paštetas


Kaip paruošti tikrą prancūzišką kepenėlių paštetą?  (2)
2016 m. lapkričio 30 d. 09:50
Nežinia, kas svarbiau prancūzams – maistas ar meilė. Greičiausiai jie nedvejodami rinktųsi ir viena, ir kita, o gal mylėtųsi ir valgytų pakaitomis?
Prancūzų pėdsakai ant lietuviško stalo
2016 m. lapkričio 29 d. 17:18
Nežinia, kas svarbiau prancūzams – maistas ar meilė. Greičiausiai jie nedvejodami rinktųsi ir viena, ir kita, o gal mylėtųsi ir valgytų pakaitomis? Pirmosios...
Pupelių paštetas su kapotu pomidoru
2016 m. lapkričio 20 d. 22:00
Kai organizuojame vakarėlius draugams ar tiesiog norime pasilepinti, bet laiko turime kaip...
Lęšių paštetas su riešutais ir džiovintomis slyvomis
2016 m. lapkričio 7 d. 00:39
Ar kada valgėte paštetą ne iš mėsos? Mūsų dienų virtuvėje vegetariniai paštetai...
Pats skaniausias kepenų pašteto paruošimo būdas  (12)
2016 m. lapkričio 2 d. 11:09
Užkandėlės su paštetu ir vynuogėmis
2016 m. spalio 30 d. 00:15
Laukiate svečių? Turiu labai skanią ir greitai paruošiamą užkandėlę su paštetu, kuriai sunkiai galėsite atsispirti.
Kur keliauti, norint pamaloninti skonio receptorius?
2016 m. rugsėjo 15 d. 10:54
Ilgametės gurmaniško maisto tradicijos Europoje puoselėjamos daugelyje regionų, tačiau...
Pasaulio maratonų egzotika: nuo Kinų sienos iki Poliarinio rato
2016 m. rugpjūčio 3 d. 17:07
Bėgimas su laukiniais gyvūnais, vyno ragavimas, 4 kilometrų aukščio sukilimas ar...
A. Užkalnio nuotykiai Vilniaus parduotuvėje: vienos prekės ieškoti puolė trys pardavėjos  (60)
2016 m. liepos 28 d. 15:19
Nuo įvairių egzotinių prekių Lietuvoje šiuo metu jau lūžta lentynos, tad pirkėjus...
„Galapaguose“ pasirodysiantis A. Užkalnis pateikė pageidavimų sąrašą: marinuotos kobros, paukščių pienas ir bananai  (31)
2016 m. liepos 28 d. 13:26
Geriausiai perkamą lietuvių autorių Andrių Užkalnį šį savaitgalį bus galima plika akimi pamatyti festivalyje „Galapagai 2016“. Užkalnis publikai parengė...
Tuno paštetas
2016 m. liepos 25 d. 00:15
Super greitas receptas tuno mėgėjams. Man labai patiko sumuštinis su skrudinta balta duona, paštetu, pomidoru ir svogūnais.
Vištienos kepenėlių paštetas  (3)
2016 m. liepos 17 d. 09:41
Metas prisirinkti liepų žiedų  (6)
2016 m. birželio 26 d. 11:10
Vasara bėga net neatsigręždama, o miestų gatvės jau pakvipo liepomis. Tai labai...
Lietuvis niekada nesuprastų tokios kainos: už vištienos kilogramą – 60 eurų  (9)
2016 m. gegužės 31 d. 10:15
Mitybos specialistai ragina dažniau valgyti vištieną, nes šią mėsą organizmas...
Saulėgrąžų PAŠTETAS
2016 m. gegužės 11 d. 11:01
Kad Valentinas būtų karštas: ką paruošti romantiškam vakarui  (4)
2016 m. vasario 13 d. 00:00
Ilgai laukta įsimylėjėlių diena jau visai čia pat. Be meilės prisipažinimų ir dovanų maloniu siurprizu jūsų antrajai pusei gali tapti romantiška vakarienė...
Tada ir dabar . Už draudžiamus bandymus gauti vakarietiškų prekių – mirties bausmė  (1315)
2016 m. sausio 16 d. 15:15
„Mama gaudavo siuntinius iš Amerikos, iš savo pusseserės. Ji buvo tapytoja, turėjo...
Mitybos specialistų įspėjimas: deriniai, kurie sugadins naujametį vakarėlį  (46)
2015 m. gruodžio 31 d. 13:21
Šventinio stalo patiekalai – tikras iššūkis kiekvieno skrandžiui. O ypač tada kai...
Viską prisiminti: 10 šventinių patiekalų Naujųjų stalui  (7)
2015 m. gruodžio 30 d. 00:15
Legendiniai naujametiniai užkandžiai, salotos, karšti patiekalai ir desertai. Šie...
Kiaulienos paštetas su džiovintais baravykais ir lazdyno riešutais
2015 m. gruodžio 24 d. 00:00
Virtuvės šefas Ruslanas Bolgovas siūlo Kalėdoms pasigaminti kiaulienos paštetą su džiovintais baravykais ir lazdyno riešutais.
Beatos sumuštiniai su burokėlių paštetu ir silke  (9)
2015 m. gruodžio 21 d. 00:00
Koks gi gruodis be silkės? Visos jos būriais suplaukia ant mūsų stalo. Pavadinau...
Paukštienos paštetas su obuoliais
2015 m. lapkričio 30 d. 00:15
Ir kasdieniam, ir šventiniam stalui.
„Samsung S6 Edge Plus“: apžvalga  (49)
2015 m. lapkričio 19 d. 10:04
Kalbant apie „Samsung S6 Edge“ pirmas pastebėjimas būna maždaug toks: „o, juk tai vienas iš tų unikalių telefonų kurie šiuo metu turi lenktą stiklą. O...
A. Užkalnis vaiduoklių restorane sėdėjo prie K. Brazauskienės dubenėlių  (376)
2015 m. spalio 25 d. 14:09
Kai prieš keletą metų ėmiausi vesti TV laidą viename ne pirmo ryškumo kanale (jis paskui nuo mano laidos sėkmingai išpopuliarėjo ir pakeitė šeimininkus,...
Kodėl trumai tokie brangūs?
2015 m. spalio 17 d. 00:00
Trumai, arba dar vadinami triufeliai – itin paslaptingi, legendomis apipinti, po žeme...
Prasidėjo brangiausių pasaulyje grybų medžioklė  (8)
2015 m. rugsėjo 21 d. 12:16
Rudens pradžia grybautojams – tarsi medaus mėnuo. Metų laimikio į miškus pabyra...
25 pasaulio miestai gurmanams  (3)
2015 m. rugpjūčio 8 d. 12:00
Geriausia kelionių po pasaulį dalis yra ta, kad gali paragauti įvairiausių patiekalų...