vieną geriausių blynų kepėjų Lietuvoje - grupės „69 danguje“ narę Ingridą Martinkėnaitę (34).
Pyragėliai su mėsa  (17)
2013 m. sausio 16 d. 00:00
Puikus užkandis.
Lietiniai su bulvių ir sūrio įdaru  (16)
2013 m. sausio 15 d. 16:00
Paprasta, skanu, nebrangu.
Moliūgo pyragas  (9)
2012 m. gruodžio 2 d. 15:41
Moliūgo pyragas, kuriam ypatingą skonį suteikia džiovintos slyvos.
Obuolinis keksas su cinamonu ir bruknėmis  (18)
2012 m. lapkričio 29 d. 00:00
Obuolinis keksas - puiki išeitis, kai namus netikėtai užgriūna netikėti svečiai. Šaldytuve tereikia turėti pakelį sviesto, na, o miltų, cukraus bei obuolių tikriausiai atsiras kiekvienoje virtuvėje.
Lieknieji Gurmanai ir blynai  (6)
2012 m. lapkričio 26 d. 10:14
Nusprendus lieknėti, visada tenka priimti sprendimus apie maistą. Turime keletą pasirinkimų - arba valgyti mažiau ir tikėtis, kad sulieknėsime, arba valgyti kitaip. Lieknieji Gurmanai valgo kitaip.
Prancūziški blyneliai „Crêpe“  (16)
2012 m. spalio 30 d. 22:32
Niujorke šiuo metu gyvenantis lietuviškų šaknų turintis Michaelas Laiskonis du kartus buvo pripažintas geriausiu JAV konditeriu, o 2007-aisiais pelnė geriausio pasaulyje desertų meistro vardą. Jums pateikiame jo prancūziškų blynelių receptą.
Pica su trijų spalvų paprikomis  (5)
2012 m. rugpjūčio 30 d. 17:09
Ši pica su vitamino C užtaisu yra labai spalvinga ir kupina antioksidantų. Vietoje pomidorų padažo, kuriame būna nemažai druskos, šis receptas siūlo naudoti kiek liesesnę pomidorų pastą. Kvapnumo suteikia itališki prieskoniai.
Koldūnai su bulvėmis ir grybų padažu  (11)
2012 m. rugpjūčio 29 d. 00:00
Grybų sezonas atidarytas!
Sluoksniuotos tešlos sausainiai su cinamonu ar aguonomis  (4)
2012 m. rugpjūčio 24 d. 15:50
14 – 16 sausainių jums riekės: 2 lakštų sluoksniuotos tešlos, 1 šaukšto sviesto, 2 šaukštų cukraus, 1 šaukštelio cinamono, 1 šaukštelio cukraus pudros. Jei patinka, galima naudoti ir aguonas, tik jas reikia išmirkyti vandenyje su žiupsneliu cukraus.
Žalieji virtinukai su varškės ir žalumynų įdaru
2012 m. rugpjūčio 14 d. 00:00
Apetitiški virtiniai.
Pica su pomidorais ir bazilikais lieknėjantiems  (5)
2012 m. rugpjūčio 2 d. 00:00
Jei naudosite iš anksto paruoštą tešlą iš pilno grūdo miltų, perpus sumažinsite picos ruošimo laiką, be to, jūsų pica turės daug skaidulų. Pomidorai yra nekaloringi ir turi daug likopeno – su vėžinėmis ląstelėmis kovojančios medžiagos.
Naminiai lakštiniai  (2)
2012 m. birželio 7 d. 09:11
Jeigu norite ko nors ypatingo ir nebrangaus, pasilepinkite namuose pagamintais lakštiniais.
Itališki virtinukai su rikotos sūriu ir špinatų pesto padažu  (9)
2012 m. kovo 21 d. 18:42
4 porcijas pagaminsite per 13 minučių.
Kiniški koldūnai su kiauliena ir krevetėmis  (12)
2012 m. kovo 1 d. 00:00
Jen D‘Amore demonstruoja, kaip pasigaminti „Shumai“ – tradicinius kiniškus koldūnus su kiauliena ir krevetėmis.
Aštrūs makaronai su šiitake grybais  (5)
2012 m. vasario 27 d. 14:20
Įdomus korėjietiškas receptas.
Blynų fiesta  (4)
2012 m. vasario 21 d. 00:00
Palepinkite savo artimuosius blyneliais, paruoštais pagal naujus originalius receptus.
Ruginiai lietiniai su karamelizuotais bananais ir pekano riešutais  (3)
2012 m. vasario 20 d. 18:08
10 – 12 lietinių reikės: 100 gramų kvietinių miltų, 100 g ruginių miltų, 2 didelių kiaušinių, 550 – 600 ml pieno, 1 šaukštelio cukraus, druskos, aliejaus.
Blynai su šokoladiniu ir karameliniu sirupu
2012 m. vasario 20 d. 17:51
Šie įvairiaspalviai blyneliai patiks ir suaugusiems, ir ypač mažiesiems!
Kulinariniai opusai. Užgavėnės  (39)
2012 m. vasario 17 d. 06:30
Paklausa formuoja pasiūlą. Ir man visai nesvarbu, sutiks su tuo mano ekonomikos teorijos dėstytojas ar ne (aš grįžau į savo Alma Mater, dabar kartais kalbėsiu matematiniais terminais ir sakysiu, kad iš morkų reikia išpjaustyt vienašakius hiperboloidus, įspėju iš anksto, labai nepykit).