paštetas


Kur keliauti, norint pamaloninti skonio receptorius?
2016 m. rugsėjo 15 d. 10:54
Ilgametės gurmaniško maisto tradicijos Europoje puoselėjamos daugelyje regionų, tačiau bene garsiausios ir labiausiai pamėgtos yra Italijos ir Prancūzijos...
Pasaulio maratonų egzotika: nuo Kinų sienos iki Poliarinio rato
2016 m. rugpjūčio 3 d. 17:07
Bėgimas su laukiniais gyvūnais, vyno ragavimas, 4 kilometrų aukščio sukilimas ar organizatorių su pasididžiavimu ištarta frazė „Visi, kurie pasiryžo...
A. Užkalnio nuotykiai Vilniaus parduotuvėje: vienos prekės ieškoti puolė trys pardavėjos  (60)
2016 m. liepos 28 d. 15:19
Nuo įvairių egzotinių prekių Lietuvoje šiuo metu jau lūžta lentynos, tad pirkėjus...
„Galapaguose“ pasirodysiantis A. Užkalnis pateikė pageidavimų sąrašą: marinuotos kobros, paukščių pienas ir bananai  (31)
2016 m. liepos 28 d. 13:26
Geriausiai perkamą lietuvių autorių Andrių Užkalnį šį savaitgalį bus galima plika...
Tuno paštetas
2016 m. liepos 25 d. 00:15
Super greitas receptas tuno mėgėjams. Man labai patiko sumuštinis su skrudinta balta...
Vištienos kepenėlių paštetas  (3)
2016 m. liepos 17 d. 09:41
Metas prisirinkti liepų žiedų  (6)
2016 m. birželio 26 d. 11:10
Vasara bėga net neatsigręždama, o miestų gatvės jau pakvipo liepomis. Tai labai vertingas vaistinis augalas, tad suskubkite jų prisirinkti. Žinoma, rinkti...
Lietuvis niekada nesuprastų tokios kainos: už vištienos kilogramą – 60 eurų  (9)
2016 m. gegužės 31 d. 10:15
Mitybos specialistai ragina dažniau valgyti vištieną, nes šią mėsą organizmas...
Saulėgrąžų PAŠTETAS
2016 m. gegužės 11 d. 11:01
Kad Valentinas būtų karštas: ką paruošti romantiškam vakarui  (4)
2016 m. vasario 13 d. 00:00
Ilgai laukta įsimylėjėlių diena jau visai čia pat. Be meilės prisipažinimų ir...
Tada ir dabar . Už draudžiamus bandymus gauti vakarietiškų prekių – mirties bausmė  (1315)
2016 m. sausio 16 d. 15:15
„Mama gaudavo siuntinius iš Amerikos, iš savo pusseserės. Ji buvo tapytoja, turėjo puikų skonį, visai ne „amerikonišką“ ir siųsdavo labai subtilius...
Mitybos specialistų įspėjimas: deriniai, kurie sugadins naujametį vakarėlį  (46)
2015 m. gruodžio 31 d. 13:21
Šventinio stalo patiekalai – tikras iššūkis kiekvieno skrandžiui. O ypač tada kai šie dar ir užgeriami alkoholiniais gėrimais. Mitybos specialistai ir...
Viską prisiminti: 10 šventinių patiekalų Naujųjų stalui  (7)
2015 m. gruodžio 30 d. 00:15
Legendiniai naujametiniai užkandžiai, salotos, karšti patiekalai ir desertai. Šie...
Kiaulienos paštetas su džiovintais baravykais ir lazdyno riešutais
2015 m. gruodžio 24 d. 00:00
Virtuvės šefas Ruslanas Bolgovas siūlo Kalėdoms pasigaminti kiaulienos paštetą su...
Beatos sumuštiniai su burokėlių paštetu ir silke  (9)
2015 m. gruodžio 21 d. 00:00
Koks gi gruodis be silkės? Visos jos būriais suplaukia ant mūsų stalo. Pavadinau sumuštinį „tautiniu“, nes burokėlių paštetas su lazdynų riešutais jame...
Paukštienos paštetas su obuoliais
2015 m. lapkričio 30 d. 00:15
Ir kasdieniam, ir šventiniam stalui.
„Samsung S6 Edge Plus“: apžvalga  (49)
2015 m. lapkričio 19 d. 10:04
Kalbant apie „Samsung S6 Edge“ pirmas pastebėjimas būna maždaug toks: „o, juk tai...
A. Užkalnis vaiduoklių restorane sėdėjo prie K. Brazauskienės dubenėlių  (375)
2015 m. spalio 25 d. 14:09
Kai prieš keletą metų ėmiausi vesti TV laidą viename ne pirmo ryškumo kanale (jis...
Kodėl trumai tokie brangūs?
2015 m. spalio 17 d. 00:00
Trumai, arba dar vadinami triufeliai – itin paslaptingi, legendomis apipinti, po žeme augantys grybai. Kelios jų rūšys laikomos prabangiausiu pasaulio...
Prasidėjo brangiausių pasaulyje grybų medžioklė  (8)
2015 m. rugsėjo 21 d. 12:16
Rudens pradžia grybautojams – tarsi medaus mėnuo. Metų laimikio į miškus pabyra šimtai gamtą įsimylėjusių grybų patiekalų mėgėjų. Kai kurie jų ieško...
25 pasaulio miestai gurmanams  (3)
2015 m. rugpjūčio 8 d. 12:00
Geriausia kelionių po pasaulį dalis yra ta, kad gali paragauti įvairiausių patiekalų...
V. Baublienė: d’accord arba dar kartą apie prancūzes ir Paryžių  (70)
2015 m. liepos 17 d. 00:00
Ir vėl aš į jį nusidaviau. Vėl grįžau į savo svajonių miestą Paryžių . Ko?
Vertinga vaistažolė, kurią pats metas rinkti: galite išsivirti netgi uogienės  (12)
2015 m. liepos 4 d. 08:14
Pasiruošti kovai su negalavimais galima pačiame vasaros įkarštyje – šviežiai...
Larisos Kalpokaitės mėgstamiausias paštetas  (9)
2015 m. birželio 18 d. 14:49
Aktorė Larisa Kalpokaitė – puiki kulinarė ir per kelias minutes gali papasakoti kelių patiekalų receptus. Vienas jos mėgstamiausių patiekalų - vištų...
Aistė Smilgevičiūtė: mamos, neskubėkite gyventi  (8)
2015 m. gegužės 25 d. 00:05
„Manau, svarbiausia turėti mintį, viziją ir norą išmokti gaminti namuose, o tada viskas įvyks savaime – taip, manau, buvo ir man. Taip bus ir jums! O kitas...
V. Baublienė: „Oskaro“ drugeliai, šiuolaikinis Velykų stalas ir ignoruojamos vištos...
2015 m. balandžio 3 d. 00:00
Buvo labai sunki savaitė. Bet pasibaigė ji tobulai. Vakar su kaifu montavau šeštadienio...
Mėsos rūkymo ypatumai ir patiekalai šventėms  (3)
2015 m. balandžio 2 d. 13:29
Artėjant Šventoms Velykoms mus džiugina pamažu bundanti gamta, dažnesni saulės...
Kam G. Martirosianaitė sako griežtą „ne“?  (17)
2015 m. vasario 28 d. 11:00
2008 metais gražiausia lietuvaite tituluota Gabrielė Martirosianaitė (23) mėgsta...