Ką valgyti vidutinio amžiaus moteriai, siekiančiai atsikratyti keletos kilogramų? Ypač jei nemėgsti salotų, o ir skrandis nelabai priima tokį...
Gydytojai toksikologai sako, kad prasidedantis grybų sezonas yra tas metas, kai sulaukia daugiau į juos besikreipiančių pacientų. „Eurovaistinė“...
Šventės lietuviams – šeimos susitikimas, draugų lankymas ir, žinoma, įvairiais skanėstais nukrauti stalai. Deja, pošventiniu laikotarpiu ne vienam...
Fermentuoti maisto produktai – vienas populiariausių šių dienų probiotikų šaltinių. Probiotikai didina sklandžiam virškinimui užtikrinti...
Ką daryti, jei Kūčių ir Kalėdų vaišės tapo skausmingais pilvo skausmais? pakilti į orą nevertą, geriau pasinaudoti keliais paprastais patarimais.