paštetas

Tuno paštetas
2016 m. liepos 25 d. 00:15
Super greitas receptas tuno mėgėjams. Man labai patiko sumuštinis su skrudinta balta duona, paštetu, pomidoru ir svogūnais.
Vištienos kepenėlių paštetas  (3)
2016 m. liepos 17 d. 09:41
Metas prisirinkti liepų žiedų  (6)
2016 m. birželio 26 d. 11:10
Vasara bėga net neatsigręždama, o miestų gatvės jau pakvipo liepomis. Tai labai...
Saulėgrąžų PAŠTETAS
2016 m. gegužės 11 d. 11:01
Kad Valentinas būtų karštas: ką paruošti romantiškam vakarui  (4)
2016 m. vasario 13 d. 00:00
Ilgai laukta įsimylėjėlių diena jau visai čia pat. Be meilės prisipažinimų ir...
Tada ir dabar . Už draudžiamus bandymus gauti vakarietiškų prekių – mirties bausmė  (1315)
2016 m. sausio 16 d. 15:15
„Mama gaudavo siuntinius iš Amerikos, iš savo pusseserės. Ji buvo tapytoja, turėjo puikų skonį, visai ne „amerikonišką“ ir siųsdavo labai subtilius...
Mitybos specialistų įspėjimas: deriniai, kurie sugadins naujametį vakarėlį  (46)
2015 m. gruodžio 31 d. 13:21
Šventinio stalo patiekalai – tikras iššūkis kiekvieno skrandžiui. O ypač tada kai šie dar ir užgeriami alkoholiniais gėrimais. Mitybos specialistai ir...
Viską prisiminti: 10 šventinių patiekalų Naujųjų stalui  (7)
2015 m. gruodžio 30 d. 00:15
Legendiniai naujametiniai užkandžiai, salotos, karšti patiekalai ir desertai. Šie...
Kiaulienos paštetas su džiovintais baravykais ir lazdyno riešutais
2015 m. gruodžio 24 d. 00:00
Virtuvės šefas Ruslanas Bolgovas siūlo Kalėdoms pasigaminti kiaulienos paštetą su...
Beatos sumuštiniai su burokėlių paštetu ir silke  (9)
2015 m. gruodžio 21 d. 00:00
Koks gi gruodis be silkės? Visos jos būriais suplaukia ant mūsų stalo. Pavadinau sumuštinį „tautiniu“, nes burokėlių paštetas su lazdynų riešutais jame...
Paukštienos paštetas su obuoliais
2015 m. lapkričio 30 d. 00:15
Ir kasdieniam, ir šventiniam stalui.
„Samsung S6 Edge Plus“: apžvalga  (49)
2015 m. lapkričio 19 d. 10:04
Kalbant apie „Samsung S6 Edge“ pirmas pastebėjimas būna maždaug toks: „o, juk tai...
A. Užkalnis vaiduoklių restorane sėdėjo prie K. Brazauskienės dubenėlių  (375)
2015 m. spalio 25 d. 14:09
Kai prieš keletą metų ėmiausi vesti TV laidą viename ne pirmo ryškumo kanale (jis...
Kodėl trumai tokie brangūs?
2015 m. spalio 17 d. 00:00
Trumai, arba dar vadinami triufeliai – itin paslaptingi, legendomis apipinti, po žeme augantys grybai. Kelios jų rūšys laikomos prabangiausiu pasaulio...
Prasidėjo brangiausių pasaulyje grybų medžioklė  (8)
2015 m. rugsėjo 21 d. 12:16
Rudens pradžia grybautojams – tarsi medaus mėnuo. Metų laimikio į miškus pabyra šimtai gamtą įsimylėjusių grybų patiekalų mėgėjų. Kai kurie jų ieško...
25 pasaulio miestai gurmanams  (3)
2015 m. rugpjūčio 8 d. 12:00
Geriausia kelionių po pasaulį dalis yra ta, kad gali paragauti įvairiausių patiekalų...
V. Baublienė: d’accord arba dar kartą apie prancūzes ir Paryžių  (70)
2015 m. liepos 17 d. 00:00
Ir vėl aš į jį nusidaviau. Vėl grįžau į savo svajonių miestą Paryžių . Ko?
Vertinga vaistažolė, kurią pats metas rinkti: galite išsivirti netgi uogienės  (12)
2015 m. liepos 4 d. 08:14
Pasiruošti kovai su negalavimais galima pačiame vasaros įkarštyje – šviežiai...
Larisos Kalpokaitės mėgstamiausias paštetas  (9)
2015 m. birželio 18 d. 14:49
Aktorė Larisa Kalpokaitė – puiki kulinarė ir per kelias minutes gali papasakoti kelių patiekalų receptus. Vienas jos mėgstamiausių patiekalų - vištų...
Aistė Smilgevičiūtė: mamos, neskubėkite gyventi  (8)
2015 m. gegužės 25 d. 00:05
„Manau, svarbiausia turėti mintį, viziją ir norą išmokti gaminti namuose, o tada viskas įvyks savaime – taip, manau, buvo ir man. Taip bus ir jums! O kitas...
V. Baublienė: „Oskaro“ drugeliai, šiuolaikinis Velykų stalas ir ignoruojamos vištos...
2015 m. balandžio 3 d. 00:00
Buvo labai sunki savaitė. Bet pasibaigė ji tobulai. Vakar su kaifu montavau šeštadienio...
Mėsos rūkymo ypatumai ir patiekalai šventėms  (3)
2015 m. balandžio 2 d. 13:29
Artėjant Šventoms Velykoms mus džiugina pamažu bundanti gamta, dažnesni saulės...
Kam G. Martirosianaitė sako griežtą „ne“?  (17)
2015 m. vasario 28 d. 11:00
2008 metais gražiausia lietuvaite tituluota Gabrielė Martirosianaitė (23) mėgsta...
Kaip pasigaminti paštetą. 2 RECEPTAI
2015 m. vasario 27 d. 00:15
Išėmę iš šaldytuvo paštetą iš karto supjaustykite ne storesnėmis kaip 1 cm riekelėmis. Kad jos būtų vienodos ir dailios, reikia pjaustyti atsargiai...
Be lukšto virti kiaušiniai  (22)
2015 m. vasario 25 d. 00:00
Tie, kas nėra dideli kiaušinių mėgėjai - nenusivilkite: be lukšto virti kiaušiniai – visai neprimena įprastai virtų kiaušinių. Visas jų žavesys –...
Laikai keičiasi: atkeliauja konkurentas paukštienai ir kiaulienai  (168)
2015 m. vasario 17 d. 19:33
Netrukus prekybos centruose gali atsirasti nauja mėsos rūšis – šinšiliena....
Šiaurietiška dieta – sveikiausia ir efektyviausia pasaulyje  (7)
2015 m. sausio 23 d. 00:10
Pastaruosius du metus viso pasaulio dietologai aktyviai propagavo taip vadinamą...
15 aktualių klausimų dietologei apie vaikų mitybą  (3)
2015 m. sausio 21 d. 00:00
„Įvairus, reguliarus ir subalansuotas - toks mažylio maistas turėtų būti ne tik...