Moliūgai

125 straipsnių

Moliūgas (lot. Cucurbita) – moliūginių (Cucurbitaceae) šeimos augalų gentis.

Moliūgų sriubos verta pasigaminti ne ik dėl jos aksominės tekstūros ir švelnaus skonio. Ši oranžinė daržovė savyje talpina daugybę vitaminų ir mineralų, kurių taip reikia sklandžiam įvairių organų darbui ir apsaugai nuo ligų. Patiekite moliūgų sriubą pabarstę skrudintomis migdolų drožlėmis.

Receptu dalijasi ne pelno siekiantis ir augalinę mitybą populiarinantis projektas „Tapk auGalingas“, kuriuo norima paskatinti susipažinti su augaline mityba ir pabandyti bent retkarčiais gaminti be gyvūninės kilmės produktų. Kiekvieną pirmadienį mūsų portale ieškokite naujų ir įdomių auGalingų recep...

Receptu dalijasi ne pelno siekiantis ir augalinę mitybą populiarinantis projektas „Tapk auGalingas“, kuriuo norima paskatinti susipažinti su augaline mityba ir pabandyti bent retkarčiais gaminti be gyvūninės kilmės produktų. Receptu dalijasi tinklaraštis Sveikas receptas.

Besibaigiant rudeniui ir po truputį artėjant didžiosioms metų šventėms virtuvės šefas Gian Luca Demarco siūlo išbandyti lietuviškos vištienos suktinukus su itališkais ingredientais ir patiekti juos su orkaitėje kepto moliūgo garnyru. Iš pažiūros sudėtingas patiekalas pagaminamas tikrai lengvai ir gr...