Omletas

Kaip apgauti skrandį: 15 mažo kaloringumo užkandžių  (9)
2014 m. rugpjūčio 28 d. 00:00
Skelbiama, kad populiariausi lietuvių užkandžiai yra sumuštiniai ir vaisiai. Tiesa, net kas dešimtas gyventojas pirmiausiai renkasi greitus karštus užkandžius – kibinus, bandeles su dešrele, kebabus. Neatsisakoma ir bulvių traškučių, įvairių kepinių, sumuštinių.
Iš indų šeimos kilęs M. Dayalas filme „Šimto žingsnių kelionė“ pasinaudojo tėvo receptu
2014 m. rugpjūčio 25 d. 13:49
Talentingą jauną indų virtuvės meistrą Hasaną naujajame kino teatrus jau pasiekusiame filme „Šimto žingsnių kelionė“ (angl. „The Hundred-Foot Journey“) įkūnijęs aktorius Manishas Dayalas ruošdamasis vaidmeniui išties mokėsi gaminti. Išvaizdus jaunas vyras taip pat tvirtino savo rolę papildęs tikra jo šeimos patirtimi. Viena iš aktoriaus pasiūlytų detalių – Helen Mirren heroję filme papirkęs omletas su kalendra.
6 receptai, nusprendusiems švęsti sode ar sodyboje
2014 m. rugpjūčio 17 d. 09:20
Pateikiame 6 receptus Jūsų šventėms, kurias nusprendėte pažymėti sode ar sodyboje. Nebijokite stebinti!
Paplūdimio dieta (pritaikytas vasarai meniu) Per 2 savaites - 7 kg  (7)
2014 m. rugpjūčio 4 d. 11:55
Ši medicinos mokslų daktaro A. Agatstono sudaryta  dieta turi labai daug baltymų ir apriboja angliavandenių vartojimą. Tegul riebaliukai tirpsta taip pat greitai, kaip ir saulėje palikti ledai.
Vasariškas omletas su daržovėmis  (4)
2014 m. rugpjūčio 2 d. 00:01
Puikus receptas iš Italijos. Jame nėra jokių mėsos priedų, o tik daržovės - cukinija, svogūnas, moliūgas... Tačiau jeigu norite stipresnio akcento, galite įpjaustyti gabalėlį kumpio.
Viena diena su V. Putinu: yra istorijų, kurių negali paaiškinti niekas  (523)
2014 m. liepos 29 d. 10:27
Rusijos prezidentas prabunda vėlai ir valgo netrukus po vidudienio. Jis pradeda paprastais pusryčiais. Ant stalo visuomet būna kaimiško sūrio.
10 onkologinių ligų simptomų, kuriuos privalo žinoti kiekviena moteris  (9)
2014 m. liepos 8 d. 00:14
Kokie organizmo pokyčiai reiškia, kad vertėtų apsilankyti pas gydytoją?
Grikiai su daržovėmis - salotos ne tik lieknėjančioms  (8)
2014 m. liepos 7 d. 00:15
Vadinti grikius patiekalu man nelabai apsiverčia liežuvis. Bet aš juos labai mėgstu, o šį variantą jau kokį pusmetį (jei ne ilgiau) gaminu kartą per savaitę ir jis man niekaip neatsibosta. Galėčiau valgyti ir pusryčiams, ir pietums, ir vakarienei.
Kritinis santuokos taškas - kada jis ištinka?  (2)
2014 m. liepos 7 d. 00:10
Atšalimo periodai tiek pat būdingi kiekvienai santuokai kaip ir medaus mėnuo. Jiems praėjus vėl įsitikinama šeimos tvirtumu. Tačiau, deja, ne visada. Ne kiekviena santuoka įveikia susvetimėjimo, pykčių ir vienatvės dviese "mirties kilpą".
L. Rimkevičienė: augindama vaikus atsisakiau ne tik viešojo gyvenimo  (34)
2014 m. liepos 7 d. 00:00
Ką šiandien veikia ir kuo gyvena žurnalistė Liepa Rimkevičienė .
Orkaitėje keptas omletas  (1)
2014 m. liepos 5 d. 00:15
Puikus patiekalas vėlyviems pusryčiams - omletui paruošti užtruksite vos keletą minučių ir kol jis keps, galėsite laiką leisti lovoje.
10 patikrintų būdų, kaip sumažinti alkio jausmą
2014 m. birželio 27 d. 00:00
Žinoma, jausti alkį – natūralu. Bet kartais jis stipriai trukdo pasiruošti paplūdimio sezonui. ELLE pateikia veiksmingų ir naudingų patarimų , kaip sumažinti alkį.
Kiaušinienė kitaip: 4 gardūs receptai  (5)
2014 m. birželio 13 d. 00:00
Kiaušinienė - lyg chameleonas. Užtenka pakeisti kelis priedus, kad jis stebintų vis kitais skoniais. Tai sotūs pusryčiai, kurie mums suteikia daug energijos ir jėgų kibti į sunkius dienos darbus. Skanaus!
Ką ankstyvą rytą valgė ar valgo pasaulio galingieji  (18)
2014 m. gegužės 29 d. 00:01
Įvertinkite, ar jūsų pasirinktas pusryčių valgiaraštis sutampa su tuo, ką ankstyvą rytą valgė ar valgo pasaulio galingieji. Pateikiame iš Giedriaus Drukteinio knygos „Kodėl spaudžiam dešinę. Apie etiketą ir manieras“, ką pusryčiams valgė ar valgo garsūs žmonės.
Vasara kvepiantis patiekalas. Skaitytojų receptai I  (1)
2014 m. gegužės 26 d. 18:53
Kviečiame ir Jus dalyvauti konkurse ir laimėti puikų prizą - leidyklos „Smaguris“ išleistą Renatos Ničajienės knygą „Sezoninė virtuvė“. Primename, kad nuotraukos turi būti darytos jūsų pačių, o ne „skolintos“ iš interneto. Taip pat labai prašome NEPLAGIJUOTI RECEPTŲ IŠ KITŲ PUSLAPIŲ! Jeigu patys gaminate, gal galite patys bent aprašyti? Jeigu naudojate žinomą receptą, nurodykite šaltinį.
3 dienų DIETA: efektyvu ir nesudėtinga!  (4)
2014 m. gegužės 8 d. 00:00
Nors greitos dietos kontraversiškai vertinamos, tačiau jų rezultatas vis tiek akivaizdus. Tik pasitarkite su specialistu, prieš imdamasi saviveiklos.
3 patiekalų receptai, kurie pradžiugins mamą Motinos dienos rytą  (5)
2014 m. gegužės 3 d. 00:01
Kad pirmasis gegužės sekmadienis mūsų mamoms būtų ypatingas ir nepamirštamas, tą dieną svarbu apipilti jas meile ir rūpesčiu. Motinos dienos rytą raginame pažadinti mamytes gardžių pusryčių kvapais.
Omletas su daržovėmis
2014 m. gegužės 2 d. 00:01
Gardusis bulvių omletas  (10)
2014 m. balandžio 22 d. 11:01
Bulvių omletas skanus ir su pikantišku, ir su saldžiu padažu.
Velykos Europoje: vieni valgo omletą, kiti – į langus mėto „vandens bombeles“  (12)
2014 m. balandžio 21 d. 14:27
Kaip ir kiti festivaliai bei šventės, Velykos skirtingose pasaulio vietose švenčiamos įvairiai. Daugelyje Europos šalių Velykų išvakarėse ant kalvų ir bažnyčių kiemuose uždegami didžiuliai laužai. Kartais jie vadinami Judo laužais, nes į juos metami Judo Iskarijoto paveikslai. Velykų laužų deginimo tradicija gyvavo dar ikikrikščioniškais laikais- jie buvo skirti pavasario sugrįžimui paminėti. Dauguma Europos šalių turi unikalias Velykų šventimo tradicijas. www.easter.fundoottimes.com kviečia susipažinti su Velykų šventimo tradicijomis skirtingose Europos valstybėse.
Mėsos vyniotinis kaip pas mamą. Virtuvės šefės patarimai  (3)
2014 m. balandžio 17 d. 00:15
Artėjant šv. Velykoms džiaugiamės nubudusia gamta, puošiame namus bei ieškome patarimų, kokius patiekalus pagaminti šventiniam stalui.
Kad vyniotinis ant Velykų stalo būtų kaip mamos  (9)
2014 m. balandžio 16 d. 15:10
Artėjant šv. Velykoms džiaugiamės nubudusia gamta, puošiame namus bei ieškome patarimų, kokius patiekalus pagaminti šventiniam stalui. Sutiksite, kad Velykos – itin marga šventė. Ne tik dėl to, kad gamta pasipuošia žiedais, bet ir todėl, kad mūsų stalą puošia įvairiaspalviai margučiai, prie kurių norime pasigaminti įmantriausių užkandžių bei karštų patiekalų, gardžių pyragų ar kitų kepinių.
Fritata  (1)
2014 m. balandžio 6 d. 10:22
Kaip atrodo idealus vaiko savaitės valgiaraštis  (36)
2014 m. balandžio 2 d. 00:05
Dažna mama suka galvą, ką gaminti šiandien. Gydytojai dietologai pataria: reikia taip suderinti dienos valgiaraštį, kad vaikas gautų visų reikiamų medžiagų - ir geromis proporcijomis.
Omletas su obuoliais
2014 m. kovo 24 d. 08:10
Daržovė, padėsianti išvengti onkologinių ligų  (56)
2014 m. kovo 11 d. 00:01
Apie brokolio maistinę naudą sklando legendos. Ši žalia spalva tiesiog trykštanti daržovė ne tik aprūpina mūsų organizmą naudingomis medžiagomis, bet ir paryškina kiekvieną nuobodesnį patiekalą. Ir nesvarbu, ar tai būtų omletas pusryčiams, ar vos per kelias minutes išvirti makaronai.
„VMG“: omletas pagal Alfą  (12)
2014 m. vasario 28 d. 17:59
„Kulinarinė studija“ – naujas VMG laidų formatas, puikiai tinkantis skubantiems, bet nemėgstantiems rutinos: šioje laidų serijoje rasite paprastų, tačiau dar nepabodusių patiekalų receptus, kuriuos galite pasigaminti iš lengvai prekybos centruose ar turguje randamų produktų. Šįkart Alfas parodys Jums, kaip iškepti gardų omletą.
Gardus omletas  (3)
2014 m. vasario 27 d. 09:49
Omletas „fritata“ kepamas uždengtoje keptuvėje arba pakepamas keptuvėje, o baigiamas kepti orkaitėje.